شنبه 8 دی 1403 12/28/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

دوشنبه 12 شهریور 1403 ، 47 : 17

کد خبر : 28129

از 0 نفر 0

سرپرست سازمان ملی سنجش:

تغییرات کنکوری به آزمون سراسری ۱۴۰۴ نمی‌رسد

تغییرات کنکوری به آزمون سراسری ۱۴۰۴ نمی‌رسد

کاهش سهم کنکور به 40 درصد

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: سال آینده (سال ۱۴۰۴) آزمون‌های پایه‌های یازدهم و دوازدهم متوسطه تأثیر قطعی ۶۰ درصدی دارد و آزمون سراسری تنها ۴۰ درصد تأثیر دارد.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: سال آینده (سال ۱۴۰۴) آزمون‌های پایه‌های یازدهم و دوازدهم متوسطه تأثیر قطعی ۶۰ درصدی دارد و آزمون سراسری تنها ۴۰ درصد تأثیر دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول پورعباس در یک برنامه تلویزیونی درباره برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ گفت: با توجه به اینکه از سال ۱۴۰۲ آزمون‌های سراسری را براساس مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌کنیم، بر اساس همین چهار آزمون چهار نمره معتبر در دو سال به داوطلب ارائه شده است.
وی گفت: ضمن اینکه سؤالات کنکور به سمت مفهومی‌تر حرکت کرده است. همچنین بررسی توزیع داوطلبان برتر نشان می‌دهد که این توزیع در سراسر کشور اتفاق افتاده است. امسال برای اولین بار از منطقه ۳ داوطلب برتر داشتیم. این در حالی است که منطقه ۳ منطقه کم‌برخوردار محسوب می‌شود.
سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور یادآور شد: توزیع نفرات برتر از میان مناطق یک، دو و سه نشان می‌دهد که سوابق تحصیلی دارد اثر خودش را می‌گذارد و کسانی که دسترسی کمتری به کلاس کنکور دارند با تکیه بر کتب درسی و سوابق تحصیلی توانسته‌اند خودشان را بالا بکشند و این موضوع نشان دهنده اثرگذاری سوابق تحصیلی است.
وی درباره تغییرات اثر قطعی سوابق تحصیلی در نمره کنکور سراسری گفت: سال آینده (سال ۱۴۰۴) تمام آزمون‌های پایه‌های یازدهم و دوازدهم متوسطه تأثیر قطعی ۶۰ درصدی دارد و آزمون سراسری تنها ۴۰ درصد تأثیر دارد.
پورعباس اظهار داشت: اعمال تغییرات آزمون سراسری یک زمان مشخصی دارد و شهریورماه هر سال آخرین فرصت برای تغییرات است زیرا داوطلب باید خود را آماده کند. بنابراین تغییری در آزمون سال ۱۴۰۴ نداریم. در سال ۱۴۰۵ سوابق تحصیلی سه سال آخر متوسطه در کنکور تأثیر دارد.
وی با اشاره به آماری از نفرات برتر کنکور و توزیع آن در مناطق یک، دو و سه گفت: در گروه ریاضی و فنی ۷ نفر از منطقه یک، ۳ نفر از منطقه دو و یک نفر از منطقه سه هستند. در گروه علوم تجربی از منطقه یک ۳ نفر، از منطقه دو ۷ نفر در میان نفرات برتر بوده‌اند. این به این معنی است که گستره نفرات برتر به سمت منطقه ۲ حرکت کرده و دیگر منحصر به شهرهای بزرگ نیست.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها