چهار شنبه 8 بهمن 1404 1/28/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

یکشنبه 5 بهمن 1404 ، 41 : 17

کد خبر : 29706

از 0 نفر 0

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس تاکید کرد؛

مساجد مرکز فکر، برنامه ‌ریزی و خدمات‌رسانی محله باشند

مساجد مرکز فکر، برنامه ‌ریزی و خدمات‌رسانی محله باشند

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: مساجد باید مرکز فکر، برنامه‌ریزی و خدمات‌رسانی محله باشند و در طول تاریخ، مرکز تمدن‌سازی فعالیت‌های اجتماعی پیغمبر (ص) بوده‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: مساجد باید مرکز فکر، برنامه‌ریزی و خدمات‌رسانی محله باشند و در طول تاریخ، مرکز تمدن‌سازی فعالیت‌های اجتماعی پیغمبر (ص) بوده‌اند.
به گزارش روزنامه طلوع به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی فارس حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقر ولدان در همایش توانمندسازی متولیان مساجد در شیراز، ضمن اشاره به آسیب دیدن ۵۲ مسجد در سطح استان در اغتشاشات اخیر که ۱۷ مورد آن جدی است، تأکید کرد که چالش اصلی امروز جامعه، نه آسیب‌های فیزیکی، بلکه آسیب جایگاه و معنویت مسجد است.
وی مساجد را یک نهاد اجتماعی بنیادین و پلتفرمی فعال در فضای اجتماعی خواند که باید قادر به تأمین تمام نیازهای فردی، خانوادگی و اجتماعی باشد.
حجت‌الاسلام ولدان با بیان اینکه حفظ حرمت امامزاده با متولی آن است، به نقل از مرحوم نادر طالب‌زاده، از کم‌کاری مساجد انتقاد کرد و گفت: قهوه‌خانه‌ها ۱۷ ساعت، کافه‌ها ۱۵ ساعت و پاساژها ۱۳ ساعت فعالند، اما مساجد ما خوش‌بینانه تنها ۴ ساعت در شبانه‌روز فعالیت دارند؛ این یعنی مسجد بر قرار نیست.
وی راه‌حل اصلی احیا را اعتماد به نسل جدید دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند جوانان یک فرصتند. هرجا به جوانان اعتماد کردیم و کار به آن‌ها واگذار شد، مسجد از خانه سالمندان بیرون آمد و آبادانی و نشاط یافت.
به گفته حجت‌الاسلام ولدان، مساجد باید مرکز فکر، برنامه‌ریزی و خدمات‌رسانی محله باشند و در طول تاریخ، مرکز تمدن‌سازی فعالیت‌های اجتماعی پیغمبر (ص) بوده‌اند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به شرایط حساس کنونی، جلسه توانمند سازی را فراتر از یک همایش نمایشی توصیف کرد و گفت: باید ببینیم چه باید کرد و اهداف رفتاری این دوره چیست.
حجت‌الاسلام ولدان با استناد به اظهارات امیر موسوی در روزهای گذشته، احتمال حمله رسمی آمریکا در این ایام را در کمترین حد ممکن دانست و به اغتشاشات سراسری در هزار و صد نقطه کشور در شب نوزدهم دی ماه اشاره کرد که نشان‌دهنده فعالیت یک جریان هدفمند و فتنه‌ای چندلایه است.
وی بزرگترین راه‌حل برون‌رفت از شرایط فعلی را استغاثه، التجا و توکل همراه با تدبیر و برنامه‌ریزی هوشمندانه خواند و افزود: ما باید نصرت خودمان را برای دین خدا به میدان بیاوریم تا نصرت الهی محقق شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: مسجد باید مرکز فکر و برنامه‌ریزی و خدمات رسانی محل باشد و مساجد همواره در طول تاریخ اینگونه بوده‌اند، هر مسجد باید یک سازمان تبلیغات باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس خواستار احیای نقش اجتماعی مساجد شد و با انتقاد از فعالیت اندک مساجد در شبانه‌روز، راه‌حل اصلی را اعتماد به جوانان و خارج کردن مساجد از حالت خانه سالمندان دانست.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها