پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 4/25/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 23 اسفند 1398 ، 08 : 16

کد خبر : 19157

از 0 نفر 0

نماینده وزیر بهداشت: طولانی شدن کنترل بیماری کرونا، کادر درمانی را دچار مشکل می‌کند

نماینده وزیر بهداشت:  طولانی شدن کنترل بیماری کرونا، کادر درمانی را دچار  مشکل می‌کند

نماینده وزیر بهداشت و درمان در استان‌های مازندران و گلستان می‌گوید: طولانی شدن کنترل بیماری کرونا به دلیل عدم رعایت توصیه‌های بهداشتی،...

نماینده وزیر بهداشت و درمان در استان‌های مازندران و گلستان می‌گوید: طولانی شدن کنترل بیماری کرونا به دلیل عدم رعایت توصیه‌های بهداشتی، کادر درمانی را با خستگی مفرط مواجه می‌کند.
دکتر محمدمهدی ناصحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت: شیفت‌های طولانی کادر درمانی، سیستم ایمنی آنها را ضعیف می‌کند و موجب می‌شود که آنها زودتر به ویروس کرونا مبتلا شوند و  آمار ابتلا به ویروس کرونا در کادر پزشکی نیز افزایش خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: وسایل محافظتی و امکانات شخصی کشور (ماسک و دستکش) در  وضعیتی قرار ندارد  که بتواند برای همه در صورت درگیر شدن  به این بیماری تأمین شود.
وی اظهار داشت: اگر مردم ما مراقبت‌های بهداشتی فردی توصیه وزارت بهداشت و درمان و درمانگران را رعایت کنند، حداکثر یک تا دو هفته آینده پیک ویروس کرونا در استان‌های شمالی کشور فروکش خواهد کرد.
دکتر ناصحی افزود: اگر این توصیه‌های بهداشتی جدی گرفته نشود، احتمال می‌رود، در این استان حتی تا فروردین‌ماه درگیر این ویروس باشند که در این صورت مشکلاتی برای کادر درمانی ما نیز به دلیل فعالیت طولانی‌مدت ایجاد می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: این بیماری می‌تواند به تمام افراد سرایت کند، ولی بسته به شرایط ایمنی بدن افراد شدت و حدت دارد و با این رویه همه ما باید مراقبت‌ها و توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیریم.
بالا بودن بار بیماری کرونا در استان‌های شمالی
نماینده وزیر بهداشت در استان‌های شمالی کشور (مازندران- گلستان) گفت: در حال حاضر بار بیماری کرونا در استان‌های شمالی کشور در حد بالایی قرار دارد و  روزانه تعداد زیادی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان‌ها بستری می‌شوند.
دکتر ناصحی اظهار داشت: علاوه بر آن بخش زیادی از تخت‌های بیمارستانی در استان‌های گلستان و مازندران برای درمان بیماران ناشی از ویروس کرونا اختصاص پیداکرده و این  تخت‌ها در استان مازندران حدود ۶۰ درصد کل تخت‌های بیمارستانی (دو هزار ۴۰۰ و  تخت) است.
وی بار دیگر تأکید کرد که این بیماری و ویروس را مردم به شوخی نگیرند و تمام توصیه‌های مراقبتی را با جدیت اجرا کنند و از رفتن به مراکز شلوغ خودداری کنند و در صورت استفاده از خودروهای عمومی نیز نکات بهداشتی را رعایت کنند.

تحلیل خبر

کادر درمانی بیمارستان‌ها و درمانگاه‌هایی که محل مراجعه و بستری شدن بیماران مبتلا به کروناست، شبانه‌روز در سخت‌ترین شرایط جسمانی و روانی مشغول خدمت هستند. دلهره‌ای که پزشکان، پرستاران و سایر عوامل درمانی دارند از دلهره رزمندگان در جبهه‌های جنگ به مراتب بیشتر و فرساینده‌تر است، علت آن هم این است که رزمندگان اولاً بیشتر در مواقع عملیات وارد شرایط اضطراری و خطرناک می‌شدند. ثانیاً آن‌ها با دشمنان می‌جنگیدند و دلسوزی برای دشمن معنا نداشت. ثالثاً در بهترین شرایط روحی می‌جنگیدند. اما امروز پزشکان، پرستاران و سایر عوامل درمانی دقیقاً در هر سه مورد، شرایط معکوس دارند؛ اولا  آن‌ها شبانه‌روز و با خستگی کامل در محیطی آلوده به ویروس کشنده کار می‌کنند. ثانیاً نیروهای خودی و مردم ایران در حال جان دادن هستند و بر روحیه آن‌ها تأثیر منفی می‌گذارد. ثالثاً چون هر روز نسبت به روز قبل بر تعداد مبتلایان افزوده شده و مرگ و میر بیشتری را شاهد هستند، آثار روانی غیرقابل وصف بر آنان دارد و نهایتاً خودشان هم هر لحظه در معرض ابتلا و مرگ قرار دارند. مضافاً به اینکه با حضور در محیطی که سراسر آلوده است، هنگام بازگشت به منزل دلهره ابتلای اعضای خانواده هم آن‌ها را رنج می‌دهد و خانواده‌های آن‌ها نیز آرام و قرار ندارند. مردم ما باید شرایط این عزیزان جان بر کف را بیشتر درک کنند و جهت همکاری با آن‌ها و کاستن از بار آنان، به توصیه‌های بهداشتی و پزشکی دقیقاً عمل کنند، این بهترین کمک به عوامل بهداشتی و درمانی است. دولت و سایر قوای کشور نیز باید همه امکانات و تجهیزات را برای این‌گونه مراکز درمانی مهیا کنند تا هم از تعداد مرگ و میرهای آتی کاسته شود و هم خستگی شدید جسمانی و روانی عوامل درمانی، باعث بریدن آن‌ها و توقف خدماتشان نشود. خداوند مردم ایران و جهان را از این بلای وحشتناک نجات دهد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها