شنبه 22 دی 1403 1/11/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 26 آذر 1400 ، 49 : 18

کد خبر : 24299

از 0 نفر 0

شکایت گسترده مردم از کیفیت و سرعت اینترنت شکایت از کیفیت اینترنت، در صدر پیامک‌های ارسالی برای وزیر ارتباطات

شکایت گسترده مردم از کیفیت و سرعت اینترنت شکایت از کیفیت اینترنت، در صدر پیامک‌های ارسالی برای وزیر ارتباطات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در فاصله شهریور تا آذرماه، از طریق شماره‌ای که برای ارتباط با مردم اعلام کرده‌ام، نزدیک به ۱۰ هزار پیامک درخصوص مشکلات کیفیت اینترنت ثابت و دسترسی مردم برخی روستاها به اینترنت به دست من رسیده که در حال پیگیری آن‌ها هستیم.+ تحلیل خبر

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در فاصله شهریور تا آذرماه، از طریق شماره‌ای که برای ارتباط با مردم اعلام کرده‌ام، نزدیک به ۱۰ هزار پیامک درخصوص مشکلات کیفیت اینترنت ثابت و دسترسی مردم برخی روستاها به اینترنت به دست من رسیده که در حال پیگیری آن‌ها هستیم.
به گزارش ایرنا، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام، گزارشی از تعداد پیام‌های ارسالی و درخواست‌های مردمی ارائه داده است.
وی با بیان اینکه در این مدت به طور دقیق ۹ هزار و ۵۶۲ پیامک دریافت کرده است، نوشت: از شروع مسئولیتم در وزارت ارتباطات، یکی از راه‌هایی ارتباطی مستقیم با عموم مردم، استفاده از پیامک بوده است. در ۱۰۰ روز گذشته نزدیک به ۱۰ هزار نفر از مردم از طریق شماره تلفن اعلام شده (۰۹۱۲۲۹۹۶۳۲۱) نظرات، مشکلات و دغدغه‌های خود را با من در میان گذاشته‌اند.
زارع‌پور افزود: موارد مرتبط با وزارت ارتباطات را برای پیگیری به بخش‌های لازم ارجاع داده‌ام و به همکاران تأکید کردم که نتیجه اقدامات انجام شده را به اطلاع ارسال‌کنندگان پیام برسانند.
وی خاطرنشان کرد: شکایت از کیفیت خدمات اپراتورهای ثابت و همراه، مشکلات کارکنان شرکت ملی پست و شرکت مخابرات ایران و مشکل دسترسی به اینترنت در برخی روستاها بیشترین تعداد پیام‌ها را به خود اختصاص داده است.
وزیر ارتباطات در پایان پست اینستاگرامی خود نوشت: امیدوارم روزی برسد که همه پیام‌های وارده فقط گپ و گفت و احوال پرسی باشد و هیچ مشکلی در کشور وجود نداشته باشد.
زارع‌پور همراه این نوشته‌های خود اینفوگرافیک‌های جالبی نیز منتشر کرده است.
تصاویر نشان می‌دهد، ۲۰ درصد پیام‌های ارسال شده به وزیر شکایت از اپراتورها است. از این میزان ۴۰ درصد متعلق به مخابرات، ۳۰ درصد همراه اول، ۲۵ درصد ایرانسل و ۵ درصد سایر (صبانت، شاتل، های‌وب و... و.) اپراتورها هستند.
طبق اطلاعاتی که وزیر ارتباطات منتشر کرده، اهم موضوعات مربوط به مخابرات هم به ترتیب عدم واگذاری تلفن ثابت، عدم تضمین کیفیت سرویس، قطع تلفن ثابت، عدم تأمین کابل سرقت شده و تأخیر در راه‌اندازی سرویس اینترنت برمی‌گردد.
درخواست توسعه پوشش اینترنت و ارتقاء کیفیت در روستاها، ۱۶ درصد شکایات را به خودش اختصاص داده که جزییات این موضوع‌های شکایت هم شامل ۸۵ درصد اینترنت و پوشش همراه روستایی، ۵ درصد پوشش جاده‌ای، تلفن ثابت روستایی و همچنین پوشش ارتباطات شهری است. ۱۳ درصد مشکلاتی که در این مدت به وزیر ارتباطات منتقل شده شکایت مردم از خدمات پست و درخواست‌های کارمندان این شرکت بوده که عمده مشکل‌شان هم رفع مشکل منابع انسانی از قبیل افزایش حقوق، رفع مشکل نیروهای شرکتی، تبدیل وضعیت اعمال ضریب مناطق مرزنشین، مفقود شدن بسته‌های مرسوله و تأخیر در رسیدن بسته‌های مرسوله است.
از دیگر شکایات مرتبط با پست، شکایت از بانک زیرمجموعه این شرکت یعنی پست بانک با ۲ درصد می‌شود که موضوع‌های مورد شکایت، درخواست تسهیلات، بخشودگی تسهیلات و بخشودگی سود و جریم دیرکرد تسهیلات دریافتی بودند.
در نهایت در این بخش ۲ درصد شکایت هم از عملکرد همکاران است که موضوع شکایت‌ها هم نارضایتی از مدیران پست، تخلف در پست بانک بعضی استان‌ها و نارضایتی از عملکرد مدیران سایر حوزه‌ها است.

تحلیل خبر

چند ماهی است که کیفیت اینترنت و از جمله سرعت آن به شدت افت کرده به طوری که به اتلاف وقت بسیار زیادی از مردم منجر شده است. این روزها که اکثر کارهای مردم چه در خانه، چه در کافی‌نت‌ها، چه در ادارات و ... همگی توسط اینترنت انجام می‌گیرد متأسفانه با کند شدن سرعت اینترنت و پایین آمدن کیفیت آن، نه تنها با اعصاب و روان مردم و کاربران ادارات و بخش خصوصی بازی می‌کند بلکه مثلاً کاری که باید در 5 دقیقه انجام گیرد با سرعت کم و قطع و وصل شدن مکرر اینترنت به 10 - 15 تا 20 دقیقه رسیده است. در عصری که دقیقه‌ها و ساعاتش باید صرف بهترین و مفیدترین کار شود در معطل ماندن‌ها فدا شده و از بین می‌رود.
اینکه از قدیم گفته‌اند وقت طلاست، واقعاً از طلا ارزشمندتر است و نباید مفت و راحت به هدر رود. نباید به خاطر رفع معایب اینترنت، از محسنات و آثار مثبت و مفید آن صرف‌نظر کرد چرا که این قدر اینترنت با زندگی مردم عجین شده که همانند آب و برق و گاز جزء ضروریات و الزامات زندگی فردی، اجتماعی، اداری، علمی، اقتصادی و ... شده است و قابل تفکیک یا حذف از زندگی مردم نیست.
امروز تحقیقات و پژوهش‌های دانشجویان، اساتید، محققان و مخترعان در همه رشته‌ها به شدت نیازمند اینترنت است و در کسری از ثانیه با یک جستجو، همه اطلاعات گذشته و حال جامعه بشری، در اختیار فرد قرار می‌گیرد. در عصر پیدایش و فراگیری ویروس کرونا و لزوم ارتباطات غیرحضوری در تمام حوزه‌های کاری و فکری، آنچه باعث شد که بسیاری از کارها تعطیل نشود، نقش بی‌بدیل اینترنت بود و به عنوان یک نعمت کم‌نظیر یا بی‌نظیر باید قدردانش باشیم و نباید هیچ نغمه‌ای برای تضعیف و محدودسازی آن شنیده شود چرا که این کار نوعی خودزنی ملی و خسارت بزرگ اجتماعی است که قابل جبران با هیچ‌چیز دیگر نیست.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها