جمعه 21 دی 1403 1/10/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 6 دی 1398 ، 39 : 15

کد خبر : 19094

از 0 نفر 0

واعظی: قرار گرفتن در لیست سیاه FATF ضربه سنگینی به اقتصاد کشور است مردم باید به تبعات عدم پیوستن به FATF آگاه شوند

واعظی: قرار گرفتن در لیست سیاه FATF ضربه سنگینی به اقتصاد کشور است مردم باید به تبعات عدم پیوستن به FATF آگاه شوند

رییس دفتر رییس جمهوری FATF را یک موضوع بسیار مهم و کلیدی برای اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: قرار گرفتن در لیست سیاه FATF ضربه سنگینی به اقتصاد کشور است و مردم باید...

رییس دفتر رییس جمهوری FATF را یک موضوع بسیار مهم و کلیدی برای اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: قرار گرفتن در لیست سیاه FATF ضربه سنگینی به اقتصاد کشور است و مردم باید نسبت به ابعاد مختلف آن اطلاع و آگاهی داشته باشند.
 رویداد۲۴ محمود واعظی در جلسه سرمایه‌گذاری و توسعه استان اردبیل با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری به وحدت، همدلی و همکاری در مسیر توسعه کشور نیاز داریم، اظهار داشت: همکاری صمیمانه دستگاه‌های مختلف با یکدیگر و حضور و مشارکت فعال بانک‌ها در انجام پروژه‌ها به ویژه در دوره تحریم و فشارهای حداکثری دشمنان، بیش از پیش تقویت شده است.
واعظی شرایط کنونی کشور را به واسطه تحریم‌های ظالمانه بسیار سخت و دشوار توصیف کرد و گفت: در تمام تجربه فعالیت سیاسی خود سراغ ندارم که کشوری اینچنین تحت فشار و تحریم اقتصادی یکجانبه قرار گرفته باشد و یک دولت با قلدری تمام در مسیر فعالیت اقتصادی کشوری مانع‌تراشی کند.
وی گفت: در شرایط کنونی و برای عبور از مشکلات، باید بیش از گذشته به توانایی‌های داخلی و تولیدات و صنعت بومی خود اتکا کنیم و این مسیری است که دولت به طور همه جانبه آن را در پیش گرفته است و امروز با حمایت‌های انجام شده بسیاری از قطعات و مواد اولیه‌ای که وارد می‌کردیم، در داخل کشور تولید می‌شود.
 مردم باید به تبعات عدم پیوستن به FATF آگاه شوند
رییس دفتر رییس جمهوری گفت: این مسأله یک موضوع بسیار مهم و کلیدی برای اقتصاد کشور است چنانکه در لیست سیاه قرار بگیریم می‌تواند ضربه سنگینی به اقتصاد کشورمان باشید. متأسفانه " FATF" را سیاسی کرده‌اند و این مسأله قطعاً به ضرر کشور است و مردم باید نسبت به ابعاد مختلف آن اطلاع و آگاهی داشته باشند و همه مسئولان و فعالان اقتصادی وظیفه دارند که تبعات آن را برای مردم تبیین و تشریح کنند.
وی خاطرنشان کرد: در موضوع مخالفت با دو لایحه با توجه به اینکه علاوه بر مردم، بیشترین آسیب را فعالان اقتصادی کشور متحمل می‌شوند، لذا در خصوص ابعاد آن با مردم سخن بگویید به نحوی که مخالفان باید به مردم و فعالان اقتصادی پاسخگو باشند.
رییس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه به رغم تمامی مشکلات اقتصادی، در هر استان ده‌ها هزار میلیارد طرح افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار داشت: امروز نیازمند ایجاد و تقویت امید در جامعه هستیم و بدون تردید چنانچه مردم به اینده امیدوار باشند، می‌توان بر همه مشکلات غلبه کرد.
واعظی با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه کشاورزی، گردشگری و معدن، اظهار داشت: مصمم هستیم با همکاری و هماهنگی خوبی که بانک‌های کشور با یکدیگر دارند، همه ظرفیت‌ها را در راستای رفاه بیشتر مردم فعال کنیم.
رییس دفتر رییس جمهوری اضافه کرد: استان اردبیل با توجه به برخورداری از مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان می‌تواند به مرکزی برای صادرات کالاهای مختلف به قفقاز و روسیه باشد.
واعظی با بیان اینکه حمایت و تقویت بخش خصوصی از جمله سیاست‌های جدی دولت است، گفت: باید تا جایی که امکان دارد، دولت را از تصدی‌گری خارج کرده و شرکت‌های مختلف را در اختیار بخش خصوصی واقعی قرار دهیم و تا زمانی که چنین اتفاقی نیفتد تحولی نیز در اقتصاد صورت نخواهد گرفت.
رییس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه اشتغال جزو اولویت‌های اصلی دولت است، گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار بایستی بنگاه‌های کوچک و متوسط را هر چه بیشتر مورد حمایت قرار دهیم و در این راستا اقدامات زیادی انجام شده و مصمم هستیم اینگونه اقدامات را با قوت ادامه دهیم.
واعظی همچنین حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را مورد تأکید قرار داد و گفت: امروز با اقتصاد سنتی هیچ کشوری در دنیا نمی‌تواند به اهدافش برسد و ناچار هستیم به سمت اقتصاد دانش‌بنیان پیش برویم و این نیز جزو اولویت‌های دولت بوده و آن را با جدیت پیگیری می‌کنیم.
 در این جلسه استاندار اردبیل، مدیران عامل بانک‌ها و فعالان اقتصادی مهمترین ظرفیت‌ها و اولویت‌های سرمایه‌گذاری را برای توسعه و پیشرفت روزافزون استان اردبیل مطرح کردند.

تحلیل خبر

قبل از هر تصمیم سیاسی، ابتدا باید همه مسئولان ذیربط و سیاسیون بپذیرند که «آن تصمیم» به نفع کشور است تا پس از تصویب  آن در مرحله اجرا، کار شکنی و تخریب رخ ندهد. FATF هم مانند برجام قربانی اختلافات سیاسی و اثبات خود برتری بینی برخی از سیاسیون و مسئولان شده و هر کس با توجه به حسن ظن یا سوءظن  خویش بر طبل موافقت یا مخالفت با آن  می کوبد. اینکه FATF توسط همه کشورهای جهان پذیرفته شده و فقط دو سه کشور از جمله ایران با آن مخالفت می کنند در سطح بین الملل باعث تردید و سوءظن جهانیان و سوء استفاده آمریکا و متحدانش می شود. افرادی که  مخالف  FATF هستند باید طوری سخن بگویند که همه کشورهای جهان را قانع و راضی کنند و سازمانهای بین المللی نیز استدلال آنها را بپذیرند. همانگونه که مخالفت های غیر منظقی ترامپ با برجام محکوم است مخالفت افراد شناخته شده داخلی هم با برجام محکوم و غیر قابل قبول است .یک بام و دو هوا نمی توان رای و نظر داد. بهر حال یک موضوع بین المللی یا خوب است یا بد.
 اگر خوب است برای همه خوب است و اگر بد است برای همه بد. در اینجا ترامپ خارجی با عناصر داخلی در یک معادله قرار می گیرند و فرقی بین آنان نیست. حال باید پرسید آیا در مساله FATF همه کشورهای جهان که آن را پذیرفته اند، اشتباه می کنند و خطا می روند یا ما حرف حق و منطقی داریم و همه کشورهای دیگر باید نظر ما را بپذیرند و
 از FATF خارج شوند؟ بهرحال دنیا، دنیای گفت و گوست و با قهر و ایزوله شدن، نمی توان به الگوپردازی روی آورد و همه را جذب خود
 کرد. 


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها