دوشنبه 12 خرداد 1404 6/2/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

دوشنبه 5 خرداد 1404 ، 07 : 18

کد خبر : 28922

از 0 نفر 0

سازمان هواپیمایی اعلام کرد:

قیمت بلیت هواپیما به زودی اصلاح می‌شود

قیمت بلیت هواپیما به زودی اصلاح می‌شود

مدیرکل روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: قیمت بلیت هواپیما به زودی اصلاح می‌شود و امیدواریم این اصلاح قیمت به سفرهای تابستانی برسد؛ بر این اساس قرار است مسافران طبق خدماتی که برای بار، کترینگ و... استفاده می‌کنند، هزینه بپردازند. همچنین هر ایرلاین براساس خدمات و رتبه بندی انجام شده، قیمت بلیت را می‌تواند تعیین کند؛ یعنی هرچه رتبه ایرلاین بالاتر باشد این قابلیت وجود دارد که قیمت بلیت افزایش یابد.+ تحلیل خبر

مدیرکل روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: قیمت بلیت هواپیما به زودی اصلاح می‌شود و امیدواریم این اصلاح قیمت به سفرهای تابستانی برسد؛ بر این اساس قرار است مسافران طبق خدماتی که برای بار، کترینگ و... استفاده می‌کنند، هزینه بپردازند. همچنین هر ایرلاین براساس خدمات و رتبه بندی انجام شده، قیمت بلیت را می‌تواند تعیین کند؛ یعنی هرچه رتبه ایرلاین بالاتر باشد این قابلیت وجود دارد که قیمت بلیت افزایش یابد.
به گزارش ایسنا، مهدی رمضانی در نشستی با حضور خبرنگاران درخصوص اصلاح نرخ بلیت هواپیما نیز گفت: با توجه به جلساتی که با شرکت‌های هواپیمایی برگزار می‌شود، سعی می‌کنیم خبرهای خوبی درخصوص اصلاح نرخ بلیت در روزهای آینده داشته باشیم. در واقع قرار است اینگونه برنامه‌ریزی شود که خدماتی از جمله بار، کترینگ و... با هزینه مشخص به مسافران ارائه شود؛ یعنی اگر کسی باری دارد باید هزینه پرداخت کند یا اگر می‌خواهد از کترینگ استفاده کند، هزینه آن را پرداخت کند.
وی عنوان کرد: هر ایرلاین براساس خدمات و رتبه بندی انجام شده، قیمت بلیت را می‌تواند تعیین کند؛ یعنی هرچه رتبه ایرلاین بالاتر باشد این قابلیت وجود دارد که قیمت بلیت افزایش یابد.
رمضانی افزود: امیدواریم این اصلاح قیمت به سفرهای تابستانی نیز برسد.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری درخصوص نظارت بر سایت‌های فروش بلیت هواپیما اظهار کرد: ۲۴ ساعته همکاران ما نظارت می‌کنند. سایت‌ها را رصد می‌کنیم تا مشکلی برای خرید بلیت پیش نیاید و به محض تخلف با متخلفان برخوردهای قانونی انجام خواهد شد. از طرف دیگر هموطنان باید از سایت‌های مجاز بلیت را خریداری کنند.
سفر وزیر راه با هزینه شخصی بوده است
رمضانی همچنین درباره سفر وزیر راه و شهرسازی که اخیراً در رسانه‌ها مطرح شده، گفت این سفر با هزینه شخصی بوده و هیچ مورد خارج از سیستمی انجام نشده است. نقش سازمان هواپیمایی نیز در این بین معرفی شرکت هواپیمایی بوده است.
وی با اشاره به اینکه پرسنل هر سازمان خدمات رفاهی دریافت می‌کنند، گفت: این خدمات براساس مصوبه رفاهی بوده و بودجه مشخصی دارد.
سازمان هواپیمایی فقط شرکت هواپیمایی معرفی کرد
وی افزود: رفاهی‌ات کارکنان در دستگاه دولتی برای همه دستگاه‌های دولتی تعریف شده است. اگر فردی به عنوان پرسنل یک سازمان از خدمات رفاهی مانند هتل، قطار، هواپیما استفاده شود طبق تعریف از حقوقش کسر می‌شود و هیچ مشکل خاصی ندارد.
رمضانی تاکید کرد: به صراحت اعلام می‌کنیم که هیچ پرداختی یا درآمدی خارج از سیستم نظارت و بازرسی انجام نمی‌شود.
سخنگوی سازمان هواپیمایی تصریح کرد: وزیر راه هزینه سفر را خودشان پرداخت کردند. سازمان هواپیمایی نقش معرفی شرکت هواپیمایی را داشته است. این سفر خارج از سیستم نبوده و وزارت راه نیز پاسخ داده است.

تحلیل خبر

دولت به مردم امید دهد

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرده، قیمت بلیت هواپیما به زودی اصلاح (گران) خواهد شد و علاوه بر آن بابت بار مسافر و کترینگ (پذیرایی) جداگانه پول از مسافرین می‌گیرند.
گرانی‌های پی در پی از کالایی به کالای دیگر و از خدماتی به خدمات دیگر، مردم را از اصلاح و تثبیت اقتصاد کشور ناامید کرده است. دولت باید کاری کند که نشان دهد بالاخره پس از چند دهه، در یک نقطه‌ای، گرانی متوقف خواهد شد تا مردم به آینده‌ای بهتر، امید پیدا کنند.
متاسفانه هیچ نشانه‌ای از توقف گرانی‌ها دیده نمی‌شود و هر روز، مردم با نگرانی به فردا می‌نگرند و نمی‌دانند چه کار کنند.
به تازگی علاوه بر گرانی‌ها، ناترازی ها و کمبودهای انرژی در برق و سوخت و آب و ... باعث ایجاد مشکلات جدید در زندگی مردم شده است.
کشاورزان با کمبود آب، کامیونداران با مشکلات سوخت، کارخانجات و صنایع با قطعی برق و ... مواجه شده‌اند که همه اینها باعث گرانی کالاهای مختلف شده و محصولات تولیدی را به علت کمیابی، گران می‌کند. به عنوان مثال قطع برق کارخانه‌های سیمان باعث شده که یک کیسه سیمان از 130 هزار تومان به 200 هزار تومان برسد و این مسیر اگر ادامه یابد آثار آن بر افزایش قیمت مصالح و دستمزدها خواهد گذاشت و نهایتاً قیمت تمام شده خانه‌های ساخته شده افزایش یافته و به تناسب آن، میزان اجاره و رهن مستاجران نیز رو به فزونی خواهد رفت. نتیجه این گرانی‌ها، فشار مضاعف بر مردم و افزایش فقر و فاقه در جامعه خواهد بود.
اقتصاد یک کشور همانند یک پازل و دومینو است و هر قسمتی دچار بحران شود بر کل اقتصاد کشور آثار نامطلوب خواهد گذاشت.
زمانی مردم امید پیدا می‌کنند که برای چند سال شاهد توقف کامل گرانی و تورم باشند. دولت برای کمک به خودش و ایجاد امید در مردم، راهی ندارد جز اینکه به این وضعیت نابسامان اقتصادی پایان دهد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها