عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه چگونگی برگزاری کنکور ۱۴۰۱ در مجلس با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بررسی شده است، گفت: سؤالات کنکور علوم پزشکی تا یک میلیارد تومان خرید و فروش میشد.
به گزارش همشهری آنلاین، محمدرضا احمدی سنگری عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه چگونگی برگزاری کنکور ۱۴۰۱ در مجلس با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بررسی شده است، گفت: سؤالات کنکور علوم پزشکی تا یک میلیارد تومان خرید و فروش میشد.
وی با اشاره به ابزاری همچون عینک، خودکار و تجهیزات بسیار ویژهای که فرستنده و گیرنده سؤالات و پاسخنامههای آزمون سراسری بودند، گفت: تجهیزات ویژهای که از داوطلبان کنکور کشف شده است، ابزاری است که از ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان قیمت دارند.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه چگونگی برگزاری کنکور ۱۴۰۱ در مجلس با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بررسی شده است، گفت: سؤالات کنکور علوم پزشکی تا یک میلیارد تومان خرید و فروش میشد.
محمدرضا احمدی سنگری نماینده رشت و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه چگونگی برگزاری کنکور ۱۴۰۱ در مجلس با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بررسی شده است، گفت: تاکنون تا این حد ابزار تقلب از داوطلبان کنکور گرفته نشده بود و تدبیر ویژهای برای برگزاری کنکور امسال در نظر گرفته شده بود.
وی با اشاره به ابزاری همچون عینک، خودکار و تجهیزات بسیار ویژهای که فرستنده و گیرنده سؤالات و پاسخنامههای آزمون سراسری بودند، گفت: تجهیزات ویژهای که از داوطلبان کنکور کشف شده است، ابزاری است که از ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان قیمت دارند، این تجهیزات در کسری از ثانیه میتوانستند اطلاعات را به خارج از محل برگزاری آزمون ارسال و پاسخها را دریافت کنند.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امسال با کمک دانشبنیانها اقدامات خیلی خاص و ویژهای در کنکور انجام شد و تمام تقلبها شناسایی شدند و اجازه ادامه آزمون به آنها داده نشد، گفت: اقدامات سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت علوم درباره کنکور خوب و به جا بود، در آزمون گروه علوم پزشکی، سؤالات تا یک میلیارد تومان خرید و فروش میشد.
تحلیل خبر
تقلب و رشوه و تضییع حقالناس در همه جا، بد است ولی در بعضی جاها «بدتر» و «مخربتر» بوده و آثار آن تا دههها ادامه دارد.
زمانی که پای رشوه و تقلب به «علم»، «مراکز علمی» و بخشهایی از جامعه که بر مبنای علم میچرخد، میرسد، فاجعه دو چندان است.
فردی که این قدر ناسالم است که جهت ورود به رشته پزشکی حاضر است تا یک میلیارد تومان رشوه دهد و به سؤالات کنکور دسترسی پیدا کند، چنین فردی با این شخصیت منفی، در آینده هم که به اصطلاح پزشک شود، علاوه بر بیسوادی و تهدید جان مردم، از همین زمینه شخصیت متقلب و مجرمانهاش استفاده میکند تا جیب مردم را خالی کرده و برای رسیدن به پول و ثروت، از هر ابزار غیرمشروعی کمک گیرد.
اگر افرادی برای رسیدن به مدارج و مدارک علمی، متوسل به انواع حقهها و خلافکاری شوند، تمام رشتههای علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و ...همه خرید و فروش شده و در آینده خیل عظیم «بیسوادان» زمام امور جامعه را به دست خواهند گرفت.
آن موقع است که پزشک بیسواد به جای آنکه بیماران را مداوا کند، آنها را میکشد.
مهندس راه و ساختمان و عمران بیسواد به جای آنکه راه و ساختمان و زیرساختهای مهم و اساسی کشور را به صورت استاندارد و مستحکم و مطمئن بسازد، ساختمانها و راههای معیوب و متزلزل تحویل میدهد که با یک لرزش و حادثه طبیعی، آنها فرو میریزد و انسانها را زیر آوار میبرد.
مهندسین صنایع و معادن بیسواد، صنایع و معادن کشور را به نابودی میکشانند. مهندسین کشاورزی بیسواد، مواد غذایی مردم را آلوده کرده و پیغام مرگ و بیماری میدهند. در علوم انسانی و هنر و ... نیز افراد بیسواد و متقلب، همه چیز کشور را به باد میدهند.
لذا به نظر میرسد این توفان وحشتناک تقلب و بیسوادی که در گوشهای شروع به وزیدن کرده و مرز علم را درنوردیده است باید سریعتر از جاهای آلوده دیگر، با قید فوریت فوقالعاده مورد رسیدگی و درمان قرار گیرد وگرنه، اگر این خشتهای کج، بالا رفت، دیگر در آینده نمیتوان آنها را راست کرد و تا به ابد جامعهای ناسالم، نامطمئن، غیرقابلاعتماد، بیسواد و رو به تباهی و فساد خواهیم داشت.