در دیدار مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی با قهرمانان جبهه تولید در فارس اهمیت حفظ و تقویت بنیه اقتصادی کشور در شرایط جنگ و تحریم تاکید شد و مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت قاطع دولت از جامعه کار و تلاش و تولید را اعلام کردند.
به گزارش روزنامه طلوع به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در این میان، مدیران ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس در شهرستانهای زرقان و مرودشت، بار دیگر ارادت خود را به این قهرمانان بیادعا نشان دادند و از نزدیک، تلاشهای آنها را در شرایط جنگ تحمیلی اسرائیل و آمریکا که از ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ آغاز شده، مورد تقدیر قرار دادند.
در این بازدیدها، فرصتی بود تا مدیران، ضمن عرض خداقوت به کارگران، کارفرمایان و تعاونگران، از نزدیک با مسائل و چالشهای آنها آشنا شوند.
در این دیدارها، بر اهمیت حفظ و تقویت بنیه اقتصادی کشور در شرایط جنگ و تحریم تاکید شد و مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت قاطع دولت از جامعه کار و تلاش و تولید را اعلام کردند.
یکی از مهمترین بخشهای این بازدیدها، نشستهای صمیمی با کارگران، کارفرمایان و تعاونگران بود.
در این نشستها، فعالان عرصه تولید، دغدغهها و پیشنهادات خود را با مدیران در میان گذاشتند.
مسائلی همچون تأمین مواد اولیه، تسهیل در صادرات محصولات و حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط، از جمله موضوعاتی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مدیران ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان زرقان و مرودشت، در این بازدیدها، بار دیگر بر تعهد دولت بر حمایت از جامعه کار و تلاش و تولید تاکید کردند.
آنها اعلام کردند که دولت، تمام تلاش خود را برای رفع موانع تولید و ایجاد فرصتهای شغلی جدید به کار خواهد گرفت.
همچنین، بر اهمیت همکاری و همافزایی بین بخشهای دولتی و خصوصی در جهت تحقق این هدف تاکید شد.