یکشنبه 31 فروردین 1404 4/20/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

دوشنبه 2 مهر 1403 ، 49 : 17

کد خبر : 28189

از 0 نفر 0

جزییات نامه«همتی» به پنج وزیر اقتصادی

جزییات نامه«همتی» به پنج وزیر اقتصادی

وزیر امور اقتصادی و دارایی با ارسال نامه‌ای به پنج وزیر، اعلام کرد: در جهت تسهیل تأمین مالی تولید و تحقق شعار سال، وزارت اقتصاد آمادگی خود را برای ارائه تضامین دولتی به طرح‌های اقتصادی بخش غیر دولتی اعلام می‌کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با ارسال نامه‌ای به پنج وزیر، اعلام کرد: در جهت تسهیل تأمین مالی تولید و تحقق شعار سال، وزارت اقتصاد آمادگی خود را برای ارائه تضامین دولتی به طرح‌های اقتصادی بخش غیر دولتی اعلام می‌کند.
به گزارش ایلنا، عبدالناصر همتی با ارسال نامه‌ای به سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، محسن پاک نژاد وزیر نفت، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی و احمد می‌دری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آمادگی وزارت اقتصاد برای ارائه تضامین دولتی به طرح‌های اقتصادی بخش غیر دولتی را اعلام کرد.
دکتر همتی در این نامه نوشت: به موجب بند الف ماده 28 قانون تأمین مالی و زیرساخت‌ها مصوب سال 1402، به وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داده می‌شود برای حمایت از تأمین مالی خارجی مورد نیاز طرح‌های اقتصادی بخش غیر دولتی که توجیه فنی- اقتصادی آن به تصویب شورای تأمین ملی تأمین مالی رسیده، با اخذ تضامین لازم معتبر نسبت به صدور ضمانت نامه دولتی اقدام کند.
وی افزود: در این راستا، با عنایت به تکلیف قانونی یاد شده و در جهت تسهیل تأمین مالی تولید و تحقق شعار سال، وزارت امور اقتصادی و دارایی آمادگی خود را برای ارائه تضامین دولتی به طرح‌های اقتصادی بخش غیر دولتی اعلام می‌کند.
وزیر اقتصاد در این نامه خاطرنشان کرده است: به منظور حمایت از فعالان بخش غیردولتی و تسهیل صدور ضمانت نامه برای آنان، دستور فرمایید ضمن انجام اقدامات لازم، پروژه‌های مورد نظر دارای توجیه فنی- اقتصادی آن دستگاه به همراه مستندات مورد نیاز برای بررسی و تصویب در شورای ملی تأمین مالی به این وزارتخانه ارسال شود..
قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها در اواسط اردیبهشت ماه برای اجرا به دولت ابلاغ شده است که از مواد آن، تشکیل شورای ملی تأمین مالی است.
بر اساس این قانون، به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها