جمعه 6 مهر 1403 9/27/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

دوشنبه 2 مهر 1403 ، 53 : 17

کد خبر : 28192

از 0 نفر 0

رئیس‌جمهور:

صدای حق طلبی و عدالت خواهی مردم ایران در سازمان ملل خواهم بود

صدای حق طلبی و عدالت خواهی مردم ایران در سازمان ملل خواهم بود

رئیس‌جمهور گفت: امیدوارم بتوانم در سفر به نیویورک صدای مردم کشور و همچنین صدای حق‌طلبی و عدالت‌خواهی باشم.

رئیس‌جمهور گفت: امیدوارم بتوانم در سفر به نیویورک صدای مردم کشور و همچنین صدای حق‌طلبی و عدالت‌خواهی باشم.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، دکتر مسعود پزشکیان پیش از عزیمت به نیویورک گفت: امیدوارم در این سفر بتوانیم صدای مردم کشورمان باشم تا صدای حق طلبی و عدالت خواهی آنها که اعتقاد قلبی ماست را به گوش کسانی که در سازمان ملل هستند برسانیم.
دکتر پزشکیان اظهار داشت: سازمان ملل متحد یکی از سازمان‌های مهم و دستاوردهای بزرگ بشریت است؛ جایگاهی است که همه رؤسای جمهور دنیا حضور می‌یابند؛ حضور اینها بیشتر برای صلح، آرامش و حفظ کره خاکی و حل اختلافات بین المللی است.
وی تاکید کرد: سازمان ملل جایگاهی است که اگر وظیفه خود را به درستی انجام دهد، نباید کشوری پیدا شود که به خاطر قدرت، تکنولوژی و علمی که دارد بقیه کشورها را بتواند بمباران کند و بکشد و مردم و زنان و کودکان و بیمارستان‌ها و خانه‌های آنها را بدون هدف و کور تخریب کند بعد هم هر جایی را که زد، بگوید اینجا هدف ما بوده است.
وی تصریح کرد: یعنی بیمارستان و مدارس را بمباران کند و کودکان و زنان را بکشد و بگوید اینجا محل تروریسم و هدف ما بود؛ هر کاری می‌کنند برای آن توجیه درست می‌کنند بعد هم برخی کشورهای به ظاهر مدعی حقوق بشر این ادعای جنایتکاران را بپذیرند و بگویند اینها دارند دنبال تروریست‌ها می‌گردند.
رئیس جمهور ادامه داد: اما واقعیت غیر از اینهاست و کاری که می‌کنند، روحیه مردانگی و انسانیت را در نگاه کسانی که وجدان و آگاهی دارند و مستقل از اینکه در چه دین و باوری هستند را جریحه دار می‌کند.
دکتر پزشکیان افزود: در سازمان ملل می‌توان این مسائل را مطرح کرد؛ همچنین با رؤسای جمهور کشورهای مختلف جلساتی خواهیم داشت و برای ایجاد صلح و آرامش در جهان گفت وگو می‌کنیم.
با ایرانیانی که در آمریکا هستند، گفت وگو خواهیم کرد
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: با ایرانیانی که در آمریکا هستند گفت وگو خواهیم کرد و تبادل نگرش خواهیم داشت و جوی که در آنجا ایجاد کرده‌اند را خنثی می‌کنیم.
دکتر پزشکیان افزود: واقعیت آن چیزی نیست که از رسانه‌ها بیان می‌کنند ایران ما خیلی امن‌تر و آزادتر از آنی است که برایش تصویرسازی کرده‌اند؛ این حرف به این معنی نیست که مشکل نداریم بلکه حتماً در رفتار و برخوردهای ما اشکالاتی هست اما نیت و اساس نظام جمهوری اسلامی برپایی حق و عدالت و دیدن همه مردم و آن حرفی است که در ایام انتخابات می‌زدیم و می‌گفتیم ایران برای تمامی ایرانیان است.
وی گفت: این کشور برای همه ماست چه آنهایی که در داخل هستند و چه آنهایی که رفته‌اند؛ باید کمک کنیم کشوری آباد، آزاد و مستقل و سربلند درست کنیم.
وی ادامه داد: امیدواریم در این فرصت با ایرانیان و رسانه‌های مستقر در کشور میزبان صحبت کنیم همچنین با مسئولان و رؤسای جمهور کشورها گفت وگو خواهیم داشت و نسبت به راه حل‌های مختلف چه در حوزه امنیت و چه اقتصاد و تولید و سرمایه گذاری و گردشگری و سایر فعالیت‌ها مذاکره می‌کنیم.
رئیس جمهور گفت: اگر رسالتمان را درست انجام دهیم، تصور می‌کنم دستاوردهای خوبی خواهیم داشت.
به خانواده‌های جان باختگان حادثه معدن طبس تسلیت می گویم/ هر کاری از دست ما بربیاید برای خانواده‌هایشان انجام خواهیم داد
دکتر پزشکیان افزود: متأسفانه خبردار شدیم که در طبس یکی از معادن زغال سنگ دچار حادثه شده وتعدادی از هموطنان‌مان جان خود را از دست داده‌اند، از این تریبون به خانواده‌های محترم آنها تسلیت عرض می‌کنم.
وی گفت: با وزرای کشور، بهداشت و صمت صحبت کردیم؛ با تمام توان پیشگر رفع مشکلات این عزیزان خواهیم بود، با وزیر صنعت صحبت کردم که این روند درسی شود تا از این به بعد در معادن کشور ما سیستمی پیاده کنند و کاری انجام دهند که این اتفاقات شکل نگیرد.
وی گفت: استانداردی که باید در معادن باشد، در حدی باشد که خطری کارگران معادن را تهدید نکند؛ مجدداً به خانواده عزیز جان باختگان تسلیت عرض می‌کنم و هر کاری از دست ما بربیاید، برای پشتیبانی از آنها انجام خواهیم داد.

تحلیل خبر

رئیس جمهور با سبکی بدیع و نو در اجلاسیه سازمان ملل ظاهر شود

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

اجلاسیه سالانه مجمع عمومی سازمان ملل، فرصت مناسبی است تا روسا و نمایندگان کشورهای مختلف بتوانند دیدگاه‌ها، نظرات، خواسته‌ها، پیشنهادها، نقدها و راه حل‌های خود را برای صلح و ثبات جهانی، پیشرفت و توسعه، رفاه و آسایش، مبادلات فکری و فرهنگی، آزادی و استقلال، عدالت و دادگری، تعاون و همکاری، اتحاد و همگرایی و ... را با منطقی استوار به گوش جهانیان برسانند.
صدای روسای کشورها در پشت تریبون اجلاسیه، دو پژواک دارد؛ یکی پژواک در درون سالن اجلاسیه و دیگری پژواک در سراسر دنیا.
اگر رئیس جمهور یک کشور منطق قوی و دنیاپسندی داشته باشد و بتواند به شیوه «اقناعی» حرف خود را بزند، بهترین فرصت برای درخشش کشور مربوطه است اما اگر فقط سخنانی را بگوید که خودش و جمع انگشت شماری می‌پسندند، فرصت مهمی را از دست خواهد داد.
هر رئیس جمهوری که پشت این تریبون قرار می‌گیرد باید بداند که 193 کشوری که عضو رسمی سازمان ملل هستند، هر کدام متفاوت با او «فکر» می‌کنند و باید در بین این 193 فکر متفاوت، طوری سخن بگوید که بتواند آنها را با خود همراه و هم رأی کند در غیر این صورت «باخته» است.
به همین نسبت پژواک صدای او که به گوش مردم جهان می‌رسد باید بتواند از حدود 8 میلیارد جمعیت روی کره زمین، اکثریت آنها را قانع کند در غیر این صورت کشورهایی برنده این فرصت طلایی هستند که بتوانند قدرت اقناع‌کنندگی بیشتری داشته باشند.
فراموش نکنیم که کشور ما در این مصاف به علت تبلیغات منفی رسانه‌های قدرتمند جهانی، شرایط سخت‌تری دارد و رئیس جمهور کشور ما باید بتواند با سبکی بدیع و نو، سخنان خود را بیان کند، شاید کارساز باشد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها