مهدی خطیبی از برنامهریزی برای افزایش ظرفیتهای تولید خبر داد و گفت: کاهش بهای تمام شده تولید نیز از دیگر برنامههای محوری است که مطابق با راهبرد وزارت صمت دنبال خواهد شد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تکمیل خودروهای دارای کسری قطعه را یکی از اولویتهای مدیریتی خود دانست و گفت: کمیته و تیم ویژهای برای رسیدگی به مشکلات خودروهای کف پارکینگ تشکیل شده که با قدرت و سرعت به موضوع رسیدگی خواهد شد.
به گزارش عصر ایران، رئیس ستاد راهبری شرکتها و مؤسسات غیرحاکمیتی تحت پوشش وزارت صمت، در جلسه معارفه مدیرعامل جدید گروه صنعتی ایران خودرو، با بیان این که تجربیات آقای خطیبی، وی را در دستیابی به اهداف یاری خواهد کرد، ایران خودرو را سرمایه ملی کشور خواند و گفت: هجمههایی به صنعت خودروی کشور وارد شد که فرصت اقدامات اقتصادی و فنی را از مدیران گرفت، اما با همت مجموعه کارکنان ایرانخودرو درخصوص افزایش تولید، کیفیت، صادرات و... دستیابی به اهداف با انگیزه و همت بیشتری انجام
علی نبوی، ضمن قدردانی از تلاشهای مدیرعامل سابق ایران خودرو، برای وی آرزوی موفقیت و توفیق کرد و گفت: امیدواریم مدیرعامل جدید، شرایط خطیر کنونی را به نفع صنعت خودروی کشور و سربلندی کشور و نظام جمهوری اسلامی مدیریت کند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز در جلسه معارفه خود، ضمن قدردانی از حسن اعتماد اعضای هیئت مدیره این شرکت، گفت: امیدوارم با کمک و همراهی تمامی همکارانم، بهترین عملکرد را در محضر خدای متعال و ملت شریف ایران داشته باشم.
مهدی خطیبی، محورهای اصلی فعالیتها و برنامههای خود در ایران خودرو را برشمرد و گفت: برنامههای تدوین شده در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت است که راهکارها و سیاستهای مورد نظر برای اجرای آن درنظر گرفته شده که مطابق با برنامههای وزارت صمت بوده و با تأیید و تصویب در هیئت مدیره به اجرا درخواهد آمد.
وی تکمیل خودروهای دارای کسری قطعه را یکی از اولویتهای مدیریتی خود دانست و گفت: کمیته و تیم ویژهای برای رسیدگی به مشکلات خودروهای کف پارکینگ تشکیل شده که با قدرت و سرعت به موضوع رسیدگی خواهد شد.
خطیبی افزود: توجه به ارتقای کیفیت محصولات از دیگر برنامههای ایران خودرو است. مردم از کیفیت خودروها راضی نیستند و باید ارتقای کیفیت را به صورت جدی دنبال
کنیم.
وی از برنامهریزی برای افزایش ظرفیتهای تولید خبر داد و گفت: کاهش بهای تمام شده تولید نیز از دیگر برنامههای محوری است که مطابق با راهبرد وزارت صمت دنبال خواهد شد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، افزایش رضایتمندی کارکنان را به عنوان موتور محرک رشد و توسعه و از دیگر محورهای برنامههای خود عنوان کرد و گفت: نیروی انسانی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: توسعه بدون توجه به صادرات اثربخش نخواهد بود و برای توسعه بازارهای صادراتی، برنامه مدونی را درنظر گرفتهایم که مشارکت با برخی از کشورها در دستور کار قرار دارد.
خطیبی بر تنوعبخشی محصولات تأکید کرد و گفت: باید زمان طراحی تا تولید محصول کاهش یابد و محصولات جدید با سرعت بالاتری به بازار عرضه شوند.
وی بهبود رابطه با قطعه سازان را از دیگر محورهای برنامههای خود خواند و گفت: در زنجیره ارزش خودرو، توسعه خدمات مالی و بیمهای نیز برای افزایش سودآوری گروه ضرورت دارد که مورد توجه خواهد بود.
هیئت مدیره گروه صنعتی ایران خودرو با ترکیب نفرات قبلی و حضور دکتر مهدی خطیبی، مدیرعامل جدید به کار خود ادامه خواهد داد.
تحلیل خبر
مردم سالیان درازی است که فریاد میزنند از کیفیت خودروهای ساخت داخل کشور راضی نیستند. این نارضایتی نه فقط با «زبان» بلکه با کشته شدن عزیزانشان در سوانح رانندگی و جادهای اعلام داشتهاند ولی کسی حرف آنها را تأیید نمیکرد بلکه مسئولان دورههای مختلف به توجیه و دلیلتراشی و موجه جلوه دادن کار خود روی میآوردند.
آمار تلفات سنگین جادهای در ایران که طی دههای گذشته توسط مسئولان بیان شده با همه تفاوتهایش، گویای رتبه بسیار بالای ایران در مقایسه با جهان است. تحلیل آمارهای بالای مرگ و میر جادهای در کشور ما طی دهههای گذشته واقعاً تأسفآور و دلخراش است. در این نوشته، فرصت بررسی همه آمارها نیست و با نگاهی به اطلاعات و بررسی اخبار مطبوعات، خبرگزاریها و سایتهای خبری در سه چهار دهه گذشته به عمق این فاجعه پی میبریم.
اما هرچه از گذشته بگوییم فایدهای ندارد چون خسارتهای مالی و جانی آن را تحمل کردهایم.
حال که مسئولان کشور به حقانیت انتقادها و نارضایتی مردم پی بردهاند، بگویند میخواهند از این به بعد چه کار کنند؟
فقط با زبان قبول کردن هیچ مشکلی را حل نمیکند برنامه تغییر و تحولات خود را برای امروز به بعد بگویند.
همه چیز را نباید در یک «شعار موافق یا مخالف» خلاصه و سپس تمام شده فرض کرد، بلکه به قول سعدی شیرازی «به عمل کار برآید به سخندانی نیست.» مسئولان کشور از خودروسازان بخواهند تا برنامه تغییر و تحول در کیفیت خودروها را ارائه دهند و سپس بر اجرای آن نظارت داشته باشند. شاید فرجی شود.
سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی/ به عمل کار برآید به سخندانی نیست
مسئولان، کمتر حرف بزنند و بیشتر عمل کنند تا گشایشی رخ دهد.