شنبه 22 دی 1403 1/11/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

سه شنبه 8 تیر 1400 ، 26 : 18

کد خبر : 23252

از 0 نفر 0

تذکر نمکی به جهانپور درباره توییت جنجالی

تذکر نمکی به جهانپور درباره توییت جنجالی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نامه‌ای به دکتر کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، با اشاره به برخی حواشی پیرامون گفتمان درخصوص واردات واکسن در فضای مجازی، گفت: صبوری، تاب‌آوری و خوشرویی در کردار و بهره‌گیری از واژگان نفیس و پاکیزه در گفتار، انتظار همه فرهیختگان، بزرگان و مردم شریف و نجیب و قدرشناس کشور از همه ماست.+ تحلیل خبر

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نامه‌ای به دکتر کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، با اشاره به برخی حواشی پیرامون گفتمان درخصوص واردات واکسن در فضای مجازی، گفت: صبوری، تاب‌آوری و خوشرویی در کردار و بهره‌گیری از واژگان نفیس و پاکیزه در گفتار، انتظار همه فرهیختگان، بزرگان و مردم شریف و نجیب و قدرشناس کشور از همه ماست.
به گزارش ایسنا، در نامه دکتر سعید نمکی خطاب به جهانپور آمده است: اخیراً در فضای مجازی مطالبی از شما منتشر شد که به محض اطلاع خواستم تا به نحوی شایسته و با گفتمان در شأن مجموعه نظام سلامت، کدورت را از اذهان بزدایید و فضای درهم ریخته را مرمت کنید و اشاره کردم هرگونه تأخیر و تعلل در این ترمیم دوستانمان را شگفت‌زده‌تر، مردم بی‌اطلاع را رنجورتر و اندکی را که سد راه سوءاستفاده‌هایشان بوده‌ایم، آماده‌تر برای سوارشدن بر ارابه تخریب و شخم زدن مغرضانه دستاوردهای ارزشمند ایام پرملالمان خواهد کرد.
تلاش کردیم در این روزگاران سخت، در اوج کاستی‌های ناشی از تحریم‌های مالی بیرونی و بعضاً عاطفی درونی بی‌توجه به رانش‌ها و کشمکش‌های فضای سیاسی کشور و در زیر بار آثار سیل، زلزله، آنفلوآنزا و کرونا فقط به مردم و نجات‌شان از این بلای تاریخی بیندیشیم و با صبوری، خوشرویی، خستگی‌ها و بی‌خوابی‌های مستمر خود و همکاران جان‌برکف را به تاب‌آوری بدل کنیم تا مردم دلگرم باشند و نهراسند که شاید مدافعان سلامت کشورشان وامانده‌اند و چهار موج هولناک را با جمیع کاستی‌ها به لطف الهی مدیریت کردیم و مردم مهربان این سرزمین به‌خوبی می‌فهمند و کریمانه پاسدار خدمتگزاری صادقانه مدافعان سلامتند. برای کاستن از تلخی لحظه‌های جانکاه این ایام سخت گفتمانی تازه را برگزیدیم و با شیرینی قند پارسی ادبیات کهن این سرزمین درآمیختیم و حتی سخنان نامربوط را با شعری، طنزی، تمثیلی برگرفته از گنجینه نفیس هنر و ادب دیرینه این سرزمین پاسخ گفتیم تا اندیشه‌های پریشان و خسته مردم را مشوش‌تر و منزلت خویش را نازل‌تر نکنیم.
اینک گفتار و نوشتاری با واژه‌های زمخت حتی برای آنان که دشنام می‌دهند، شأن مجموعه صبور و بردبار نظام سلامت نیست. گفتمان سخیف در ذهن دیگران خفیفمان می‌کند و نخبه را گویش پخته باید و خدمتگزاران صبور را تندخویی و درشت‌گویی نشاید. در همین کارزارهای تبلیغاتی انتخاباتی بعضی از دوستان 16 ماه زحمت ما را چگونه به چالش کشیدند؟ و ما فقط با طنز و شوخی از کنارش گذشتیم.
صبوری، تاب‌آوری و خوشرویی در کردار و بهره‌گیری از واژگان نفیس و پاکیزه در گفتار، انتظار همه فرهیختگان، بزرگان و مردم شریف و نجیب و قدرشناس کشور از همه ماست.
کرونا می‌رود، البته نه چندان زود همانگونه که اجدادش رفتند و ما نیز می‌رویم همانگونه که پیشینیانمان رفتند و آنچه می‌ماند، پژواک زیبایی‌ها و زشتی‌های گفتار ماست در زیر این گنبد مینا و نیکی‌ها و بدی‌های رفتار ماست که ثبت می‌شود در صفحه تاریخ این سرزمین کهن.
که به قول خواجه شیراز:
بر این رواق زبرجد نوشته‌اند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند

تحلیل خبر

بعضی از افراد همچون جناب دکتر جهانپور خیال می‌کنند در شرایطی، توهین به افراد، حق آنان است. این‌ها در نظام ذهنی خود احتمالاً به این نتیجه رسیده‌اند که به افراد منطقی و غیرمنتقد، نباید توهین کرد ولی به افراد بی‌منطق باید توهین کرد و برای خود این حق را محفوظ می‌دارند. در حالی که توهین، توهین است و زشت، و تحت هیچ شرایطی نباید زشتی آن را از ذهن زدود. البته در تیپ‌شناسی شخصیت افراد، مسلماً همه افراد مثل هم نیستند؛ بعضی زبان تند و تیز دارند و برخی ملایم، بعضی عصبی و زودجوش هستند و برخی آرام و صبور، بعضی آستانه تحمل کمتری دارند و برخی بیشتر، بعضی بدبین هستند و برخی خوش‌بین یا واقع‌بین. معمولاً توهین و مشاجره، از رفتار متضاد این دو گروه و تیپ شخصیتی، زاده می‌شود. حتی در قوانین قضایی از هیچکس پذیرفته نیست که بگوید چون عصبانی و ناراحت شدم یا تحمل نداشتم، به کسی توهین کردم، یا کسی را کتک زدم یا ناخواسته مرتکب قتل شدم. چرا که
نسبتِ بد به دیگران دادن تحت هیچ شرایطی توجیه‌پذیر و قابل‌قبول نیست. پس مسئولان و مدیران رده‌های مختلف اگر می‌خواهند مدیر موفقی باشند اول باید دارای تیپ شخصیتی مثبت باشند تا بتوانند براحساسات و خشم خود غلبه یابند و مدیریت خودکنترلی را بر روی خویش تمرین کنند سپس مسئولیتی را بپذیرند وگرنه انگشت نمای عام و خاص خصوصاً در دنیای مجازی می‌شوند.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها