رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: باید برای افراد فقیر و کسانی که وضع مالی خوبی ندارند، فکری کنیم. در این شرایط اگر شکم گرسنگان را سیر کنیم معجزه کردیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا آیتالله سید احمد جنتی در نهمین اجلاس خبرگان در دور پنجم گفت: امیدوارم در این اجلاس نتیجهگیری خوبی داشته باشیم که هم کمک به خبرگان است و هم این که پایان سال است و باید برای افراد فقیر و کسانی که وضع مالی خوبی ندارند، فکری کنیم.رئیس مجلس خبرگان تأکید کرد: تنها نباید حرف زد بلکه باید فکری کرد، آیه قرآن میگوید ما میشنویم و میگویم. وی ادامه داد: خداوند به ما ایمان و معرفت دهد و آن چیزی که در این آخر سال مدنظرمان باید باشد، قشر محروم است. آیتالله جنتی تأکید کرد: مردم محروم خیلی سختی میکشند حضرت علی طاقت نداشت فقر و محرومیت را ببیند. وی خطاب به اعضای خبرگان گفت: شما کمک میکنید اما خیلی کم است، حکومت علوی که میگوییم این نیست که شکمی گرسنه باشد. من نگران اقشار ضعیف جامعه و محرومان هستم شرایط اقشار ضعیف جامعه مناسب نیست و باید فکری برای آنان کرد. مبادا در پایان سال کسانی پیدا شوند که غذای مناسب نداشته باشند. خدا کمیته امداد را خیر دهد که به این اقشار کمک میکند اما این خیلی کم است.آیتالله جنتی بیان کرد: امیدوارم که ما هم بتوانیم راه علی را طی کنیم که راه سختی است که ریاضت میخواهد اما میتوان آرزو کرد که به قشر محروم برسیم.وی خطاب به رئیسی گفت: امیدوارم رئیسجمهور به این فقرا و محرومان برسند هرچند که خودشان میدانند.آنچه میگوییم و به آن تأکید داریم باید نتایج عملی هم داشته باشد و فقط به سخنرانی محدود نشود. رئیس مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: در این شرایط اگر شکم گرسنگان را سیر کنیم معجزه کردیم. این جزو وظایف ماست که آنان را سیر کنیم و این حداقل کار است. ما باید پوشاک، درمان و بهداشت آنان را هم تأمین کنیم اما لااقل در پایان سال که همه شادی میکنند و سفرههای رنگین میاندازند ما یا شکم گرسنهای نداشته باشیم یا آن را به حداقل برسانیم.
تحلیل خبر
اگر سیر کردن شکم گرسنگان را معجزه بنامیم پس بسیاری از کشورهای جهان، نه فقط کشورهای پیشرفته بلکه کشورهای عرب همسایه ما، سالیان درازی است که در این معجزه از ما جلوترند.
تازه همین جمله هم آیتاله جنتی به نحوی گفتهاند که ناتوانی دولت در این کار را میتوان از آن استنباط کرد.
وی گفته: «اگر شکم گرسنگان را سیر کنیم، معجزه کردهایم!» یعنی تردید دارد که آیا همین مقدار حداقلی هم میتوانیم یا نمیتوانیم.
جناب آقای جنتی میداند و خیلی هم خوب میداند که اهداف بلند انقلاب، پر کردن شکم گرسنگان نبود. حتی رفاه اقتصادی هم، نهایت اهداف انقلاب نبود. اهداف انقلاب الگوسازی عالیترین سطح پیشرفت و توسعه در ابعاد علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و معنوی بود به گونهای که مردم کشور ما، هم از جهات مادی و هم معنوی درصدر مردم جهان قرار گیرند و همه مردم جهان آرزو کنند که کاش چنین مدل حکومتی را داشتند.
کدام مبارز و انقلابی قبل از پیروزی انقلاب به زندگی حداقلی مردم درحد سیر شدن شکم آنها محدود میشد؟ اگر بگوییم دشمنان نگذاشتند که الگوی بیهمتایی در ایران محقق شود، میگوییم کار دشمن، دشمنی است و باید این گونه بخواهد، ما چه کار کردهایم که از دام دشمنان برهیم و به الگوپردازی جهانی برسیم؟ اگر مسیر را به همین نحو ادامه دهیم و همه تلاشمان جهت پر کردن شکم گرسنگان باشد، عاقبت به کجا خواهیم رسید؟