سه شنبه 13 آذر 1403 12/3/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 9 آذر 1403 ، 26 : 17

کد خبر : 28396

از 0 نفر 0

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر:

«مدیریت مبتنی بر علم» امروز موفق‌ترین مدیریت در دنیاست

«مدیریت مبتنی بر علم» امروز موفق‌ترین مدیریت در دنیاست

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:‌ مدیریت مبتنی بر علم، امروز مدیریت موفق در دنیاست و اگر مدیران ما در بخش‌های مختلف بخواهند در کارشان پیشرفتی داشته باشند و در واقع آن اهداف کلانی که در سازمانشان هست محقق شود، باید بتوانند از افراد توانمند در زمینه‌های علمی استفاده کنند.+ تحلیل خبر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:‌ مدیریت مبتنی بر علم، امروز مدیریت موفق در دنیاست و اگر مدیران ما در بخش‌های مختلف بخواهند در کارشان پیشرفتی داشته باشند و در واقع آن اهداف کلانی که در سازمانشان هست محقق شود، باید بتوانند از افراد توانمند در زمینه‌های علمی استفاده کنند
به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم اختتامیه هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی گفت: مسابقات علمی مانند مسابقات هوش مصنوعی زمینه و بستر مناسبی است برای یک سری فعالیت‌های علمی و یک سری رقابت‌های فشرده‌ای که می‌تواند منجر به ارتقای سطح علم و آگاهی دانشجویان و داوطلبان و شرکت‌کنندگان در این مسابقات باشد. در دنیای امروز، هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار و یک وسیله در بسیاری از زمینه‌های مطالعاتی، نقش بسیار ارزنده و مهمی دارد و این ابزار به اشکال مختلف در بخش‌های مختلف علمی به کار گرفته می‌شود.
وی افزود: ما امروز در سطح دانشگاه، جدا از این که در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی را داریم، شاید دانشکده کامپیوتر ما جزو اولین مراکزی است که هم برنامه هوش مصنوعی را تهیه کرد و هم دوره‌های عالی کارشناسی ارشد و دکترا را در این زمینه راه‌اندازی کرد. در عین حال، در بسیاری از جاها و بخش‌های دیگر هم پرچمدار بوده‌ایم. چنان‌که امروز علاوه بر دانشکده مهندسی کامپیوتر، یک پژوهشکده هوش مصنوعی نیز در سطح دانشگاه داریم که سفارش کارهای متعددی از جاهای مختلف دارد. الحمدالله، این ظرفیت خوبی که در سطح دانشگاه‌ها ایجاد شده، باعث شده است که از بسیاری از سازمان‌ها و ارگان‌ها امروز برای پیشبرد اهدافشان برای اینکه بتوانند از این ابزار علمی استفاده بهتری ببرند، به سمت دانشگاه رو آورده و می‌خواهند در قالب یک سری موافقت‌نامه‌ها از ظرفیت دانشگاه برای استفاده از این روش‌های علمی بهره‌مند باشند.
رهایی افزود: برخلاف گذشته، امروز روند مدیریت کارها و شرط موفقیت در بسیاری از کارها استفاده از ابزارهای علمی است. به همین دلیل است که می‌گوییم مدیریت مبتنی بر علم، امروز مدیریت موفق در دنیاست و اگر مدیران ما در بخش‌های مختلف بخواهند در کارشان پیشرفتی داشته باشند و در واقع آن اهداف کلانی که در سازمانشان هست محقق شود، باید بتوانند از افراد توانمند در زمینه‌های علمی استفاده کنند و با به کارگیری آن‌ها بتوانند روند کارشان را تسریع کرده و موفقیت‌های بیشتری داشته باشند.
وی افزود: مسابقه‌ای که در طول سال گذشته به صورت تدریجی برگزار شده و حدوداً سی تیم امروز به مرحله نهایی رسیده‌اند و در حضور هیئت داوران محترمی که در محل دانشگاه‌ها حضور پیدا کرده‌اند، آخرین ارزیابی بر روی آن‌ها انجام شده و نفرات نهایی انتخاب شده‌اند.او ضمن تقدیر از دانشجویان برگزیده و تحسین همه ۳۰ تیم شرکت کننده در این مسابقات افزود: در برگزاری این مسابقات، همکاران عزیز بنده در دانشکده مهندسی کامپیوتر نقش جدی داشتند، برنامه‌ریزی کردند و فعالیت کردند. از مجموعه‌های بیرونی هم پشتیبانی‌های بسیار مؤثری انجام شده است. انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها هم در برگزاری مسابقات علمی در رشته‌های مختلف و در زمینه‌های مختلف فعال هستند و ان شاء الله این نوع نمونه‌ها کمک به آن‌ها خواهد کرد که الگوهای مناسبی داشته باشند برای فعالیت‌هایی که می‌خواهند انجام دهند.

تحلیل خبر

دنیای امروز، دنیای مدیریت علمی است

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

هنگامی که پیشرفت سریع علم در رشته‌های گوناگون، دستاوردهای مفیدی را به جامعه تقدیم می‌کند و همه اجزا و ارکان جامعه، روز به روز، بیشتر تحت تأثیر نوآوری‌های علمی قرار می‌گیرند؛ خواه ناخواه، بستر مدیریت هم باید بستری علمی باشد تا از پیشرفت‌های علوم عقب نماند. عقب ماندن مدیران از قافله پیشرفت همه جانبه علم، نه فقط به ضرر مدیر است بلکه مهمتر از آن، در تمام ابعاد به ضرر جامعه است چرا که مدیری که از زنجیره پیشرفت علم عقب می‌ماند، نمی‌تواند خدمات به روز و شایسته‌ای را خلق کند و به مردم ارائه دهد.
اگر صدها سال پیش حتی پادشاه و حاکمان بر کشورها می‌توانستند افرادی بی‌سواد باشند به این خاطر بود که اکثریت افراد جامعه هم بی‌سواد بودند و تحولات علمی در جهان بسیار کم و ناچیز بود لذا بی‌سوادی پادشاه و بی‌سوادی مردم، ضرر چندان زیادی به کشور وارد نمی‌کرد ولی اینک که هر لحظه، در هر گوشه‌ای از جهان، روزنه‌های جدیدی بر کشف مجهولات بشر گشوده می‌شود و معماهای سر به مُهر، آشکار و در معرض دید همگان قرار می‌گیرد؛ حاکمان باید، خود سرآمد و الگوی تحولات علمی در کشورشان باشند و از نتایج نوآوری‌های علمی بشر، حداکثر استفاده را ببرند. این حال و هوای علمی که امروز از کودکان تا کهنسالان را دربر گرفته، می‌طلبد که هر جا مدیری می‌خواهد مدیریت کند، مدیریتش علمی باشد و از روش‌های سنتی و بی ضابطه، فاصله بگیرد. امروز علاوه بر آنکه هر کس در رأس هر وزارتخانه، سازمان و موسسه‌ای قرار می‌گیرد باید تخصص متناسب با آنجا را داشته باشد، بعلاوه چون می‌خواهد کار مدیریتی کند باید آشنایی کاملی از شیوه‌های علمی مدیریت هم داشته باشد تا بتواند مجموعه تحت مدیریتش را با اصول، روش‌ها، تکنیک‌ها و فرآیندهای علم مدیریت جلو ببرد و خدمات ماندگاری را از خود به جای بگذارد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها