دوازدهمین جلسه شورای مدیران شهرداری شیراز که با حضور رئیس و جمعی اعضای شورای اسلامی شهر همراه بود، بر همآوایی در توسعه پایدار و خدمترسانی به شهروندان تأکید شد.
به گزارش روزنامه طلوع به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری شیراز ابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این جلسه اظهار کرد: فعالیت خوبی در شهرداری آغاز شده که امیدوارم با جدیت ادامه داشته باشد و دوستی و مودت با اعضای شورای اسلامی شهر همواره ادامه داشته باشد.
شهردار شیراز درخصوص انتصابات و تغییرات در شهرداری این کلانشهر گفت: وقتی تغییرات ایجاد میشود، هدف این است که مدیران و شهرداران تجاربی که به دست میآوردند به نقاط دیگر تسری پیدا کند و نقاط قوت ادامه و نقاط ضعف برطرف کنند.
محمدحسن اسدی رشد میانگین پروژههای عمرانی را ۶۳ درصد عنوان و بیان کردت: دوره قبلی ۱۴ و دوره چهارم ۲۵ درصد بوده است که نسبت به بهترین ایام قبل ۳۰۰ درصد رشد داشتیم.
اسدی اضافه کرد: در یک ماه آینده بسته چند ۱۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری شیراز به مناسبت دومین کنگره بزرگ ۱۵ هزار شهید فارس رونمایی میشود که محور شمالی پروژه بزرگمقیاس آیتالله حائری شیرازی و دوربرگردان اردیبهشت-چمران تا یک ماه آینده تمام میشود.
وی گفت: اگر مدیران شهری کاهل بودند قطعا این همه پروژه و فعالیت صورت نمیگرفت؛ مدیران شهری آرامش را از خود دریغ کرده و مردمداری را اولویت خود قرار دادهاند.
شهردار کلانشهر شیراز درخصوص تعداد مصوبات در شورای ششم تصریح کرد: از نظر تعداد مصوبات بیشترین تعداد مصوبات در مقایسه با مقطع سه ساله شورای ششم بیشتر بود و درصد اجرا نیز از همه مقاطع بیشتر بود.
رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهلبیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه شیراز تبدیل به کارگاه عمرانی شده است، ادامه داد: اکنون شهردار نماد فعالیت خدمات شهری شناخته میشود.
رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز گفت: دستاوردهایی که امروز در مدیریت شهری دیده میشود، بهعنوان افتخاری در سراسر ایران درخصوص شهر شیراز و مدیریت شهری ذکر میشود و این مهم با تلاش همه مدیران شهری حاصل شده است.
مصطفی کیانیرحیمی درخصوص انتصابات و جابجایی در مدیران شهرداری نیز اظهار کرد: بنا به تصمیم مدیریت شهری باید توازن مدیریتی به شکلی برقرار شود که ظرفیتها در جایجای شهر توزیع شوند و همواره همه محلات و مناطق از ظرفیت خدمت متوازن استفاده کنند.
علیرضا اسکندری رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر شیراز نیز تقدیر از زحمات مدیران که در راه خدمت به مردم شهر در تلاش هستند، گفت: امروز به گواه آمار و ارقام و گزارش، شهرداری شیراز نه تنها در دستگاه اجرایی استان بلکه در کشور زبانزد است نتیجه زحمات همدلی و وفاق بین مدیران شهرداری و مدیریت ارشد و اعضای شورای اسلامی شهر است.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز درخصوص بودجه تقدیمی سال ۱۴۰۲ به شورای اسلامی شهر گفت: در بودجه سال ۱۴۰۲ بودجه مصوب ۲۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که عملکرد شهرداری ۲۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد است و تقدیم شورای اسلامی شهر کردیم.
حمیدرضا اسماعیلی اضافه کرد: در حوزه درآمد ۱۰۵.۵ درصد تحقق درآمدی داشتیم و در بخش هزینه ۹۰.۴۲ بوده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز نیز به پروژههای عمرانی سطح شهر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر پروژههای بزرگمقیاس بسیاری همچون دوربرگردان اردیبهشت، بزرگراه آیتالله حائری شیرازی، زیرگذر گویم، تقاطع غیرهمسطج نواب- احمد بن موسی (ع)-کمربندی و ... در حال انجام کار هستند که به زودی به بهرهبرداری خواهند رسید.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری شیراز نیز به بحث ساماندهی سرویس مدارس اشاره کرد و گفت: در این راستا تا امروز ۸۵ هزار و ۵۰۰ نفر برای سرویس مدارس ثبتنام کردند که بیش از ۹۰ درصد دانشآموزان ثبتنامی سرویس تکمیل و مشخص شده و سرویس از دو هفته قبل مشخص شده و با والدین تماس گرفتند و مانور در چهار ناحیه برگزار و آمادگی سرویس سنجیده شد.
هادی شهدوست شیرازی به آمادهباش مرکز کنترل ترافیک به صورت ۲۴ ساعته اشاره کرد و افزود: با همکاری پلیس راهور، ترافیکهای سنگین در مسیر پرتردد برطرف خواهد شد.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز نیز با اشاره به فعالیتهای قابل تقدیر آتشنشانان برای رسیدن برای رسیدن به حادثه گفت: با تلاش آتشنشانی دومین پیش نجات طبیعت اتفاق افتاد که بر اساس آخرین گزارش باعث کاهش ۳۸ درصدی حوادث در ارتفاعات شد.معاون فرهنگی شهردار شیراز نیز با تاکید بر این موضوع که باید اهتمام ویژه در حوزه فرهنگ داشته باشیم، گفت یکی از راهبردهای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز بهسازی و بهروزرسانی ساختار اماکن زیرمجموعه است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری شیراز نیز، گفت: یکی از مهمترین مسائل در حال پیگیری در این معاونت، کاهش صدور مجوزها و زمان پروانه است که از سال گذشته با مصوبه جدید شورای اسلامی شهر پروانه دو مرحلهای شروع به کار شده و تا امروز حدود ۷ هزار و ۴۰۴ دستور نقشه درخواست داشتیم که ثبت شده و یک هزار و ۶۰۶ نفر منجر به پروانه شهر سازی شده است.
مهدی قلندری بیان کرد: در حال حاضر اتلاف زمان کمتر شده و صدور پروانه نسبت به مسیر قبلی تسهیل شده است که البته همچنان معتقدیم زمان باید کمتر شود و برای همین به سمت هوشمندسازی رفتیم.