چهار شنبه 13 تیر 1403 7/3/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

شنبه 12 خرداد 1403 ، 22 : 18

کد خبر : 27836

از 0 نفر 0

انتظار ۱۲ ساله برای بازگشایی «صابون‌سازی یاس» در خرمشهر به جایی نرسید

انتظار ۱۲ ساله برای بازگشایی «صابون‌سازی یاس» در خرمشهر به جایی نرسید

کارگران قدیمی واحد تعطیل شده «صابون‌سازی یاس» در خرمشهر می‌گویند: تلاش ۱۲ ساله کارگران قدیمی و جمعی از اهالی خرمشهر برای بازگشایی این واحد که از فروردین ماه سال ۹۱ به دلیل برخی مشکلات تعطیل اعلام شده، بی‌نتیجه مانده است.

کارگران قدیمی واحد تعطیل شده «صابون‌سازی یاس» در خرمشهر می‌گویند: تلاش ۱۲ ساله کارگران قدیمی و جمعی از اهالی خرمشهر برای بازگشایی این واحد که از فروردین ماه سال ۹۱ به دلیل برخی مشکلات تعطیل اعلام شده، بی‌نتیجه مانده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگران قدیمی «صابون‌سازی یاس» در خرمشهر همچنان در انتظار بازگشایی کارخانه هستند.
این واحد بعد از ایام تعطیلات نوروز ۹۱ هیچ گونه تولیدی ندارد و از آن زمان تا امروز ۵۰ کارگر رسمی و ۳۵ کارگر قراردادی صنایع بهداشتی یاس با سوابق ۱۸ تا ۲۰ سال بیکار شده‌اند که شماری هنوز موفق به وصول مطالبات خود نشده‌اند.
آن زمان؛ مسئولان اساسی‌ترین مشکل این واحد تولیدی را نداشتن مدیریت مناسب و انباشت بدهی‌هایش به نهادهای دولتی عنوان کردند که درنهایت با گسترده شدن اعتراضات، کارفرما با گرفتن حکم ورشکستگی بین سال‌های ۹۵ تا ۹۶ کارخانه را به یک شرکت بخش خصوصی دیگر واگذار کرد.
یکی از کارگران سابق صابون‌سازی یاس خرمشهر گفت: کارخانه صنایع بهداشتی یاس یکی از بهترین تولیدکننده انواع صابون‌های جامد، مایع، پودری، مایع دستشویی، گلیسیرین و چیپس صابون با نام‌های یاس، مرمر، پارلمون، ۷۷۷، الگانس، قو و مروارید، از زیرمجموعه صنایع بهداشتی داروگر (کف) است اما کارفرمای کارخانه سال‌هاست این واحد تولیدی را که مجهز به پیشرفته‌ترین ماشین آلات روز دنیاست به همراه کارگران رها کرده است.
او با بیان اینکه کارخانه صابون‌سازی یاس خرمشهر از آن جهت یکی از بزرگترین کارخانه‌های صابون‌سازی در کشور و حتی خاورمیانه به حساب می‌آید که در یک شبانه روز توانایی تولید ۱۰۰ تن صابون قالبی را دارد، گفت: دلیل اصرار کارگران برای بازگشایی کارخانه این است که این واحد بعد از ۱۲ سال تعطیلی هیچ مشکلی اساسی برای ادامه روند تولید ندارد.
او با بیان اینکه آن زمان کارگران زیادی با سوابق بالا از کارخانه بیکار شدند که هنوز موفق به بازنشستگی نشده‌اند، در ادامه افزود: تنها کارگرانی که در این کارخانه باقی مانده‌اند تعدادی نگهبان برای محافظت از اموال کارخانه هستند که از وضعیت شغلی آن‌ها بی‌خبریم.
به گفته وی، در این مدت طولانی کارگران بیکار شده بارها به نهادهای مختلف دولتی و قضایی در خوزستان مراجعه کرده‌اند اما به نتیجه‌ای نرسیده‌اند.
یکی دیگر از کارگران قدیمی یاس خرمشهر با اشاره به شعار سال اضافه کرد: آیا امسال؛ سال جهش تولید نامگذاری نشده، چرا مسائل کارخانه‌ای که به تعطیلی کشانده شده، مورد پیگیری قرار نمی‌گیرد؟ از قوه قضائیه و دفتر ریاست‌جمهوری می‌خواهیم که به مشکلات این واحد تولیدی توجه کنند.
این کارگر صابون‌سازی خرمشهر با ابراز تأسف از بی‌توجهی به احیای این کارخانه و مشکلات معیشتی که در نتیجه تعطیلی این واحد برای کارگران ایجاد شده، افزود: این شرکت به عنوان یکی از مراکز مهم تولیدی و اقتصادی کشور به ویژه در حوزه تولید محصولات شوینده و بهداشتی شناخته شده که باید احیا شود.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها