شنبه 4 اسفند 1403 2/22/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 3 اسفند 1403 ، 24 : 18

کد خبر : 28666

از 0 نفر 0

معاون عمرانی وزارت کشور:

۷۳ هزار پروژه نیمه‌تمام در استان‌ها داریم

۷۳ هزار پروژه نیمه‌تمام در استان‌ها داریم

معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: توجه به ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام در استان‌ها یکی از ضروریات است که می‌خواهیم آنها احصا کنیم.

معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: توجه به ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام در استان‌ها یکی از ضروریات است که می‌خواهیم آنها احصا کنیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مسعود نصرتی، معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور در چهارمین همایش معاونین هماهنگی امور عمرانی استانداری‌های سراسر کشور اظهار داشت: از معاونین عمرانی استان‌ها انتظار داریم با شرایط خاصی که در کشور وجود دارد با یکدیگر هم اندیشی کنند که به بهترین نتیجه برسیم. الان که رئیس جمهور برنامه دارند تفویض اختیار به استانداری‌ها بدهند، باید قابلیت پذیرش تفویض وجود داشته باشد که بخش اعظم این پذیرش به حوزه عمرانی برمی‌گردد.
نصرتی در راستای ۷۳ هزار پروژه‌های نیمه تمام استان‌ها عنوان کرد: توجه به ۷۳ هزار پروژه نیمه تمام در استان‌ها یکی از ضروریات است که می‌خواهیم احصا کنیم.
وی درباره انرژی خورشیدی گفت: هماهنگی میان حدود چهار وزاتخانه در حال انجام است تا مدیریت انرژی صورت بگیرد. رئیس جمهور تاکید دارد که تا سال آینده از انرژی خورشیدی بهره‌برداری شود، اما اینکه چه زمانی به اجرا برسد به مشارکت معاونین عمرانی استان‌ها بازمی‌گردد.سرپرست معاونت عمران و توسعه وزارت کشور درباره مدیریت پسماندها افزود: موضوع مدیریت پسماندها یکی از دغدغه‌های اساسی است که نمایندگان مجلس و رئیس جمهور دنبال می‌کنند و یکی از دغدغه‌های اصلی وزارت کشور نیز هست.
نصرتی درخصوص حمل و نقل عمومی بیان کرد: حمل و نقل همگانی، بحث اتوبوس ون تاکسی یکی از دغدغه‌های کشور در هر شهر است. خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده، ۱۵ درصد پیش‌پرداخت خرید واگن‌ها برای کلانشهرها در دولت تصویب شد و عملیاتی می‌شود. روز گذشته توافق شد که کلانشهرهایی که اولویت آلودگی هوا دارند از ۶ هزار تاکسی‌های برقی استفاده کنند.
سرپرست معاونت عمران و توسعه وزارت کشور تصریح کرد: یک تفاهمنامه‌ای در بهمن ماه سال ۹۲ داشتیم که بین راهور و سازمان راهداری امضا شده بود و سپس پیشنهاد شد که تفاهمنامه ای برای حوزه درون شهری در نظر گرفته شود که به امضا خواهد رسید.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها