شنبه 4 اسفند 1403 2/22/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

یکشنبه 28 بهمن 1403 ، 27 : 18

کد خبر : 28651

از 0 نفر 0

واکنش تند جهانگیری به وضعیت برق و خاموشی‌ها؛ نمی‌توانستیم ۲ تا کشتی گازوئیل بیاوریم که مضحکه دیگران نشویم؟

واکنش تند جهانگیری به وضعیت برق و خاموشی‌ها؛  نمی‌توانستیم ۲ تا کشتی گازوئیل بیاوریم که مضحکه دیگران نشویم؟

اسحاق جهانگیری در واکنش به قطعی برق و خاموشی‌های امسال گفت: حتی اگر نفت و گاز هم نداشتیم، نباید در زمستان امسال به این وضع می‌افتادیم.

اسحاق جهانگیری در واکنش به قطعی برق و خاموشی‌های امسال گفت: حتی اگر نفت و گاز هم نداشتیم، نباید در زمستان امسال به این وضع می‌افتادیم.
به گزارش رویداد ۲۴، اسحاق جهانگیری معاون اول دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در بخشی از سخنرانی خود در کنگره ناترازی انرژی و راهکارها در پژوهشگاه نفت و نیرو، گفت: من برخی مسائل را نمی‌توانم پیش خودم نگه دارم و راجع به آن سکوت کنم. از جمله موضوعی که به نهادهای مؤثر گفتم، راجع به نحوه مدیریت سوخت در زمستان امسال بود.
وی افزود: ما حتی اگر نفت و گاز هم نداشتیم، نباید در زمستان امسال به این وضع می‌افتادیم.
جهانگیری گفت: آیا بطور مثال نمی‌توانستیم ۲ تا کشتی گازوئیل بیاوریم که سوخت نیروگاه‌ها را تأمین کنیم و این طور مضحکه دیگران نشویم؟ من معتقد بودم هرکس سهل‌انگاری انجام داده، حتی اگر چشم بنده باشد، باید بابت این وضع برکنار می‌شد. بخشی از مدیریت همین‌هاست؛ مدیریت تشویق و تنبیه دارد.
او خاطرنشان کرد: هر مدیری، چه از دولت قبل چه در همین دولت، اگر سهل‌انگاری کرده و نتوانسته برای این وضع تدبیر کند، باید بازخواست شود؛ وگرنه در سال بعد اتفاقات بدتری خواهیم داشت.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها