جمعه 21 دی 1403 1/10/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

شنبه 8 مهر 1402 ، 25 : 17

کد خبر : 27166

از 0 نفر 0

یک نماینده مجلس:

با طرح تخصیص بنزین به جای خودرو به فرد مخالفم

با طرح تخصیص بنزین به جای خودرو به فرد مخالفم

با این روش قطعاً کار را خراب‌تر می‌کند

یک نماینده مجلس از واردات روزانه بیش از ۳۰ میلیون لیتر بنزین خبر داد و گفت؛ بنده با طرح تخصیص بنزین به جای خودرو به فرد مخالفم.

یک نماینده مجلس از واردات روزانه بیش از ۳۰ میلیون لیتر بنزین خبر داد و گفت؛ بنده با طرح تخصیص بنزین به جای خودرو به فرد مخالفم.
به گراش خبرنگار اقتصادی ایلنا، کاظم دلخوش اباتری در جمع خبرنگاران در پاسخ به ایلنا، درباره تعیین تکلیف بنزین در برنامه هفتم توسعه و تصمیم دولت و مجلس در زمینه تخصیص بنزین به جای خودرو به فرد اظهار داشت: ما اکنون بیش از ۳۰ میلیون لیتر در روز واردات بنزین داریم و متاسفانه به خاطر حاشیه‌هایی که بنزین دارد؛ دولت و مجلس هیچ تصمیمی برای تغییر قیمت و سهمیه بنزین ندارند.
وی با یادآوری اینکه دولت و مجلس برنامه‌ای برای تغییر سهمیه بندی و قیمت بنزین ندارند، تاکید کرد: بنده طرح مربوط به تخصیص بنزین به فرد به جای خودرو را قبول ندارم، ما اکنون دچار کمبود بنزین هستیم چرا باید میزان تخصیص را افزایش دهیم؟
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ممکن است عده‌ای با طرح تخصیص بنزین به خانوار موافق باشند، اما بنده با این برنامه که اینگونه بنزین را در اختیار مردم قرار دهیم مخالفم، زیرا قطعاً کار را خراب‌تر می‌کند.
وی در ادامه درباره موضوع قیر اظهار داشت: در بحث صنعت قیر و فرآورده‌های نفتی، هیچ ساماندهی مناسبی تا امروز نداشته‌ایم.
دلخوش افزود: سالانه ۶؟ میلیون تن قیر در کشور تولید می‌شود، اما من معتقدم بیش از این می‌توان از ظرفیت‌های تولید قیر در کشور استفاده کرد.
وی با انتقاد از نحوه توزیع قیر برای احداث و به سازی راه‌های کشور گفت: دولت باید راسا سالانه سهمیه قیر راه‌های شهری و روستایی را اختصاص دهد تا دیگر لازم نباشد هر ساله، ۴ یا ۵ ماه دوندگی کنیم تا وضعیت توزیع قیر در آن سال را مشخص کنیم.
نماینده مردم صومعه سرا در مجلس ادامه داد: اکنون در هفتمین ماه سال هستیم، درحالی که قانون بودجه باید از ابتدای سال اجرایی شود؛ ۷ ماه از سال گذشته و برخی استان‌ها وارد فصل سرما و بارندگی شده‌اند و با این شرایط نمی‌توان آسفالت‌ریزی کرد؛ بلکه باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا قیر دستگاه‌های اجرایی در اختیارشان قرار بگیرد و این ساماندهی الان وجود ندارد.
وی با بیان اینکه قیری که مردم نیاز دارند نباید صادر شود، گفت: اول باید نیاز داخلی تأمین شود، بعد مازاد بر آن برای صادرات تخصیص داده شود.
دلخوش افزود: قیر تهاتری هم می‌تواند مشکل شرکت‌های قیرساز، مردم و دستگاه‌های دولتی را حل کند، برخی می‌گویند به جای سهمیه قیر، پول به دستگاه‌ها داده شود، اما ما با این روش موافق نیستیم، چرا که پرداخت پول می‌تواند در جای دیگری هزینه شود، اما وقتی قیر به دستگاه‌ها داده شود، می‌توان محاسبه شود که با قیر تحویل داده شده، چقدر آسفالت ایجاد شده است.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها