یکشنبه 10 آبان 1405 11/1/2026

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

• شنبه 9 آبان 1405 ، 25 : 15

• کد خبر : 30530

از 0 نفر 0

معاون شهردار شیراز:

ارتقای ایمنی عابران پیاده و کاهش نقاط حادثه‌خیز، از اولویت‌های مدیریت ترافیک شهری است

ارتقای ایمنی عابران پیاده و کاهش  نقاط حادثه‌خیز، از اولویت‌های مدیریت  ترافیک شهری است

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز از اجرای سرعت‌کاه‌های آسفالتی در بلوارهای مدرس و رحمت برای کنترل سرعت و کاهش تصادفات عابران پیاده خبر داد و گفت: ایمن‌سازی سایر معابر پرخطر شهر نیز در دستور کار قرار دارد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز از اجرای سرعت‌کاه‌های آسفالتی در بلوارهای مدرس و رحمت برای کنترل سرعت و کاهش تصادفات عابران پیاده خبر داد و گفت: ایمن‌سازی سایر معابر پرخطر شهر نیز در دستور کار قرار دارد.
به گزارش روزنامه طلوع به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، محمد فرخ‌زاده از اجرای اقدامات ایمن‌سازی در بلوارهای مدرس و رحمت با هدف کنترل سرعت وسایل نقلیه و کاهش تصادفات عابران پیاده خبر داد.
وی با تأکید بر ضرورت ارتقای ایمنی تردد در معابر شهری اظهار داشت: در پی گزارش‌های پلیس راهور و بررسی‌های میدانی کارشناسی، سه رشته سرعت‌کاه آسفالتی در بخش‌هایی از بلوارهای مدرس و رحمت اجرا شده است تا با کنترل سرعت خودروها، زمینه کاهش خطر تصادفات و افزایش ایمنی عابران پیاده فراهم شود.
فرخ‌زاده افزود: مدیریت سرعت وسایل نقلیه و اصلاح شرایط تردد در نقاط پرخطر، از راهکارهای مؤثر مهندسی ترافیک برای کاهش احتمال وقوع تصادفات و به حداقل رساندن پیامدهای آن است. در همین راستا، اجرای اقدامات مشابه در بلوارهای شهید چمران، دکتر حسابی، سرداران و سایر معابر نیازمند ایمن‌سازی نیز در دستور کار قرار دارد.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز تصریح کرد: شناسایی نقاط حادثه‌خیز، بررسی میدانی شرایط تردد و اجرای راهکارهای کارشناسی با اولویت حفاظت از جان شهروندان، از محورهای اصلی برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه ایمنی ترافیک است.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری شیراز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مهندسی ترافیک و همکاری دستگاه‌های مرتبط، اقدامات لازم برای ارتقای ایمنی معابر و فراهم‌سازی شرایط ایمن‌تر برای تردد شهروندان، به‌ویژه عابران پیاده، را دنبال می‌کند.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها