شنبه 3 آذر 1403 11/23/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 15 مرداد 1400 ، 09 : 19

کد خبر : 23476

از 0 نفر 0

معاون دیوان محاسبات بیان کرد؛ کشف ۳۵۰۰ میلیارد تومان تخلف در اجرای طرح‌های آب و فاضلاب خوزستان

معاون دیوان محاسبات بیان کرد؛ کشف ۳۵۰۰ میلیارد تومان تخلف در اجرای طرح‌های آب و فاضلاب خوزستان

معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی دیوان محاسبات از کشف بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان «تخلفات عدیده» در طرح‌های آب و فاضلاب استان خوزستان خبر داد و برخی جزئیات رسیدگی به این پرونده را تشریح کرد.+ تحلیل خبر

معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی دیوان محاسبات از کشف بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان «تخلفات عدیده» در طرح‌های آب و فاضلاب استان خوزستان خبر داد و برخی جزئیات رسیدگی به این پرونده را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، سعید بیت عفری با اشاره به اقدامات نظارتی دیوان محاسبات درخصوص حل مشکلات آب و فاضلاب استان خوزستان گفت: موضوع آب و فاضلاب خوزستان از قدیم معضل اساسی در این استان بوده و متأسفانه به لحاظ تصمیمات اتخاذ شده، تاکنون طرح‌های اجرایی به نتیجه نرسیده است.
وی با تأکید بر اینکه بر اساس بررسی‌های دیوان محاسبات در بحث اجرای طرح‌های آب و فاضلاب در استان خوزستان بیش از ۳ هزار و پانصد و پنجاه میلیارد تومان منابع هدر رفته است، افزود: بیش از ۴۲ میلیارد تومان بودجه تنها طی سال‌های ۹۶ تا ۹۸ به صورت اختصاصی برای رفع مشکل و تأمین آب روستای غیزانیه در اهواز تخصیص یافته و هزینه شده اما نتیجه‌ای در بر نداشته است.
پیگیری تحقیق و تفحص از نحوه هزینه کرد در طرح‌های آب و فاضلاب خوزستان
بیت عفری تأکید کرد: اعتبارات تخصیصی برای طرح‌های آب و فاضلاب استان خوزستان طی این سال‌ها مصرف شده اما خروجی لازم را نداشته و احتمال اینکه مبالغ جای دیگری هزینه شده باشد، هست. بعد از بررسی‌های دقیق مشخص شد، ۳ هزار و پانصد و پنجاه و چهار میلیارد تومان از اعتبارات مصرفی دارای تخلفات عدیده‌ای بوده است.
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت اظهار کرد: در این تحقیق و تفحص مشخص شد که در زمینه جابجایی اعتبار و رعایت قوانین ناظر بر اجرای طرح‌های عمرانی تخلفات عمده‌ای صورت گرفته است، مانند پرداخت‌های غیرقانونی، تنظیم صورت وضعیت‌های صوری به شکلی که مبالغ در جای دیگری مصرف شده، خرید لوله‌های گران غیرمتعارف، عدم رعایت حدنصاب در معاملات و صرف صلاح دولت، عدم رعایت قانون منع مداخله کارکنان و ... و این مسائل موجب شده تا اعتبارات اثربخشی لازم را نداشته باشد.
وی با بیان اینکه مراحل رسیدگی به این تخلفات در دیوان محاسبات کل کشور طبق قانون در حال انجام است، گفت: متخلفان در این تحقیق و تفحص شناسایی شده و پرونده آنها در دادسرا و دیوان مستشاری دیوان محاسبات در حال بررسی است و درنهایت اسامی متخلفان و احکام صادر شده به دستگاه قضا ارسال می‌شود.

تحلیل خبر

تخلف، رشوه، اختلاس، رانت، سوءاستفاده شغلی، کم‌کاری، به تأخیر انداختن کار ارباب‌رجوع، بداخلاقی، بی‌حوصلگی، پاسخگو نبودن، خودبرتربینی، چهره حق به جانب گرفتن، تنبلی و فرار از زیر کار، اتلاف وقت، تماس‌های طولانی با تلفن هنگام حضور ارباب‌رجوع و معطل گذاشتن آنها، خود را سرگرم کار نشان دادن، بلد نبودن آداب معاشرت، ارباب‌رجوع را دست کم گرفتن، عدم صداقت، ضد و نقیض حرف زدن، مانع‌تراشی با توسل نابجا به قانون و مقررات و ...اینها و ده‌ها مورد دیگر، از مواردی است که ناسالم بودن امور اداری را نشان
می‌دهد.
درست است که همه این مواردِ منفی به صورت یکجا در هیچ کارمندی وجود ندارد ولی بسیاری از کارمندان به چند مورد آن مبتلا هستند. تا زمانی که سالم‌سازی واقعی در روابط اداری رخ ندهد انتظار سرایت هر ویژگی منفی از یک کارمند به کارمند دیگری وجود دارد. هر کدام از موارد بالا کافی است که اعصاب یک ارباب‌رجوع را در هم بکوبد و با عکس‌العمل تند وی، جوّ اداره‌ای در هم ریخته شود. به ویژه این روزها که مردم به هر اداره‌ای مراجعه می‌کنند قبل از آن با مشکلات و ناملایمات دیگری در جامعه و خانواده مواجه بوده و استرس زیاد به آنها وارد شده و لذا منتظر یک جرقه هستند.
کسی که با تبر، چاقو، چوب و چماق و یا مشت و لگد در اداره‌ای به درگیری روی می‌آورد مطمئناً از قبل به خاطر مشکلاتی که داشته و دارد تا مرز جنون پیش رفته و لذا با کمترین برخورد کارمندی، از کوره در رفته و احتمال اینکه فاجعه‌ای رخ دهد، وجود دارد. ماجرای خوزستان و مشکلات عدیده‌ای که مردم آن خطه سالهاست با آن دست و پنجه نرم می‌کنند نمونه‌ای، در مقیاس وسیع، از این برخوردهای اداری و اجتماعی است که نظام جامعه را تا مرز درگیری‌های خونین بالا برد و چه تبعات ناگواری برای مردم آفرید.شاید اگر مشکلات مردم این استان با تخصیص بودجه کافی و عملیات و اجرای به موقع حل شده بود، امروز با افزایش مشکلات بر مشکلات، کار به اینجا نمی‌رسید، حال به این اوضاع، تخلفات 3500 میلیارد تومانی در اجرای طرح‌های آب و فاضلاب آنجا را نیز اضافه کنید و ببینید که پول‌ها به جای اینکه خرج مردم شود از جیب چه کسانی در داخل و خارج سردر می‌آورد و نتیجه آن چه می‌شود؟!


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها