شنبه 1 دی 1403 12/21/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

شنبه 24 آذر 1403 ، 39 : 17

کد خبر : 28444

از 0 نفر 0

وزیر آموزش و پرورش:

با همه وجود دغدغه دانش آموزان را پیگیری خواهیم کرد

با همه وجود دغدغه دانش آموزان را پیگیری خواهیم کرد

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این که تقویت حوزه نخبگانی از سیاست‌های اصلی آموزش و پرورش است، گفت: با همه وجود، دغدغه دانش آموزان را پیگیری خواهیم کرد.+ تحلیل خبر

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این که تقویت حوزه نخبگانی از سیاست‌های اصلی آموزش و پرورش است، گفت: با همه وجود، دغدغه دانش آموزان را پیگیری خواهیم کرد.
به گزارش ایلنا، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی مدال آوران المپیادهای دانش‌آموزی کشور که با حضور ۶۰۰ نفر در مرکز همایش‌های ولی عصر (عج) اداره کل دادگستری خراسان رضوی برگزار شد، با بیان این که موفقیت‌های امروز کشور، مرهون تلاش‌های نوجوانان و جوانان است گفت: مسیر پیشرفت در عرصه علمی راه خود را پیدا کرده است و ما آن را با شتاب بیشتری طی خواهیم کرد.
وی با تأکید بر این که با همه وجود، دغدغه دانش آموزان را پیگیری خواهیم کرد، افزود: تلاشمان بر این است نگرانی‌ها را کم و دغدغه کنکور را نیز برطرف کنیم.وزیر آموزش و پرورش با بیان این که یکی از تهدیدات امروز بحران هویتی است، تصریح کرد: دشمن روی باور و اندیشه‌های دانش آموزان ما کار می‌کند، اما بیش از همه، خودمان در تعمیق باورهای دینی و ارزش‌ها اثرگذار هستیم.
به گفته کاظمی؛ راه میانبر برای موفقیت بیشتر، توسل به ائمه (ع) است و هر چه به سرچشمه وحی بیشتر متوسل شویم میزان موفقیت افزون‌تر خواهد شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از مهم‌ترین سیاست‌های ما در حوزه تعلیم و تربیت، تقویت حوزه نخبگانی است.

تحلیل خبر

دغدغه‌های دانش آموزان چیست؟

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

همانطور که همه اقشار و طبقات جامعه، دغدغه‌های خاص خود را دارند، دانش آموزان نیز که بیش از 16 میلیون نفر جمعیت کشور را به خود اختصاص داده‌اند، دغدغه‌های ویژه‌ای دارند که باید رفع شود.
اهمیت سنین دانش‌آموزی به این است که دانشجویان و همه اقشار جامعه، از مسیر آموزش و پرورش عبور می‌کنند و بخش اصلی شخصیت، اندیشه‌ها و باورهای آنها در مدرسه، شکل می‌گیرد. بی‌توجهی به این دوره، آثار و تبعات غیرقابل جبرانی را در پی خواهد داشت.
اما دغدغه‌های دانش آموزان چیست؟ شاید بهترین روش در شناخت مجموعه دغدغه‌های دانش آموزان این است که به خودشان مراجعه شود تا از زبان خودشان، دغدغه‌هایشان بیان شود. قدم اول آموزش و پرورش در شناخت مجموعه این دغدغه‌ها، شناسایی و جمع‌بندی این دغدغه‌هاست.
حتی اولویت‌بندی آنها نیز باید توسط خود دانش‌آموزان صورت گیرد. ما نباید به جای آنان، نظر بدهیم و برای آنها تصمیم بگیریم بلکه باید به عنوان مشاور و راهنما، آنها را کمک کنیم تا توانایی شناخت صحیح و عمیق دغدغه‌های واقعی‌شان را پیدا کنند و در جهت حل و رفع آنها، با مسئولان مختلف، در دیالوگ و گفت وگوی سازنده قرار گیرند.
کسانی که معتقدند اینها «بچه» هستند و توانایی فهم دغدغه‌هایشان را ندارند، اشتباه می‌کنند. معمولاً
«نیازهای فعلی و آتی» هر کس در هر سنی، «دغدغه‌های» او را مشخص می‌کند. نیازهای جسمانی، اجتماعی، فکری، معنوی، تشخص‌طلبی، هویت‌یابی، شکوفایی استعدادها و ...هرکدام دغدغه‌های ویژه‌ای را در دانش‌آموز، به وجود می‌آورد که بخشی از آن باید توسط خانواده، بخشی توسط آموزش و پرورش، بخشی توسط گروه دوستان، بخشی توسط جامعه، بخشی توسط حکومت و از همه مهمتر بخشی توسط خود دانش‌آموز رفع شود.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها