سه شنبه 9 تیر 1405 6/30/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

یکشنبه 13 اردیبهشت 1405 ، 02 : 17

کد خبر : 29950

از 0 نفر 0

ورود مجلس به ماجرای افزایش قیمت خودرو

ورود مجلس به ماجرای افزایش قیمت خودرو

نماینده مجلس اعلام کرد کمیسیون صنایع و معادن با حضور خودروسازان و وزارت صمت جلسه‌ای برای پیگیری موضوع افزایش قیمت خودرو برگزار خواهد کرد.

نماینده مجلس اعلام کرد کمیسیون صنایع و معادن با حضور خودروسازان و وزارت صمت جلسه‌ای برای پیگیری موضوع افزایش قیمت خودرو برگزار خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سید جواد حسینی کیا، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا کمیسیون صنایع و معادن به موضوع افزایش قیمت خودرو ورود داشته است گفت: کمیسیون صنایع و معادن با حضور خودروسازان و وزارت صنعت، معدن و تجارت جلسه‌ای برای پیگیری موضوع افزایش قیمت خودرو برگزار خواهد کرد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بخش عمده افزایش قیمت‌ها از سوی خودروسازان نیست، اظهار کرد: بخش عمده افزایش قیمت خودرو به شرایط بازار مربوط می‌شود. در فضای بازار، برخی افراد به دنبال سیاه‌نمایی و ایجاد اخلال در نظام اقتصادی هستند و لازم است دستگاه‌های مسئول نظارت خود را افزایش دهند.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه دستگاه‌های نظارتی و وزارت صمت باید نظارت جدی‌تری بر بازار خودرو داشته باشند، تصریح کرد: از نگاه بنده وزارت امور اقتصادی و دارایی باید به موضوع نقدینگی در جامعه ورود جدی‌تری داشته باشد، چرا که هدایت صحیح نقدینگی به سمت تولید می‌تواند به حل مشکلات اشتغال و اقتصاد کمک کند.
وی در ادامه تاکید کرد: مادامی که این نقدینگی در جامعه سرگردان باشد، شاهد اختلال در بازارهای مختلف خواهیم بود. کمیسیون صنایع مجلس با افزایش قیمت خودرو مخالف است و به این موضوع ورود کرده است.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها