جمعه 7 دی 1403 12/27/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

شنبه 17 آذر 1403 ، 42 : 18

کد خبر : 28417

از 0 نفر 0

وزیر علوم:

دانشگاه، فرمانده و رئیس نمی‌خواهد

دانشگاه، فرمانده و رئیس نمی‌خواهد

دانشجویان سه عنصر آزادی، قانون و امنیت را رعایت کنند

وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاه فرمانده و رئیس نمی‌خواهد، گفت: دانشجویان باید سه عنصر آزادی، قانون و امنیت را رعایت کنند. دیگر اینکه باید با همه تشکل‌ها برخورد عادلانه صورت گیرد.

وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاه فرمانده و رئیس نمی‌خواهد، گفت: دانشجویان باید سه عنصر آزادی، قانون و امنیت را رعایت کنند. دیگر اینکه باید با همه تشکل‌ها برخورد عادلانه صورت گیرد.
به گزارش ایسنا؛ حسین سیمایی با حضور در یک برنامه تلویزیونی به مناسبت روز دانشجو، ضمن گرامیداشت این روز گفت: به نظر من آذر، ماه دانشگاه است، به دلیل اینکه در ۵ آذرماه روز بسیج را داریم و بسیج دانشجویی و بسیج اساتید دراین هفته قرار دارد، کمی جلوتر ۱۶ آذر را که روز دانشجو است، بعد ۲۷ آذر را دارید که روز وحدت حوزه و دانشگاه است و دراین ماه ارتباط ما با دانشجو و بدنه دانشگاه بیشتر است.
وی با بیان اینکه دانشجویان باید به پیشینه روز دانشجو توجه کنند، افزود: دلیل نامگذاری این روز مطالبه استقلال و آزادی و مبارزه با استعمار خارجی بود دراین روز در مقابل سفر نیکسون به تهران و برقراری ارتباط مجدد ایران با بریتانیا دانشجویان اعتراض کردند به صحنه آمدند، و با دخالت نظامیان سه تن از دانشجویان ما شهید شدند.
وزیر علوم با تاکید بر اینکه فضای دانشگاه را فضای مطلوب و قابل قبول ارزیابی نمی‌کنم، تاکید کرد: از بابت امید، نشاط و اعتماد، دانشجو الان در وضعیت روحی خوبی به سر نمی‌برد و احساس می‌کند اثرگذاری وی کم است و درباره آینده شغلی خود نگران هستند. همچنین مراودات بین المللی کم است و دانشجویان خشنود نیستند که در صورت تداوم برای توسعه کشور این وضعیت خطرناک است.
سیمایی صراف افزود: احساسم این است که به خاطر رویکرد تازه کشور و انتخابات ریاست جمهوری یک امید نسبی ایجاد شده ما نیز سعی کردیم اعتماد سازی کنیم و به قشری که حالت یاس و ناامیدی دارند توجه کنیم، من این ایام با تشکل‌ها نشست داشته‌ام که آخرین آن روز چهارشنبه بود که با انجمن‌های علمی جلسه داشتم که کمتر به آنها توجه شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید امن باشد ولی امنیتی نباشد، خاطر نشان کرد: برخی‌ها با حسن‌نیت به دانشگاه سوءظن دارند و نگران هستند که باید این دوستان را باید به تاریخ یک صد سال تحولات دانشجویی ارجاع بدهم، نواندیشی دینی از دانشگاه‌ها آغاز شد، بعد از انقلاب اسلامی بیشترین قشری که با رهبران نهضت در تماس بودند دانشگاهیان بودند.
وزیر علوم ادامه داد: بیشترین نشست شهید مطهری با دانشگاهیان بوده و شهید بهشتی نیز به همین صورت بوده است؛ این درحالی است که ارتباط روحانیت با رهبران نهضت اسلامی کمتر بود. بنابراین باید به دانشگاه با اعتماد نگاه کرد.
وی با تاکید بر اینکه دانشجو باید روحیه مطالبه گری داشته باشد، گفت: مهم این است که آزادی پس از بیان تضمین شود اگر موانع را برداریم انگیزه برای پویایی را دارد دانشجویان باید سه عنصر آزادی، قانون و امنیت را رعایت کنند. دانشگاه فرمانده و رئیس نمی‌خواهد و دیگر اینکه باید با همه تشکل‌ها برخورد عادلانه صورت گیرد.
وی همچنین به موضوع مهاجرت اساتید اشاره کرد و گفت: مهاجرت ناشی از روند جهانی شدن است این روند باعث شده جابه جا شدن راحت شود که برای این نوع مهاجرت نمی‌شود کاری انجام داد، اما نوعی از مهاجرت‌ها به دلایل اقتصادی، فرهنگی، مسکن و معیشت است به عنوان مثال یک استادیار پایه یک ۲۱ الی ۲۲ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کند، یک استاد تمام بعد از ۴۰ سال خدمت حدود هزار دلار می‌گیرد وقتی دانشجوی این استاد آن طرف آب می‌رود تا ۸ هزار دلار حقوق می‌گیرد اینجا با فرار کردن مواجه می‌شویم که ناخواسته است. باید ببینم چه چیزی باعث فرار شده است که آن را جلوگیری کنیم.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها