شنبه 22 دی 1403 1/11/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

یکشنبه 11 مهر 1400 ، 05 : 19

کد خبر : 23869

از 0 نفر 0

علت فوت برخی اعضای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون چیست؟ هیچ‌یک از واکسن‌های کرونا به طور صد در صد از ابتلا و مرگ و میر به کرونا جلوگیری نمی‌کند

علت فوت برخی اعضای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون چیست؟ هیچ‌یک از واکسن‌های کرونا به طور صد در صد از ابتلا و مرگ و میر به کرونا جلوگیری نمی‌کند

عضو کمیته ملی واکسن کووید ۱۹ گفت: پس از ۶ ماه، سطح آنتی‌بادی‌های تولیدشده توسط واکسن‌ها کاهش قابل‌ملاحظه‌ای پیدا می‌کند بنابراین علت ابتلای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون کرونا، این است که این مدت از تزریق واکسن آن‌ها گذشته است.+ تحلیل خبر

عضو کمیته ملی واکسن کووید ۱۹ گفت: پس از ۶ ماه، سطح آنتی‌بادی‌های تولیدشده توسط واکسن‌ها کاهش قابل‌ملاحظه‌ای پیدا می‌کند بنابراین علت ابتلای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون کرونا، این است که این مدت از تزریق واکسن آن‌ها گذشته است.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با ابراز امیدواری نسبت به تزریق دوز سوم واکسن کرونا به گروه‌های پرخطر از آبان‌ماه سال جاری، علت فوت برخی اعضای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون کامل را تشریح کرد.
به گزارش تسنیم، مجید مختاری درباره علت فوت برخی اعضای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون کامل اظهار داشت: هیچ‌یک از واکسن‌های کرونا به طور صد در صد از ابتلا و مرگ و میر به کرونا جلوگیری نمی‌کند؛ حتی در کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر مرگ و میر در بین افرادی که به طور کامل واکسینه شده‌اند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر آنتی‌بادی (پادتن) های مؤثرِ ایجاد شده توسط اکثر واکسن‌های موجود در جهان، پس از حدود سه ماه شروع به فروکش کردن می‌کنند و پس از ۶ ماه، سطح آنتی‌بادی‌های تولیدشده توسط این واکسن‌ها کاهش قابل‌ملاحظه‌ای پیدا می‌کند بنابراین علت ابتلای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون کرونا، این است که این مدت از تزریق واکسن آن‌ها گذشته و سطح پادتن‌ها کاهش یافته است.
عضو کمیته ملی واکسن کووید ۱۹ با بیان اینکه تزریق دوز بوستر (تقویتی) به کادر درمان در دستور کار است، افزود: امروز در کمیته واکسن کرونا درباره تزریق دوز بوستر به کادر درمان با واکسن مناسب بحث شد.
ورود واکسن «فایزر» و «مدرنا» به کشور فعلاً امکان‌پذیر نیست
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا در پاسخ به این سؤال که «براساس اعلام سازمان غذا و دارو، واردات واکسن فایزر به عنوان دوز سوم کادر درمان در دستور کار بود، آیا این مسئله به‌طورکلی منتفی شده است؟» تصریح کرد: ورود واکسن «فایزر» و «مدرنا» به کشور فعلاً امکان‌پذیر نیست و این مسئله منتفی شده است، اما با توجه به وجود سایر واکسن‌های کرونا در کشور و مطالعاتی که در داخل انجام شده، می‌توان از واکسن‌های دیگری برای دوز سوم استفاده کرد، زیرا نباید معطل واکسن‌های فایزر و مدرنا
بمانیم.
چه افرادی دوز سوم واکسن را دریافت می‌کنند؟
وی در پاسخ به این سؤال که «چه افرادی باید دوز بوستر (دوز سوم/ تقویتی) واکسن کرونا را دریافت کنند؟» گفت: نظر ما این است که علاوه بر کادر درمان، افرادی که ریسک بالای ابتلا به کرونا را دارند مانند افراد دچار نقص ایمنی، سرطان‌های پیشرفته و بیماری‌هایی که سیستم ایمنی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند نیز دوز سوم را دریافت کنند، اما باید این مسئله را در نظر گرفت که گروه‌های پرخطر برای دریافت واکسن کرونا نباید منتظر واکسن خاصی بمانند و خود و خانواده را به خطر بیندازند.

تحلیل خبر

همانگونه که در این خبر آمده است، نظر عموم کارشناسان و متخصصان علوم پزشکی این است که هیچ‌کدام از واکسن‌های کرونا نمی‌تواند به طور کامل و صددرصد، مانع ابتلا و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا شود لذا بهترین شیوه پیشگیری از ابتلا به این ویروس، این است که علاوه بر تزریق واکسن، خود را در معرض افراد و محیطی که حجم بالای ویروس در آن است قرار ندهیم. استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی و شستشوی مرتب دست‌ها و صورت از ضروریات ادامه مبارزه با کروناست.
متأسفانه کادر درمان به خاطر عدم رعایت مردم و ساده‌انگاری برنامه ریزان و به دنبال آن تجمعات گسترده مردمی در مراسم عزاداری، عروسی و دورهمی های مختلف، با تعداد زیادی از مبتلایان مواجه می‌شوند و احتمال ابتلای آنان برای چندمین بار وجود
دارد.
کسانی که به بهانه‌های مختلف در تجمعات و مراسم دسته‌جمعی شرکت می‌کنند و به کرونا مبتلا می‌شوند، نه فقط به خودشان ظلم کرده بلکه به کادر درمان نیز ظلم مضاعف می‌کنند و خستگی‌های بیشتری را به آنان تحمیل کرده، جانشان را نیز به خطر می‌اندازند. اینها نه تنها ثواب نمی‌برند بلکه اگر باعث مریضی و یا مرگ یک یا چند نفر شوند، گناه بزرگی را مرتکب شده و باید در محکمه عدل الهی پاسخگوی آسیب رساندن به مردم و قتل نفس باشند. در پیشگاه خداوند، نه ظواهر امر و مجوزهای قانونی، نجات‌دهنده از تضییع حق‌الناس است نه بهانه‌های دیگر پذیرفته می‌شود. خداوند به انسان عقل داده تا به آن بیندیشد و خیر و صلاح خود و جامعه را تشخیص دهد.
کادر درمان حقوقی برگردن مردم دارند که فقط با رعایت سلامت آنان و جلوگیری از شیوع ابتلا و مرگ و میرها می‌تواند احقاق شود. مردم و مسئولان در این راستا مدیونند و باید ادای دین کنند.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها