یکشنبه 19 مهر 1405 10/11/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

• شنبه 18 مهر 1405 ، 45 : 16

• کد خبر : 30457

از 0 نفر 0

با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور انجام شد؛

ارزیابی توان عملیاتی شرکت‌های آب و فاضلاب فارس و شیراز درمانور «صلابت زاگرس»

ارزیابی توان عملیاتی شرکت‌های آب و فاضلاب فارس و شیراز درمانور «صلابت زاگرس»

توان عملیاتی شرکت‌های آب و فاضلاب فارس و شیرازدرمانورتمام‌عیار «صلابت زاگرس» با سناریوی وقوع زلزله ۶.۷ ریشتری در میدان عمل با به کارگیری نیروهای عملیاتی، تانکرهای آبرسانی، تجهیزات تصفیه و پایش کیفیت آب، ظرفیت خود را برای واکنش سریع و استمرار خدمات حیاتی برگزارشد.

توان عملیاتی شرکت‌های آب و فاضلاب فارس و شیرازدرمانورتمام‌عیار «صلابت زاگرس» با سناریوی وقوع زلزله ۶.۷ ریشتری در میدان عمل با به کارگیری نیروهای عملیاتی، تانکرهای آبرسانی، تجهیزات تصفیه و پایش کیفیت آب، ظرفیت خود را برای واکنش سریع و استمرار خدمات حیاتی برگزارشد.
به گزارش روزنامه طلوع به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا فارس دراین عملیات، شرکت آب و فاضلاب فارس به‌عنوان شرکت کمک رسان به آبفا شیراز، همزمان با فعال‌سازی ظرفیت‌های عملیاتی خود، چادرهای مدیریت بحران، تجهیزات پشتیبان و اکیپ‌های عملیاتی را در محل مستقر کرد. تأمین آب سایت مانور نیز با مشارکت دو شرکت انجام شد و تانکرهای آبرسانی، دستگاه‌های تصفیه آب و خودروهای سیار پایش کیفیت آب به‌کارگیری شدند.
حسین ساجدی‌نیا، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جریان بازدید از این مانور حضور همزمان مجموعه‌های امدادی و زیرساختی از جمله هلال‌احمر، اورژانس، راهداری و دستگاه‌های آب و فاضلاب و انرژی را از الزامات مدیریت بحران دانست و گفت: این حضور، توان دستگاه‌ها برای ایجاد پیوند سریع و مؤثر در ساعت صفر بحران را به نمایش می‌گذارد.
وی با تأکید بر ضرورت ارزیابی دقیق عملکرد دستگاه‌ها افزود: ارزیابی عملیات زمانی کامل می‌شود که در کنار گزارش‌های کلامی و میدانی، جزئیات صحنه از طریق تصاویر زنده و پایش هوایی نیز بررسی شود تا نقاط قوت تقویت و کاستی‌ها برای تصمیم‌گیری‌های بعدی شناسایی شود.
استاندار فارس نیز با اشاره به رویکرد عملیاتی مانور «صلابت زاگرس» گفت: این مانور به جای تمرکز بر کارهای کاغذی، در شرایط واقعی اجرا شد تا مدیران بتوانند ایرادات احتمالی و نقاط قابل بهبود را در صحنه عمل شناسایی کنند.
علی شبانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس، نیز با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این مانور گفت: با استقرار چادرهای مدیریت بحران، تجهیزات و امکانات موردنیاز و نیروهای عملیاتی، ظرفیت‌های آبفا فارس برای پشتیبانی از عملیات آبفا شیراز فعال شد.
بهمن بهروزی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز، نیز با تأکید براهمیت آمادگی برای مواجهه با حوادث پیش‌بینی‌نشده گفت: در شرح وظایف شرکت‌های آب و فاضلاب، حوادثی رخ می‌دهد که از قبل قابل پیش‌بینی نیست و آمادگی ایجادشده در چنین مانورهایی می‌تواند در مدیریت شرایط واقعی بسیار کمک‌کننده باشد.
وی افزود: در مانور «صلابت زاگرس»، دو شرکت آبفا شیراز و آبفا استان فارس در کنار یکدیگر و به‌عنوان یک مجموعه واحد عمل کردند و این همکاری، توان مجموعه برای واکنش سریع، پشتیبانی عملیاتی و استمرار خدمات در شرایط بحرانی را تقویت می‌کند.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها