چهار شنبه 4 شهریور 1405 8/26/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

چهار شنبه 4 شهریور 1405 ، 19 : 17

کد خبر : 30309

از 0 نفر 0

نیکزاد نایب رئیس مجلس:

قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد

قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد

نباید با اعلام نرخ‌های جدید با اعصاب مردم بازی کرد

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه قیمت بنزین افزایش پیدا نمی‌کند، گفت: مقرر شد سهمیه ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومان محفوظ بماند، سهمیه ۷۰ لیتر با نرخ ۳ هزار تومان به ۵۰ لیتر کاهش پیدا کند و سهمیه ۳۰ لیتر با نرخ ۵ هزار تومان نیز به ۱۵ لیتر برسد.+ تحلیل خبر

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه قیمت بنزین افزایش پیدا نمی‌کند، گفت: مقرر شد سهمیه ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومان محفوظ بماند، سهمیه ۷۰ لیتر با نرخ ۳ هزار تومان به ۵۰ لیتر کاهش پیدا کند و سهمیه ۳۰ لیتر با نرخ ۵ هزار تومان نیز به ۱۵ لیتر برسد.
علی نیکزاد در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین تصمیمات در خصوص بنزین گفت: براساس آخرین تصمیمی که درباره بنزین گرفته شد، مقرر شد که قیمت بنزین افزایش پیدا نکند.
وی ادامه داد: همچنین مقرر شد سهمیه ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومان محفوظ بماند، سهمیه ۷۰ لیتر با نرخ ۳ هزار تومان به ۵۰ لیتر کاهش پیدا کند و سهمیه ۳۰ لیتر با نرخ ۵ هزار تومان نیز به ۱۵ لیتر برسد؛ این تدبیر ارزشمندی بود که دولت و مجلس اتخاذ کردند و اعمال شد.
نایب رئیس مجلس بیان کرد: نباید برخی افراد بدون هماهنگی، نرخ‌های بنزین ۷۰، ۸۰ یا ۸۵ هزار تومان را مطرح کنند؛ نباید با اعصاب مردم بازی شود.نیکزاد در پاسخ به این پرسش که برخی مسئولان درباره تعیین نرخ چهارم بنزین صحبت می‌کنند، گفت: با توجه به اینکه هنوز تصمیم‌گیری در این باره گرفته نشده، بیان چنین حرف‌هایی باعث ایجاد التهاب در جامعه می‌شود.وی افزود: همان زمانی که گفتم بنزین گران نمی‌شود، همه دیدند که بنزین گران نشد و تصمیم درباره تغییر سهمیه گرفته شد.
نیکزاد در پاسخ به این پرسش که چرا هنوز سهمیه بنزین شهریورماه اعلام نشده است، گفت: دولت باید این موضوع را اعلام کند. اکنون تصمیم بر انتقال و تغییر سهمیه است.

تحلیل خبر

بازی با اعصاب مردم

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفته است: «قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد. نباید با اعلام نرخ‌های جدید با اعصاب مردم بازی کرد»
بازی با اعصاب مردم فقط در اخبار متضاد قیمت جدید بنزین خلاصه نمی‌شود، امروز مردم به هر کالا و خدماتی که نیاز دارند، افزایش قیمت آنها و یا سخن از افزایش قیمت آنها، واقعاً با روح و روان‌شان بازی می‌کند. انگار مردم وسط یک دایره ایستاده‌اند و از تمام اجزای کمان این دایره، تیر می‌بارد. هنوز از یکی رها نشده‌اند، بعدی به سمت آنها نشانه می‌رود. آخر، هر چیز یک حدّ یقف و محل توقفی دارد ولی گرانی و تورم، هیچ نقطه پایانی ندارد!
آنچه باعث می‌شود مردم، بیشتر عاصی و پرخاشگر شوند، همین نقطه‌های بی‌پایان است. شما اگر در یک جنگل پهناور، مسیر را گم کنید، در ابتدا چون امید به یافتن راه اصلی دارید، پرانرژی در جستجوی آن می‌گردید ولی اگر ساعت‌ها بگذرد و هرچه جلوتر روید احساس کنید، مسیر اشتباهی را بیشتر طی می‌کنید و امید به پیدا کردن راه‌ اصلی را در خود ضعیف دیدید، به‌تدریج انرژی خود را از دست می‌دهید و خود را به دست حوادث می‌سپارید. در جامعه ما نیز نباید مسئولان طوری رفتار کنند که مردم امید به پیدا شدن راه‌حل را از دست بدهند. اینکه مردم احساس کنند گرانی و تورم، نقطه پایانی ندارد، بیشتر با اعصاب و روح و روان‌شان بازی می‌کند. کاش نائب رئیس مجلس و همه مسئولان دنبال راه‌حل پایانی بودند.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها