یکشنبه 4 آذر 1403 11/24/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

چهار شنبه 25 مرداد 1402 ، 38 : 17

کد خبر : 27035

از 0 نفر 0

نماینده پیشین مجلس:

تقریباً همه اصولگرایان در انتخابات ثبت‌نام کردند؛ ۱۰۰۰ نفر برای ۳۰ صندلی کاندید شدند!

تقریباً همه اصولگرایان در انتخابات  ثبت‌نام کردند؛ ۱۰۰۰ نفر برای ۳۰ صندلی کاندید شدند!

نماینده پیشین مجلس گفت: به نظر می‌رسد سخت است از میان تقریباً هزار نفر چهره‌های خوش‌سابقه و سرشناس ۳۰ نفر را انتخاب کرد. به نظر نمی‌رسد به لیست واحد برسیم، اما بستگی به نظرات گروه‌های اصولگرایی دارد.+ تحلیل خبر

نماینده پیشین مجلس گفت: به نظر می‌رسد سخت است از میان تقریباً هزار نفر چهره‌های خوش‌سابقه و سرشناس ۳۰ نفر را انتخاب کرد. به نظر نمی‌رسد به لیست واحد برسیم، اما بستگی به نظرات گروه‌های اصولگرایی دارد.
مثلث آنلاین نوشت: پیش ثبت‌نام انتخابات انجام شد و بسیاری از چهره‌ها از گروه‌های مختلف اعم از اصولگرایان، اصلاح‌طلبان، اعتدالی‌ها و چهره‌های مستقل ثبت‌نام اولیه را انجام دادند تا به احتمال بسیار زیاد شاهد انتخاباتی پر شور باشیم.
سید حسین نقوی حسینی، نماینده پیشین مجلس، درباره این موضوع گفت: «ما همه وظیفه داریم به عنوان نیروهای انقلاب در عرصه انتخابات حضور پیدا کنیم تا زمینه مشارکت مردم را فراهم آوریم و به جهت تکلیف شرعی و قانونی که برای خودم متصورم و فکر می‌کنم با حضورم به سبد رأی جمهوری اسلامی اضافه کنم، در انتخابات ثبت‌نام کردم و امیدوارم مردم را بتوانیم پای صندوق بیاوریم تا مردم از میان نامزدهای مختلف بهترین‌ها را انتخاب کنند.
بخش‌هایی از گفت و گوی نقوی حسینی را در ادامه می‌خوانید:
ما به انتخاب اصلح باور داریم. فکر می‌کنیم همه نامزدهایی که تأیید صلاحیت می‌شود صالح هستند، اما مردم می‌خواهند نامزدهای اصلح را انتخاب کنند».
ما پیش‌بینی می‌کردیم همه نیروها از اصولگرایان تا اصلاح‌طلبان و اعتدالیون ثبت‌نام می‌کنند و استقبالی بی‌نظیر از انتخابات این دوره را شاهد بوده‌ایم. در همه شهرها و استان‌ها همین شرایط وجود داشته است.
در میان اصولگرایان تقریباً همه آن‌هایی که پیش‌بینی می‌کردیم ثبت‌نام اولیه انتخابات را انجام دادند. با این حجم وسیع ثبت‌نام در جمع اصولگرایان رسیدن به لیست واحد و متحد در همه حوزه‌های انتخابیه سخت خواهد شد؛ به ویژه لیست شهر تهران که بر لیست‌های سایر حوزه‌های انتخابیه تأثیر می‌گذارد.
به نظر می‌رسد سخت است از میان تقریباً هزار نفر چهره‌های خوش‌سابقه و سرشناس ۳۰ نفر را انتخاب کرد. به نظر نمی‌رسد به لیست واحد برسیم، اما بستگی به نظرات گروه‌های اصولگرایی دارد. امیدواریم همه برای منافع جمعی فکر کنند و از مطالبات فردی و گروهی پرهیز کنند تا به لیست واحد برسیم».
تحریم و قهر با صندوق رأی آورده‌ای برای کشور ندارد. هیچ حزب و گروه سیاسی با کنار کشیدن و قهر کردن با صندوق آورده‌ای به دست نمی‌آورد. اکنون می‌بینیم که اصلاح‌طلبان هم کنار ننشستند، زیرا می‌دانند اگر با انتخابات فاصله بگیرند، نه‌تن‌ها هیچ آورده‌ای به دست نمی‌آورند بلکه فراموش می‌شوند.
کار عقلایی و درستی کردند که چهره‌هایشان به صحنه آمدند و نشان دادند می‌خواهند در عرصه بمانند و در چارچوب قانون و مقررات به فعالیت ادامه خواهند داد. انتخابات مجلس یعنی انتخاب قانونگذار؛ بنابراین قانونگذار باید بیش از همه به قانون تمکین کند. حضور اصلاح‌طلبان پر رنگ بوده است و شخصیت‌های شاخصی آمده‌اند و همچنین اعتدالیون و با این اوصاف شاهد یک انتخابات پرشور خواهیم بود».
قطعاً در روزهای آینده شاهد گفتگوها و فعالیت‌ها و تلاش‌های انتخاباتی زیادی خواهیم بود، زیرا ورود سلایق مختلف و رسانه‌ها به تحرک انتخاباتی جامعه کمک می‌کند و در ماه‌های آینده شناسایی نامزدها از سوی جامعه صورت می‌گیرد و هر چه به انتخابات نزدیک می‌شویم فضای کشور انتخاباتی‌تر می‌شود.

تحلیل خبر

آنچه برای مردم مهم است

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

اینکه چه گروه‌های سیاسی و حزبی با چه تعدادی در پیش ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی نامنویسی کرده‌اند، اهمیت ندارد. از هر جناح سیاسی هر تعداد که اعلام آمادگی کنند دیگر برای مردم، مهم نیست. آنچه برای مردم مهم است و می‌تواند مشارکت آنان را در انتخابات افزایش دهد، این است که باور داشته باشند مجلسی که تشکیل می‌شود، خواهد توانست، مشکلات را به سهم خودش حل کند.
اگر مجلس در طول عمر چهار ساله هر دوره خود، هزاران قانون و مصوبه داشته باشد ولی دردی از دردهای کشور مداوا نشود، موجب دلزدگی و یاس مردم خواهد شد.
رأی مردم چه به نمایندگان مجلس، چه ریاست جمهوری، چه شورای شهر و چه خبرگان، به دنبالش توقعات به حقی ایجاد می‌شود و رأی دهندگان انتظار دارند که پاسخ مثبت و درخور انتظاری به آنان داده شود. اینجاست که همه کسانی که از مردم برای نهادهای چهارگانه فوق رأی گرفته‌اند (چه تعداد کمی به آنها رأی داده باشند یا اکثریت) باید عملکردشان به گونه‌ای باشد که برای دوره‌های بعدی، رغبت و شوق حضور در پای صندوق‌های آرا را در مردم زنده کنند. این که در حدیث داریم: « کونوا دعاه للناس بغیر السنتکم - مردم را به غیر زبانتان به (دین) دعوت کنید» گویای همین نکته است که مردم، تحقق انتظارات و توقعات خود را در اعمال شما جستجو می‌کنند نه در شعار و کلامتان.
پس بهترین تشویق کنندگان مردم به حضور در انتخابات کسانی هستند که تحت عناوین مختلف از مردم رأی گرفته‌اند و قول داده‌اند که مشکلات آنها را حل کنند. هرچه این قول‌ها و وعده‌ها، بیشتر و بهتر عمل شود، شوق و ذوق حضور دوره‌های بعدی در انتخابات را بیشتر می‌کند. مسئولان که می‌گویند مردم را به حضور در انتخابات تشویق کنید، چنین تشویقی فقط از عملکرد خودشان نشات می‌گیرد نه از تبلیغات و دعوت زبانی دیگران.
عجالتاً همین مجلس فعلی در چند ماه باقیمانده به پایان عمرش، حداقل چند قانون و مصوبه داشته باشد تا از قِبَل آن برخی مشکلات مردم را حل کرده و آنها را خوشحال کند و آثار قابل انتظاری را از خود به جای گذارد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها