شنبه 22 دی 1403 1/11/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

شنبه 21 اسفند 1400 ، 02 : 19

کد خبر : 24749

از 0 نفر 0

شرایط عجیب حسن عباسی برای ادامه مذاکرات وین؛ حسن عباسی: تبدیل کاخ سفید به حسینیه و با حجاب شدن زنان آمریکا روی میز مذاکره بگذارید

شرایط عجیب حسن عباسی برای ادامه مذاکرات وین؛ حسن عباسی: تبدیل کاخ سفید به حسینیه و با حجاب شدن زنان آمریکا  روی میز مذاکره بگذارید

آئین معنوی دومین سالگرد عروج شهید محمد شعبانی، شهید جهاد تبیین با حضور گسترده مردم شهیدپرور شهرستان شاهرود و مقامات کشوری و لشکری برگزار شد.+ تحلیل خبر

آئین معنوی دومین سالگرد عروج شهید محمد شعبانی، شهید جهاد تبیین با حضور گسترده مردم شهیدپرور شهرستان شاهرود و مقامات کشوری و لشکری برگزار شد.
به گزارش مهر، حسن عباسی مدیر اندیشکده یقین یکی از مهمان ویژه این مراسم است که پس از سخنرانی سردار حسن‌زاده، پشت تریبون قرار می‌گیرد تا سخنرانی پرشور خود را آغاز کند، سخنرانی که در میانه‌اش و در دو مقطع تکبیر مردم فضای حسینیه مدرسه قلعه را پر می‌کند و این به عباسی نیز فرصتی می‌دهد تا گلویی تازه کند.
این تئوریسین انقلاب اسلامی صحبت‌های خود را از وصیت‌نامه شهید شعبانی و آنجا که می‌گوید ما بهترین مردم را از دوران پیامبر (ص) داریم آغاز می‌کند و می‌گوید: حتی انبیا هم فرصت حکومت مانند این چهار دهه انقلاب اسلامی نداشتند لذا امروز جهان آماده ظهور حضرت، ولی‌عصر (عج) می‌شود.
عباسی می‌افزاید: ما باید این اشتباه را کنار بگذاریم که شاید حضرت این جمعه بیایند ما منتظر هستیم که از بین ما برخیزند و ظاهر شوند ما منتظر آمدن نیستیم ما منتظر ظهور هستیم، زیرا آنچه در انقلاب اسلامی و محور مقاومت رقم خورده این‌ها به واسطه وجود نازنین امام زمان (عج) است از سوی دیگر هیچ پیامبر و هیچ امامی این تعداد مؤمن که حتی امروز در یک کنگره شهدا در یک شهرستان شاهرود گردهم آمده‌اند را هم نداشتند.وی خیلی زود به مقوله مذاکرات نیز اشاره می‌کند و می‌افزاید: دولت آمریکا ۳۰ هزار میلیارد دلار بدهی دارد و روز به روز این بدهی بالاتر نیز می‌رود دومین کشور از لحاظ بدهی ژاپن با ۱۴.۷ تریلیون دلار است و در یک ماه آینده به ۱۵ تریلیون دلار می‌رسد لذا اقتصاد این کشورها نابود شده است از سوی دیگر اتحادیه اروپا ۳۰ تریلیون دلار بدهکاری دارند که اندازه آمریکا است.
این اندیشمند بیان می‌کند: اروپا و آمریکا اصلاً امکان جنگ گسترده با هیچ کشوری را ندارند و آنانی که می‌گفتند سایه جنگ را از سر کشور کنار زدیم باید بدانند که سایه جنگ از سوی توانمندی یک انسان حکیم و یک عامل روشن بین که اجازه سوءاستفاده به دشمن نمی‌دهد و مردمی که به دشواری مشکلات را تحمل کردند کنار زده شد نه مذاکرات.عباسی بیان می‌کند: امروز شاهد ۱۵ روز جنگ روسیه با غرب بر سر اوکراین هستیم آن هم جنگی که همه مردم اوکراین را فراری داد و نشان داده شد که این مردم مثل ملت ما نیستند که ایستادند و یک وجب از خاک کشورشان را ندادند.وی با بیان اینکه جنگ بین شرق و غرب فقط یک برنده دارد و آن هم ایران اسلامی است، می‌گوید: هنگامی که غرب این چنین بدهکاری دارد و ملت ایران به دلیل قطع ارتباط شأن با تبادلات اقتصادی جهانی جایی در بین بدهکاران ندارد، امروز باید دانست که روز امتیاز گرفتن از غرب فرارسیده است.مدیر اندیشکده یقین، شش مورد درخواست‌های ایران از غرب را نیز اینگونه مطرح می‌کند: امروز روزی نیست که ما بگوییم لطفاً تحریم‌ها را بردارید امروز نفتی که ما می‌فروشیم از قبل برجام بیشتر است و همه دیدند که در برابر جهانیان سال گذشته ۱۲ هزار کیلومتر سوپر تانکرهای ایران اسلامی نفت را به ونزوئلا بردیم و نه ترامپ و نه بایدن هیچ غلطی نتوانستند کنند این‌ها همه حکایت از این دارد که چهره بین‌الملل عوض شده است لذا ملت ایران امروز باید بر روی میز مذاکره فهرست بلند بالای مطالبات خودش را بگذارد.
عباسی می‌افزاید: در رأس این فهرست این است که ما باید کاخ سفید را به حسینیه بدل کنیم دوم بر سر زنانشان حجاب می‌کنیم سوم کلیات دین اسلام را می‌بایست بپذیرند، چهارم قانون هم‌جنس‌بازی را باید ملغی کنند، پنجم سیستم فساد را باید جمع کنند، شش اینکه امسال فرانسه تصویب کرد که محارم حتی بتوانند با هم ازدواج کنند به شرط اینکه بیش از ۱۵ سال داشته باشند باید ملغی شود، زیرا جمهوری اسلامی ایران این انحطاط اخلاقی و فساد را برنمی‌تابد.

تحلیل خبر

بعضی سخنان آنقدر عجیب و شگفت‌آور است که نه فقط مردم خارج و داخل کشور بلکه حتی اعضای خانواده گوینده هم از شنیدن آن، مات و مبهوت می‌شوند و نمی‌دانند که در توجیه آن چه بگویند!
اینکه شرط مذاکرات با طرف‌های مذاکره را «با حجاب کردن زنان آمریکا» قرار دهیم، نه فقط دیپلمات‌ها و سیاسیون، بلکه مردم کوچه و بازار را هم در همه کشورها به خنده وا‌می‌دارد. البته خنداندن مردم چیز خوبی است ولی نه به قیمت به تمسخر گرفتن ارزش‌ها و اعتقادات خودمان.
اگر جناب حسن عباسی و همفکران او معتقدند حجاب برای دختران و زنان آمریکایی چیز خوب و لازمی است چرا اول به اطراف خودشان نگاه نمی‌کنند تا اوضاع حجاب در جامعه خودمان را ببینند؟ آیا وضعیت حجاب دختران و زنان کشور ما در سال‌های اوایل پیروزی انقلاب (دهه 60) بهتر و کامل‌تر بود یا دهه 80 و 90 و سال 1400؟ چند درصد از پوشش‌هایی که وجود دارد حجاب محسوب می‌شود؟ معنای فقهی حجاب اسلامی، پوشیدن تمام بدن به استثنای وجه (صورت) و کفین (کف دو دست) است. حالا جناب ایشان بگویند با این تعریف فقهی از حجاب، چند درصد پوشش زنان و دختران ایرانی، منطبق با حجاب اسلامی است؟
اصلاً چند درصد به این‌گونه حجاب اعتقاد درونی و قلبی دارند؟ اول شما باید در کشور ما الگوسازی کنید بعد جهانیان را به آن دعوت کنید.
چرا جامعه ما به سمت کم‌حجابی و یا بی‌حجابی کشیده شده است؟ ایشان و همفکرانشان نگویند که دولت‌های بعد از انقلاب مقصرند که جلوی آنها را نگرفتند. قرار نیست جلوی کسی گرفته شود بلکه باید اعتقاد و باور در زن مسلمان ایجاد شود تا خودش داوطلبانه، پاسدار حجابش باشد. با بزن و بکوب که اعتقاد و باورمندی بوجود نمی‌آید.
به قول امام جمعه مشهد جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین علم الهدی که از آقای حسن عباسی بر روی حجاب، حساس‌ترند؛ «گشت ارشاد راه‌حل نیست و حتی کار را بدتر هم می‌کند» پس باید مسیر را عوض کرد.
لابد شما می‌خواهید بگویید؛ نه، باید گشت ارشاد را قوی‌تر و گسترده‌تر کنیم! جناب و جنابان! باید چشمتان را بر روی واقعیت جامعه ما و جوامع بشری باز کنید و خودتان را فریب ندهید. مگر اول، زنان روسیه و چین را با حجاب کردید و بعد با آنها وارد مذاکره و قراردادهای چندین ساله اقتصادی و تجاری شدید که حالا از زنان مسیحی آمریکایی، حجاب اسلامی را طلب می‌کنید؟! مصرف این سخنان برای چه کسانی
و با چه نیتی است؟
با حکایتی از سعدی علیه الرحمه سخن را به پایان می بریم:
زاهدی مهمان پادشاهی بود. چون به طعام بنشستند کمتر از آن خورد که ارادت او بود و چون به نماز برخاستند بیش از آن کرد که عادت او، تا ظنّ صلاحیت در حق او زیادت کنند.
چون به مقام خویش (خانه‌اش) آمد سفره خواست تا تناولی کند. پسری صاحب فراست داشت. گفت: ای پدر! باری به مجلس سلطان در طعام نخوردی؟ گفت: در نظر ایشان چیزی نخوردم که به کار آید. (پسر)گفت: نماز را هم قضا کن که چیزی نکردی که به کار آید.
ترسم نرسی به کعبه، ای اعرابی
کاین ره که تو می‌روی به ترکستان است.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها