دوشنبه 4 آبان 1405 10/26/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

• دوشنبه 4 آبان 1405 ، 35 : 15

• کد خبر : 30515

از 0 نفر 0

رئیس جمهور:

تنش‌های دی‌ماه بیشتر ناشی از آسیب‌های اجتماعی بود

تنش‌های دی‌ماه بیشتر ناشی از آسیب‌های اجتماعی بود

باید درد جوانان و مشکلات مردم را ببینیم

مسعود پزشکیان در بیست‌ویکمین جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، با اشاره به آسیب‌های اجتماعی و پیامدهای آن، گفت تنش‌های ایجادشده در دی‌ماه بیشتر ناشی از این آسیب‌ها بود.

مسعود پزشکیان در بیست‌ویکمین جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، با اشاره به آسیب‌های اجتماعی و پیامدهای آن، گفت تنش‌های ایجادشده در دی‌ماه بیشتر ناشی از این آسیب‌ها بود.
بیست و یکمین جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور اعضای این شورا اعم از وزیران بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، دادگستری، روسای سازمان حفاظت محیط زیست و استاندارد و سایر اعضای شورا برگزار شد.
به گزارش تسنیم، رئیس جمهور در این جلسه با تأکید بر اهمیت آموزش و سلامت برای آینده کشور، افزود: آموزش درست دانش‌آموزان و فرزندان و تربیت آنان برای ساخت آینده کشور با ویژگی‌هایی همچون توانمندی، پایبندی، صداقت و خلاقیت، یکی از اولویت‌های مهم این دولت است.
پزشکیان با تأکید بر اینکه همه تلاش خود را برای توسعه فضاهای آموزشی و بهبود شیوه آموزش و تربیت فرزندان انجام می‌دهیم، گفت: تقریباً به صورت روزانه موضوع آموزش و تجهیز مدارس در دولت پیگیری می‌شود. تربیت درست فرزندان کشور را وظیفه خود می‌دانیم، زیرا معتقدیم اگر کودکان و دانش‌آموزان خود را درست تربیت کنیم، دیگر شاهد مشکلاتی که امروز در کشور با آن مواجه هستیم، نخواهیم بود.رئیس جمهور در ادامه اهمیت موضوع سلامت مردم و جامعه را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: رسیدگی به سلامت مردم وظیفه مهم دیگر دولت است و این موضوع ضمن ارتباط با دستورات دینی و اعتقادی با نگاه عادلانه به همه مردم، صرف‌نظر از هر قوم و نژادی در دستور کار دولت است.
پزشکیان تصریح کرد: تلاش همه ما این است که هیچ خطری مردم کشور را تهدید نکند در این مسیر به دنبال امر و نهی و دستور نیستیم، هدف ما جلب همراهی و همکاری جمعی همه دستگاه‌ها و مشارکت خود مردم است.
پزشکیان با بیان اینکه آسیب‌ها و مخاطرات اجتماعی، سلامت جامعه را تهدید می‌کند و مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت، اظهار داشت: تنش‌های ایجاد شده در دی‌ماه بیشتر ناشی از آسیب‌های اجتماعی بود. ما باید مشکلات و نیازهای مردم و درد جوانان را ببینیم و برای رفع آن چاره‌اندیشی کنیم. وظیفه اصلی همه ما کمک به حل مشکلات جامعه است.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها