عروس داعش از نخستوزیر انگلیس درخواست بخشش کرد و خواستار بازگشت به این کشور شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، شمیمه بیگم ۲۲ ساله، معروف به «عروس داعش» در جدیدترین مصاحبهاش با شبکه آ.تی وی انگلیس در اردوگاه روژ در شمال سوریه از بوریس جانسون، نخستوزیر این کشور طلب بخشش کرد.
وی همچنین از جانسون خواست که به او اجازه بازگشت به کشورش انگلیس را بدهد.
بیگم گفت: میدانم که برخی از مردم باور نمیکنند که میگویم تغییر کردهام و میتوانم کمک کنم؛ اما از اعماق قلبم اذعان میکنم که من از تمامی تصمیماتی که از بدو ورود به سوریه اتخاذ کردم پشیمان هستم و تا آخر عمر نیز پشیمان خواهم ماند.
او همچنین از اظهارات قبلی خود در سال ۲۰۱۹ که در آن از بمبگذاری در منچستر آرنا که منجر به کشته شدن ۲۲ نفر از جمله چند کودک و زخمی شدن بیش از ۱۰۰۰ نفر شد، عذرخواهی کرد و گفت: کشتن بیگناهان به نام دین توجیهی ندارد. من فقط میخواهم عذرخواهی کنم، متأسفم.
وی خطاب به جانسون افزود: فکر میکنم که بتوانم در مبارزه شما با تروریسم کمک بزرگی کنم زیرا شما بدیهی است که نمیدانید باید چه بکنید.
بیگم گفت آمادگی آن را دارد تا در انگلیس با اتهام تروریسم روبرو شود و در دادگاه بیگناهی خود را ثابت کند. شمیمه بیگم در دوران نوجوانی و هنگامی که تنها ۱۵ سال سن داشت برای پیوستن به گروه داعش از بریتانیا به سوریه رفت. او یکی از سه دختر مدرسهای در شرق لندن بود که در سال ۲۰۱۵ به سوریه رفت. این زن بریتانیایی دو سال پیش به اسارت نیروهای دموکراتیک سوریه درآمد و از آن زمان خواستار بازگشت به بریتانیا شده است، با این حال وزارت خارجه لندن در سال ۲۰۱۹ این درخواست را رد و اعلام کرد شهروندی بریتانیایی وی لغو شده است.
تحلیل خبر
برخی انسانها چقدر بدبخت و بیچارهاند که با شستشوی مغزی توسط گروههای تروریستی و صاحبان اندیشههای معیوب دنیاطلبان که برچسب دین و اعتقاد به خواستههای خود میزند، حاضرند در عملیات انتحاری شرکت کرده و بمب به خود ببندند و خود را منفجر کنند تا در محاسبات ذهنی خود به بهشت بروند و اربابان آنها نیز به خواستههای دنیوی و جاه طلبانه خویش برسند. دنیای بدی شده است؛ با همه پیشرفتههای علمی، ولی هنوز اکثریت مردم جهان در جهالت خرافات و عوامفریبی به راحتی گرفتار میشوند و دیوارهای سختی دور اندیشه و ذهن خود میکشند که نفوذناپذیر است.
در خبر فوق میخوانیم: دختری 15 ساله که احساسات نوجوانی دینیاش، او را از انگلستان به سوریه جهت پیوستن به داعش کشانده، چگونه طی چند سال به توجیه کشتار بیرحمانه داعش میپرداخته و اکنون که مقداری آگاه شده، میگوید: «کشتن بیگناهان به نام دین توجیهی ندارد و پیوسته اظهار پشیمانی و عذرخواهی میکند». چقدر جوانان و افراد میانسالی بودند که با همین طرز تفکر به داعش و گروههای تروریستی پیوسته و ابزار دست حکومتها شدند و در این مبارزه کور شرکت کرده، کشتند و کشته شدند و پایان کار هم هیچ نتیجهای جز خسارت و زیان نصیب هیچکدام از طرفین نشد.
اگر به اعتقادات باطل و منسوخ شده مردم جهان نگاه کنید به روشنی میبینید که از بیش از نزدیک به
8 میلیارد جمعیت کره زمین، بسیاری از آنها تحت تأثیر یک نوع آیین و عقیده خرافی و باطل هستند. بعید است حتی تا چند قرن دیگر این کجفکریها از جامعه بشری زدوده شود. چه باید کرد که اندیشه و عقاید مردم، پالایش و غربال شود و اندیشهها و اعتقادات زلال و پاک و نجاتبخش جای آنها را بگیرد؟!