نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: پس از رایزنیهای صورت گرفته با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هزینههای سنگین درمان توسط خانوادههای متوفیان کرونا نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته و به این اجحاف پایان داده شد.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بیمه سلامت کشور گفت: تمامی هزینههای مربوط به درمان بیماران کرونا تحت پوشش بیمه قرار گرفت و سقف ریالی ارائه خدمات به این بیماران برداشته شد.
به گزارش ایرنا، یحیی ابراهیمی اظهار داشت: هزینه معالجه و درمان بیماران مبتلا به کرونا بر اساس وضعیت جسمانی بیمار تغییر میکند که در بسیاری از بیماران وخیم به بیش از ۴۰ میلیون تومان میرسد.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی افزود: پس از رایزنیهای صورت گرفته با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هزینههای سنگین درمان توسط خانوادههای متوفیان کرونا نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته و به این اجحاف پایان داده شد.
ابراهیمی با اشاره به برگزاری نشست شورای عالی بیمه عنوان کرد: با تصویب این شورا، تمامی بیماران کرونایی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و سقف ریالی برای مراکز درمانی و داروخانهها نیز برداشته شد.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بیمه سلامت کشور تاکید کرد: بنابراین سازمانهای بیمهگر موظف به اجرای پروتکلهای کرونا هستند و بیماران کرونایی برای بستری، درمان و استفاده از دارو باید تحت پوشش کامل بیمهای قرار بگیرند.
ابراهیمی با اشاره به حمایت نکردن برخی سازمانهای بیمهای از بیماران کرونایی اظهار داشت: در تمام دولتهایی که پروتکل کرونا را به طور کامل اجرا کردهاند پوشش بیمهای به صورت کامل انجام میشود و بخشی از کار مربوط به بیمهها است.
وی گفت: پروتکلهای مربوط به کرونا توسط برخی شرکتهای بیمه کشور اجرا نمیشد و خانواده علاوه بر تحمل مرگ یک عزیز، میبایست حدود ۴۰ میلیون تومان بابت هزینه درمان پرداخت میکرد.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بیمه سلامت کشور تاکید کرد: یک میلیارد یورو از سوی رهبری به بخش کرونا تخصیص پیدا کرده است که این اعتبار صرفاً باید در حوزه کرونا هزینه شود و موضوع بیمه نیز از زیرشاخههای اصلی کنترل این ویروس است.
ابراهیمی ادامه داد: سازمانهای بیمهگر خصوصی و دولتی موظف به اجرای پروتکلهای کرونا هستند چراکه پروتکل، تنها استفاده از ماسک نیست بلکه اجرای کامل پوشش بیمهای نیز از اهمیت بسیار مهمی برخوردار است.
۶۳۷ هزار و ۷۱۲ ایرانی تا ۱۳ آبان به کرونا مبتلا شده و از این تعداد ۳۶ هزار و ۱۶۰ نفر جان باختهاند.
در لرستان نیز تا ۱۲ آبان ماه ۴۲ هزار و ۹۳۸ مورد مثبت کرونا شناسایی شده و از این تعداد ۸۵۷ نفر جان باخته است.
تحلیل خبر
عقب ماندگی بیمه از نظام سلامت جامعه، آن هم در زمانی که شیوع ویروس کرونا در سراسر کشور جان مردم را می گیرد، هیچ توجیه عقلانی ندارد. از اسفند 98 تاکنون، حدود 9ماه است که مردم با ویروس کرونا درگیرند و هزینههای اضافی خرید ماسک، مواد ضدعفونی و دارو و درمان، آنها را میآزارد.
آیا عادلانه است در این شرایط
بد اقتصادی کسانی که به خاطر ابتلا به ویروس کرونا بستری می شوند و بعضی می میرند، از خانواده های آنان درخواست پول و مخارج بستری و درمانی شود؟ مگر شرایط عادی است و افراد براثر بیماری های فردی و خصوصی جان می دهند که از آنان طلب هزینه بیمارستانی شود؟ زمانی که گسترش یک ویروس جنبه اجتماعی و همگانی پیدا می کند و سراسر کشور را ناامن می کند، مردم به کجا پناه ببرند تا در امان باشند؟ تا چند روز و چند ماه می توان در خانه ماند و از کار و شغل دست کشید تا در دام این ویروس نیفتاد؟ بالاخره مردم با همه احتیاطی که می کنند چون هوا، فضا و محیط آلوده است احتمال مبتلا شدنشان به کرونا می رود. حال برخی به صورت خفیف و برخی به حالت شدید گرفتار می شوند و
عدهای هم جان خود را از دست
میدهند.
در این شرایط که مردم ماتم زده و داغدار و یا مبتلا به بیماری هستند و تحت فشارهای روحی و روانی و اقتصادی قرار دارند، شایسته بود که از همان اسفندماه شرکتهای بیمه با همکاری و حمایت دولت، دوشادوش عوامل بهداشت و درمان، در خدمت مردم قرار می گرفتند و وظیفه خود را در این شرایط بحرانی انجام می دادند.
حال که مردم حدود 9 ماه از خدمات بیمه در این زمینه محروم شدهاند حداقل از این پس آنان را درگیر مراحل اداری و سخت گیریهای معمول نکنند و خانواده های آنان را به تقلا و دوندگی بی مورد سوق ندهند. امید که هیچ کس مبتلا نشود و مبتلایان نیز جان سالم به در ببرند و با بهبودی و سلامت کامل به کانون خانواده هایشان برگردند.