هم در قانون اساسي، هم در منشور حقوق بشر و هم در آموزه هاي مترقي اسلام، حقوقي براي مردم به رسميت شناخته شده كه اگر به خوبي پذيرفته شود و قابليت اجرايي پيدا كند، بسياري از مشكلات جامعه حل خواهد شد. يكي از اين موارد “ حق اظهار نظر” مردم است. اظهار نظر مي تواند در تأييد يك موضوع باشد و يا در مخالفت و اعتراض به آن، در هر دو صورت مردم بايد آزادانه نظر خود را اعلام كنند. اين از حقوق مردم است و اگر از آن جلوگيري شود، نوعي تضييع حق الناس است و ضايع كنندگان حقوق مردم بايد در دنيا مجازات و در آخرت نيز در مقابل مردم پاسخگو باشند. چه زيبا رئيس جمهور محترم جناب دكتر روحاني گفتند: “ حق اعتراض را براي تمام اقشار و اصناف به رسميت مي شناسيم”
البته اين حق در قانون اساسي و شرع مقدس اسلام به رسميت شناخته شده است ولي بعضي از افراد، متاسفانه، اجازه بهره مندي مردم را از اين حق در مقاطعي نداده و بلكه با آن برخورد كرده اند. اينان با هر انگيزه و تحت هر عنواني به پايمال كردن حقوق مردم مبادرت كنند، در دنيا و آخرت عاقبت خوبي ندارند.
امروز يكي از وظايف مهم دولت اين است كه اين حركت هاي ايذايي و مشمئز كننده را براي هميشه از دامن جامعه ي با فرهنگ و متمدن ايراني واسلامي پاك كند و كشور را در دفاع از حقوق شهروندي يكپارچه و هماهنگ نمايد. اگر هر قسمتي از جامعه ي ما بخواهد يك ساز ناهماهنگ بزند ومردم را از حقوق اوليه شان محروم سازد، همچنان ما در كوچه ي اول برازندگي و فخر آفريني در جا مي زنيم و ملل عقب مانده و جهان سوم، در دمكراسي وآزادگي از ما پيشي خواهند گرفت. ايران كه بيش از چند هزار سال سابقه ي فرهنگ و تمدن دارد و اسلام نيز كه بيش از يك هزاره سابقه ي آزاد انديشي دارد، نبايد در حلقه ي تنگ كوته نظران، زنداني و گرفتار شوند. اميد است كلام فوق الذكر رئيس جمهور محترم در تمام زواياي زندگي فردي و اجتماعي، نمود عيني و گردش عملياتي پيدا كند و كشورمان را از بن بستها برهاند و زمينه هاي رشد و شكوفايي را هموار سازد.