رئیس دولت چهاردهم در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف یادآورشد که حل مشکلات در عرض یک روز و ۱۰ روز ممکن نیست.
به گزارش رویداد ۲۴، مسعود پزشکیان در مراسم روز دانشجو در دانشگاه شریف عنوان کرد: میخواهم اول جو دانشگاه و روندی که آدم انتظار دارد دانشجو و دانشگاه داشته باشد را بگویم که تاحدودی اینطور هست و تا حدودی نیاز به اصلاح دارد ما اگر به نهجالبلاغه عمل میکردیم این بلاها سرمان نمیآمد. برای من خیلی مسئله بود که جریان فلسطین پیش آمد و در آمریکا فریاد دانشجوها بلند بود، اما دانشجوهای ما آنطور که باید اعتراض کنند اعتراضی در این زمینه نداشتند حداقل از نگاه قرآن ببینید فرض کنید ما بد هستیم ولی اینکه در جایی یک عده جانی که دم از حقوق بشر میزنند زن و بچه را بمباران میکنند، چه توجیهی دارد هر کسی این کار را کند آدم باید اعتراض کند.
پزشکیان گفت:. یکی از دلایلی که ما امروز درگیر مشکلات متعدد هستیم این است که بدون مستندات و شواهد علمی تصمیم گرفتیم و عمل کردیم، بدون شواعد علمی دعوا راه انداختیم؛ ما برای چه اینجا هستیم؟ برای اینکه بدون مستند بدون شواهد علمی تصمیم گرفتیم بدون شواهد علمی دعوا کردیم اصلاً اینجا لزومی ندارد ما و شما با هم هو بکشیم و دعوا کنیم.وی تاکید کرد: ما قبل از انقلاب با هم بحث میکردیم در دانشگاه طرف مقابل حرفش را میزد ما حرفمان را میزدیم بقیه هم گوش میدادند آن وقت کسی که در حقیقت منطق ضعیفتر داشت خود به خود از میدان میرفت کنار. براساس منطق باید ما با همدیگر گفتگو کنیم.وی گفت: اگر بخواهیم وضعیت را اصلاح کنیم به کمک شما نیاز داریم نه اینکه به هرچه دست میزنیم بگویید به این دست نزن. خب به چه دست بزنیم؟ در برق مشکل داریم گاز مشکل داریم آب مشکل داریم نفت، بنزین، پول همه چیز پر از مشکل است. به هرچه دست بزنی یک جا دردش میآید.پزشکیان گفت: همان افای تی اف را بیایید داخلی حل کنیم در داخل آن را پیاده کنیم آمریکا آنجا نشسته میفهمد اینجا پول چه بلایی سرش میآید میفهمد کدام کشتی کدام کالا کجا دارد میرود، اما در این مملکت یک کشتی با بارش اگر گم شود متوجه نمیشویم کجا رفت. چرا؟ برای اینکه آن FATF داخلی را نداریم.
وی افزود: ما میتوانیم مشکل را حل کنیم، اما باید واقعیت را ببینیم. شما سرمایههای کشور هستید شما شواهد بیاورید ما میپذیریم لازم نیست باهم دعوا کنیم. وقتی باهم بتوانیم گفت وگو کنیم دعوایی وجود ندارد. FATF را قبول ندارند. بگویند چرا قبول نداریم؟ بنشینیم بحث کنیم. میتوانیم به نتیجه برسیم. از همه تجار بپرسید که نبودن FATF چه مشکلی ایجاد کرده است. بروید بپرسید. واقعیت تلخ است، اما باید پذیرفت. ما نمیخواهیم در برابر هیچ قدرتی وا دهیم ما قدرتمند هستیم، اما باید خود را بالا بکشیم. با شعار و داد زدن نمیتوان مشکل مملکت را حل کرد.
تحلیل خبر
رئیس جمهور و تاریکخانه!
دکتر محمدمهدی جعفری زاده
در تاریکی راه رفتن، دویدن، ایستادن، نشستن و خوابیدن همه خطرناک و با دغدغه و دلهره است؛ خواه رئیس جمهور باشی یا یک شهروند معمولی. در تاریکی اگر راه بروی احتمال سقوط در گودال وجود دارد، بدوی؛ سختتر سقوط میکنی، اگر بایستی یا بنشینی یا بخوابی؛ از نیش مار و عقرب و آسیب سایر جانوران در امان نیستی. خصلت تاریکی این است که همه چیز و همه جا در ابهام و ناپیداست.
خطرات در کمین است و نمیدانی چه کار باید بکنی؟! قفل میشوی و مات و متحیر. اگر شب تاریک در جنگل یا کوهستانی باشی، هر صدایی، وحشت خاص خود را دارد و هر کدام بخشی از انرژیات را میگیرد. خصلت ترس همین است که انرژی مثبت را میستاند و انرژی منفی میدهد. در این فضای دهشتناک اگر نوری قوی تابانده شود یا خورشید طلوع کند، همه چیز عوض میشود. انسان، قدرت میگیرد و راه را پیدا میکند، با انرژی مثبت به کنکاش و جستجو میپردازد و اهداف خود را پی میگیرد.
چرا خداوند، خود را نور آسمانها و زمین معرفی کند
(الله نور السماوات والارض) چون خداوند رهبر است و رهبر باید کارش نورافشانی و تولید روشنایی باشد. در دنیا هم اگر کسی میخواهد رهبر یا رئیس جمهور یا مسئولیت راهبری بخشی از جامعه را به عهده داشته باشد باید بتواند نور و روشنایی فکری، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و ... تولید کند و دنیای مردم را روشن و فضای کشور و جامعه را شفاف کند.
رئیس جمهور میگوید:(در این مملکت کشتی با بارش گم شود متوجه نمیشویم کجا رفت!)
آری، تا تاریکی و ابهام باشد همه اتفاقات بد و منفی رخ میدهد. ویژگی و هنر راهبران جامعه این است که «تاریکی» را بدل به «روشنایی» کنند تا جلو همه خطرها و خطاها و نیش و نوشها گرفته شود و کشور راه پیشرفت خود را پیدا کند.