جمعه 7 دی 1403 12/27/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

سه شنبه 13 آذر 1403 ، 13 : 18

کد خبر : 28409

از 0 نفر 0

هشدار سکینه سادات پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت شهید رئیسی درباره قانون عفاف و حجاب:

من از بابت قانون عفاف و حجاب نگرانم و به شدت هم نگران هستم

من از بابت قانون عفاف و حجاب نگرانم و به شدت هم نگران هستم

این قانون می‌تواند به نافرمانی اجتماعی منجر شود

سکینه سادات پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم گفت: در رابطه با قانون عفاف و حجاب متخصصان گروه‌های مختلف اعم از جامعه‌شناس، حقوقدان، روانشناس و حتی برخی علما و افرادی که فقه را هم خوب می‌فهمند، مخالفت‌هایی داشته‌اند.

سکینه سادات پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم گفت: در رابطه با قانون عفاف و حجاب متخصصان گروه‌های مختلف اعم از جامعه‌شناس، حقوقدان، روانشناس و حتی برخی علما و افرادی که فقه را هم خوب می‌فهمند، مخالفت‌هایی داشته‌اند.
سکینه پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم درباره قانون عفاف و حجاب گفت: حقیقتاً وقتی آقای قالیباف درباره زمان ابلاغ این قانون اظهارنظر کردند، احساس کردم که با ابلاغ این قانون با این عجله به نظر می‌رسد که اقتضائات واقعی جامعه در نظر گرفته نشده است.
به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: من خودم یک فرد حقوقی و وکیل دادگستری هستم ما وکلا قانون را ناموس خود می‌دانیم، اما قانون خوب قانونی است که ظرفیت اجتماعی تولید کرده و حل مسئله کند.
مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ریاست جمهوری در دولت سیزدهم تصریح کرد: در رابطه با این قانون متخصصان گروه‌های مختلف اعم از جامعه‌شناس، حقوقدان، روانشناس و حتی برخی علما و افرادی که فقه را هم خوب می‌فهمند، مخالفت‌هایی داشته‌اند.
پاد با اشاره به لایحه تأمین امنیت تصریح کرد: درخصوص لایحه امنیت هم، الان باید هیئت‌رئیسه نظر بدهد و اینکه هیچ کاری درخصوص آن انجام نمی‌دهند، تخلف است. این هم قانون است و باید مجموع قوانین را ببینیم اینکه نؤمِن بِبعض و نکفِر بِبعض باشیم، سنگ بنای غلطی است و ما کل نظام قانونی‌مان را زیر سؤال خواهیم برد.
وی با بیان اینکه شرایط اجرای قانون باید فراهم شود، ادامه داد: ما می‌دانیم این قانون در شرایطی نوشته شد که به هر حال به لحاظ سرمایه اجتماعی ما مقداری تنزل داشتیم مخصوصاً بعد از حوادث ۱۴۰۱ با این موضوع مواجه بودیم.
وی گفت: وقتی قانونی بیاید که دو قوه مهم یعنی قوه قضاییه و قوه‌مجریه کلاً ۱۵ ماده بنویسند و بعد در مجلس تبدیل به ۷۴ ماده شود، برای اجرای آن باید بسترسازی مناسبی انجام شود که نشده است.
پاد ادامه داد: ما مسائل مهم‌تری در اجتماع داریم که خودشان به طور طبیعی گسست ایجاد می‌کنند و انسجام به هم زن است.
وی گفت: به مفاد این قانون در زمانی که لایحه هم بود ایراداتی گرفته شد که من هم چندین مصاحبه در این زمینه داشتم و در آن زمان اعلام کردیم که برخی از مواد آن خلاف قانون و شرع است، اما الان هم ما چیزی درباره آن نمی‌گوییم چراکه به هر حال از فیلتر شورای نگهبان هم گذشته است. به هر حال مواردی در این قانون است که وارد حریم خصوصی مردم می‌شود، مانند دوربین‌هایی که باید در اختیار فراجا قرار بگیرد. از همین رو نیاز به تأمل بیشتر دارد و باید با جامعه نخبگان و فرهیخته صحبت کنند.
وی تصریح کرد: ذات قانونِ خوب، مقبولیت اجتماعی است. در تمام دنیا قانون یک فصل مشترک بین افراد جامعه می‌شود و همه در برابر قانون یکسان هستند و همه آن را می‌پذیرند، اما این قانون این شرایط را ندارد و من از این بابت نگرانم و به شدت هم نگران هستم.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها