شنبه 3 آذر 1403 11/23/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

دوشنبه 25 مرداد 1400 ، 07 : 18

کد خبر : 23540

از 0 نفر 0

استاندار فارس: موضوع تقسیم استان فارس صحت ندارد فارس منسجم و یکپارچه می‌تواند پرچم‌دار هویت ایرانی اسلامی باشد

استاندار فارس: موضوع تقسیم استان فارس صحت ندارد فارس منسجم و یکپارچه می‌تواند پرچم‌دار هویت ایرانی اسلامی باشد

استاندار فارس گفت: تا به امروز در سطح دولت هیچ موضوع و بحثی در زمینه تقسیم استان فارس مطرح نشده و مطالب منتشر شده در این باره صحت ندارد.+ تحلیل خبر

استاندار فارس گفت: تا به امروز در سطح دولت هیچ موضوع و بحثی در زمینه تقسیم استان فارس مطرح نشده و مطالب منتشر شده در این باره صحت ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، عنایت‌الله رحیمی، در جلسه شورای اداری فارس در شیراز افزود: قطعاً اگر بنا باشد چنین اتفاقی در هر کجا روی دهد اولین کسی که در استان در جریان قرار خواهد گرفت استاندار خواهد بود.
وی ادامه داد: هویت استان فارس در یکپارچکی و انسجام آن است و قطعاً فارس بزرگ می‌تواند اقتدار لازم و هویت کشور را به نمایش بگذارد و این استان همواره به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در امور مختلف مطرح بوده است.
او اظهار داشت: اگر ضرورتی در این زمینه احساس شود این کار با طی مراحل قانونی و در نظر گرفتن رضایت مردم انجام خواهد شد.
استاندار فارس اضافه کرد: تقسیمات کشوری باید موجب همگرایی، اتحاد و انسجام بیشتر و خدمات رسانی مناسب‌تر شود و اگر بنا باشد که به ایجاد تنش، واگرایی، نارضایتی و دلخوری منتهی شود در دستور کار قرار نخواهد گرفت.
برخورد قانونی با هرگونه تخطی از رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی
استاندار فارس، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در کشور و استان و تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر تعطیلی ۶ روزه کشور افزود: با توجه به حساسیت شرایط با هرگونه تخطی از رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برخورد قانونی و جدی خواهد شد.
رحیمی افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی مکلفند به هرگونه درخواست و مطالبه دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با کرونا پاسخ سریع و مثبت دهند و امکانات خود را در اختیار این مجموعه قرار دهند.
وی ادامه داد: تعطیلی اعلام شده نه برای انجام سفر و دورهمی، بلکه برای کمک به قطع زنجیره کرونا و کمک به کادر بهداشت و درمان که به شدت تحت فشار قرار دارند هست.
رحیمی افزود: هم اینک افزون بر ۱۰۷ درصد تخت‌های عادی و ۹۷ درصد تخت‌های ویژه در استان اشغال شده و ضرورت دارد که دستورالعمل‌ها بیش از پیش رعایت شود.
استاندار فارس از دانشگاه علوم پزشکی خواست که به گونه‌ای صف‌های تزریق واکسن را تنظیم کند که مردم زمان زیادی در صفوف تزریق معطل نشوند.
رحیمی، همچنین از اصناف خواست همانگونه که تاکنون همکاری کرده‌اند برای عبور از این شرایط کنونی نیز همکاری لازم را داشته باشند.او گفت: به جز مشاغل گروه یک و مشاغل ضروری، سایر مشاغل همانند گذشته همکاری و فعالیت خود را متوقف کنند.
مدیران دستگاه‌های اجرایی فعالیت خود را با سیاست‌های رییس جمهوری تنظیم کنند
استاندار فارس، در بخش دیگری از سخنان خود، از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست که فعالیت‌های خود را در با سیاست‌های رییس جمهوری تنظیم کنند.
رحیمی افزود: از جمله مباجث مهمی که در سخنان رییس جمهوری قابل درک است موضوع مبارزه با فساد به عنوان یک مشکل اساسی جامعه است.
وی گفت: در زمینه مبارزه با فساد در گذشته نیز اقداماتی انجام شده و امیدواریم در آینده نیز با اصلاح سیستم‌ها و رویه‌ها؛ شفافیت لازم برای مقابله با فساد و جلوگیری از بروز آن در جامعه را شاهد باشیم.
استاندار فارس همچنین ابراز امیدواری کرد که با رأی بالای مجلس به وزرای پیشنهادی، حمایت جدی از دولت برای حل مشکلات کشور و مردم صورت گیرد.

تحلیل خبر

سال‌هاست همه روسای جمهوری که زمام اجرایی مملکت را به دست می‌گیرند طرفدار سفت و سخت «کوچک کردن دولت» خویش هستند و همگی می‌گویند باید دولت، سبک و چابک شود و با عریض و طویل بودن دیوانسالاری اداری و پهن و گسترده شدن دولت مخالفند. آنها به درستی می‌گویند هرچقدر دولت، کوچک‌تر شود و خود را در شبکه‌های اداری، مالی و اجرایی گرفتار نکند، فرصت برنامه‌ریزی، نظارت، سازماندهی و هدایت بیشتر و بهتری خواهد داشت. ولی با همه این شعارها، عملاً در جهت خلاف آن حرکت کرده‌اند. یکی از بخش‌هایی که در مسیر گسترده‌تر شدن دولت حرکت کرده، بخش تقسیمات کشوری است. زمانی که یک استان به چند استان تقسیم می‌شود، همه اداراتش، تجهیزات و امکاناتش، نیروهای ستادی و عملیاتی‌اش، «چند برابر» و شبکه‌های اداری‌اش گسترده‌تر می‌شود این، نقطه مقابل «کوچک سازی» دولت است.
هنگامی که در کشور مثلاً 20 استان وجود داشته باشد، 20 استاندار و 20 رده مدیران کل و روسای سازمان‌های ذیربط و به همین اندازه، ساختمان و خودرو و تجهیزات و امکانات، لازم دارد، حال اگر تعداد استان‌ها به 30-40 -50 استان افزایش یابد، همه این مدیران، نیروها و ملزومات، 2-3 برابر شده و شبکه‌های اداری و اجرایی دولت، چاق‌تر، فربه‌تر و پرهزینه‌تر خواهد شد. در این صورت نه فقط وزیر کشور بلکه تمام وزرا، با تعداد بیشتری از مدیران و دستگاه‌های مدیریتی و اجرایی مواجه خواهند شد و طبیعتاً هر چه تعداد آنها زیادتر باشد اِشراف بر آنها کمتر خواهد بود و فرصت ارزیابی و بررسی عملکرد
آنها و رفع مشکلات حوزه مدیریتی آنان محدودتر خواهد شد. هزینه‌های جاری دولت هم، هزینه‌های عمرانی را بلعیده و بودجه و اعتبارات کشور به همان میزان به هدر خواهد
رفت. پس دولت جدید باید تلاش کند که به کوچک سازی واقعی خود بپردازد و از تقسیم استان‌ها و شهرستان‌ها که صرفاً به خاطر محاسبات سیاسی و وعده و وعیدهای برخی از نمایندگان مجلس انجام می‌گیرد، به شدت بپرهیزد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها