چهار شنبه 17 بهمن 1403 2/5/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

شنبه 13 بهمن 1403 ، 58 : 14

کد خبر : 28602

از 0 نفر 0

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس خبرداد؛

برگزاری یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه کارکنان و خانواده جمعیت هلال‌احمر

برگزاری یازدهمین دوره مسابقات  قرآن کریم ویژه کارکنان و خانواده  جمعیت هلال‌احمر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس از برگزاری یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه کارکنان، فرزندان و اعضای داوطلب و خانواده آنان خبر داد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس از برگزاری یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه کارکنان، فرزندان و اعضای داوطلب و خانواده آنان خبر داد.
به گزارش روزنامه طلوع به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان فارس؛ حسین درویشی، اعلام کرد: یازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه کارکنان، فرزندان و اعضای داوطلب جمعیت هلال‌احمر استان فارس برگزار خواهد شد. این مسابقات در چندین بخش مختلف از جمله قرائت قرآن، حفظ قرآن، مسابقات نهج‌البلاغه، اذان، معارف قرآنی و همچنین احکام عمومی و امدادگری برگزار می‌شود.
درویشی تصریح کرد: شرایط شرکت در این مسابقات شامل رقابت در مسابقات قرآن شامل قرائت و هم‌چنین حفظ کل یا حفظ جزهای ۵، ۱۰ و ۲۰ قرآن کریم، مسابقات نهج‌البلاغه شامل خطبه‌های ۲، ۴، ۱۱۲ و ۱۹۳، مسابقات اذان و معارفی شامل تفسیر المیزان سوره‌های لقمان، حجرات، حشر، احکام عمومی و امدادگری، علاوه بر این، برای رده سنی ۷ تا ۱۲ سال، مسابقات حفظ سوره‌های کوچک جز ۳۰ و نقاشی با موضوعات قرآنی نیز در نظر گرفته شده است.
وی افزود: ثبت‌نام از طریق لینک http://B2n.ir/quran-farsrcs تا تاریخ ۲۰ بهمن‌ماه انجام می‌شود. جوایز ارزنده‌ای برای برگزیدگان در مرحله استانی و کشوری در نظر گرفته شده که به شکل کارت هدیه اعطا خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس افزود: این رویداد فرصتی عالی برای ترویج فرهنگ قرآن و آموزه‌های دینی در بین اعضای جمعیت و خانواده‌های آنان است.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها