شنبه 1 دی 1403 12/21/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

دوشنبه 26 آذر 1403 ، 48 : 17

کد خبر : 28452

از 0 نفر 0

در نامه‌ یک نماینده به رئیس مجلس مطرح شد؛

نمایندگان مجلس شوخی شوخی رأی می‌دهند و قانون تصویب می‌کنند؟

نمایندگان مجلس شوخی شوخی رأی می‌دهند و قانون تصویب می‌کنند؟

یک نماینده در نامه‌ای به ریاست مجلس از تغییر رأی نمایندگان در طرح‌ها و لوایح به واسطه شوخی همکارانش خبر داد.+ تحلیل خبر

یک نماینده در نامه‌ای به ریاست مجلس از تغییر رأی نمایندگان در طرح‌ها و لوایح به واسطه شوخی همکارانش خبر داد.
به گزارش ایلنا، میثم ظهوریان در نامه‌ای خطاب به محمدباقر قالیباف نوشت: با احترام یکی از مشکلاتی که در صحن علنی مجلس به کرات پیش آمده این است که پس از آن که نمایندگان رأی خود را به طرح‌ها و لوایح ثبت می‌کنند برخی از همکاران به شوخی یا هر دلیل دیگری بدون اطلاع رأی دهنده اقدام به تغییر رأی او و فشردن دکمه رأی‌گیری خلاف نظر اولیه نماینده می‌کنند که این موضوع علاوه بر اینکه خلاف شأن نمایندگی است صحت رای‌گیری‌های مجلس را خدشه‌دار می‌کند به عنوان مثال در روز جاری یکی از نمایندگان پس از رای بنده اقدام به تغییر آن کرده بود و مشابه این مسئله پیش از این نیز برای چند نفر از نمایندگان اتفاق افتاده
است.لذا پیشنهاد می‌شود علاوه بر تذکر به همکاران گرامی، به معاونت فناوری اطلاعات تاکید کنید تدبیری اتخاذ شود که تغییر رای هر یک از نمایندگان نیاز به ثبت مجدد اثرانگشت داشته باشد.

تحلیل خبر

خدا به فریاد این نوع قوانین برسد!

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

هر روز در جامعه ما، انسان چیزهایی می‌شنود یا می‌بیند یا احساس می‌کند که باورش، بسیار سخت است چرا که احتمال رخداد آنها اصلاً تصور نمی‌رود.
شاید با بعضی چیزها بشود شوخی کرد مثلاً با خوراک آنها، با پوشاک‌شان، با تفریح‌شان و ... ولی با «قانونی» که بر زندگی آنهاست نمی‌شود شوخی کرد چون نتایج منفی کشوری و همگانی آن، قابل جبران نیست.
آیا تصور می‌کردید که نماینده‌ای در مجلس با اعتراض، به رئیس مجلس بگوید: «یکی از مشکلاتی که در صحن علنی مجلس به کرات پیش آمده این است که پس از آن که نمایندگان رأی خود را به طرح‌ها و لوایح ثبت می‌کنند برخی از همکاران به شوخی یا هر دلیل دیگری بدون اطلاع رأی دهنده اقدام به تغییر رأی او و فشردن دکمه رأی‌گیری خلاف نظر اولیه نماینده می‌کنند»، واقعاً به قول این نماینده این مسئله «به کرات» رخ داده است؟ اگر گفته بود یک نفر برای اولین بار این کار را کرده است، شاید هر کس با تعبیری از آن عبور می‌کرد ولی موقعی که گفته می‌شود این عمل، بارها «تکرار» شده و در پی آن آرای نمایندگان را در تصویب قوانین تغییر داده‌اند، قابل گذشت نیست. چون بر مبنای این قوانین، قوه مجریه
همه وقت و بودجه مملکت را خرج می‌کند و قوه قضاییه براساس این قوانین، مجرم و غیرمجرم را از هم جدا کرده و افراد را توبیخ و تنبیه و جریمه می‌کند. نه فقط در کشور ما، بلکه در همه کشورها، حق و باطل را از طریق سنجیدن با قانون معین می‌کنند، چگونه ممکن است قوانین با این همه اهمیت که با جان و مال و حیثیت مردم سر و کار دارد با شوخی نمایندگانی، وارونه و برخلاف نظر نمایندگان تصویب شود؟


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها