جمعه 2 آذر 1403 11/22/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

چهار شنبه 26 مهر 1402 ، 23 : 18

کد خبر : 27223

از 0 نفر 0

وزیر آموزش و پرورش:

مدارس نباید در تسخیر مراکز کنکور باشند

مدارس نباید در تسخیر مراکز کنکور باشند

وزیر آموزش و پرورش گفت: نباید مدرسه به تسخیر مراکز کنکور در بیاید، البته خوشبختانه امسال با اعمال تأثیر نمرات در کنکور دانش آموزان توانستند تا حدودی از زیر فشار کنکور خارج شوند.+ تحلیل خبر

وزیر آموزش و پرورش گفت: نباید مدرسه به تسخیر مراکز کنکور در بیاید، البته خوشبختانه امسال با اعمال تأثیر نمرات در کنکور دانش آموزان توانستند تا حدودی از زیر فشار کنکور خارج شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر، رضامراد صحرایی، در دیدار با جمعی از دانش‌آموزان استان فارس افزود: جهانی را به موازات جهان عادی ایجاد کردند و نامش را دنیای مجازی گذاشتند و جنگ در دنیای مجازی، جنگ مغز است و کسی برنده است که بصیرت دارد و بصیرت، آن است که به آنچه اعتقاد داری بیندیشید.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: فضا چه فیزیکی و چه مجازی، معلم سوم انسان است چرا که فضا پر از اطلاعات است.
صحرایی خاطرنشان کرد: برای پیشرفت کشور باید مدرسه را قوی کنیم؛ بنابراین برای داشتن جامعه‌ای قوی هم باید مدرسه‌ای قوی داشته باشیم؛ اگر سیاست، اقتصاد، فرهنگ و…، قوی می‌خواهیم باید مدرسه‌ای قوی داشته باشیم.وی ادامه داد: اگر دستگاه‌های مرتبط با امر تربیت هر یک بهترین باشند اما با یکدیگر هماهنگ نباشند، نتیجه مطلوبی نخواهیم داشت.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر همه بخش‌ها نیروی خود را در کنار هم بگذارند و به مدرسه بازگردند، مدرسه‌ای قوی و در آینده ایرانی قوی خواهیم داشت.
صحرایی اضافه کرد: شما دانش‌آموزان به عنوان نسل پیشتاز از آموزش و پرورش کار قوی بخواهید و همواره مطالبه‌گر باشید.
وی عنوان کرد: برای تحول در آینده، شما باید بر مبنای عناصر تحول‌ساز در آینده عمل کنید چراکه تحول ابتدا از ذهن آغاز می‌شود و در ادامه در روش‌ها و عملکردها نمود پیدا می‌کند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برای تقویت و توسعه حافظ‌خوانی و سعدی خوانی در مدارس، کانون ملی ادبیات فارسی به اداره کل آموزش و پرورش استان فارس، واگذار می‌شود.
صحرایی گفت: شعرهای سعدی در بسیاری از کشورها و در بین ملت‌ها نفوذ کرده و در بین مردم برخی کشورها به صورت فرهنگ درآمده است. هرچند در آنجا اشعار و نوشته‌های این ستارگان ادبیات با زبانی دیگر تکلم می‌شود.
وی ادامه داد: نباید مدرسه به تسخیر مراکز کنکور در بیایند، البته خوشبختانه امسال با اعمال تأثیر نمرات در کنکور دانش آموزان توانستند تا حدودی از زیر فشار کنکور خارج شوند و افرادی از مناطق کم‌برخوردار در دانشگاه‌های مطرح کشور پذیرفته شوند.
صحرایی اظهار کرد: انجام هر تحولی از مدارس امکان‌پذیر است؛ پویش پیشرفت راه‌اندازی کنید و نشان دهید چقدر پیشرفت کرده‌ایم.
وی با بیان اینکه امروز در قله هستیم و با امید است که پیشرفت حاصل می‌شود، اضافه کرد: در مسیر ترقی، تنها آفتی که ممکن است ما را در رسیدن به قله‌های پیشرفت دچار تردید کند، ناامیدی است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود ۷۲۰۴ هکتار اردوگاه در سطح کشور، ادامه داد: اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت را تقویت می‌کنیم چرا که دانش آموزان دوست دارند خلاقیت‌های خود را در جمع دوستان انجام بدهند.
وی تصریح کرد: المپیادهای جدید اقتصاد، نانو و غیره در راه هستند و دانش‌آموزان می‌توانند در آن مشارکت کنند. در گذشته باشگاه دانش‌پژوهان جوان تعطیل شده بود که ما آن را احیا کردیم.

تحلیل خبر

سوداگران مرگ، گلوی بیماران را نفشارند!

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

اجحاف و سوءاستفاده در همه چیز و همه جا محکوم است و باید جلوی آن گرفته شود.
این اجحاف‌ها و انواع ظلم‌ها به مردم در حوزه‌های گوناگون همچون بخش مسکن، خودرو، پوشاک، آموزش و تحصیل، تفریحات، لوازم خانگی، گوشی‌های موبایل، قطعات الکترونیک، چاپ و کاغذ و ...سالهاست توسط سوءاستفاده‌کنندگان و باندهای زالوصفت انجام می‌گیرد اما از همه اینها بدتر و غیرانسانی‌تر، اجحاف و سوءاستفاده در حوزه «غذا و دارو» است چرا که «این دو» با جان و سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد. هر اندازه مردم از انواع ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و ... محروم باشند امکان ابتلای آنان به انواع بیماری‌ها بیشتر می‌شود و هرقدر بیماری‌ها افزایش و گسترش یابد، نیاز به انواع دارو و درمان بیشتر خواهد شد.
باتوجه به شرایط سخت اقتصادی که بسیاری از مردم توانایی تهیه گوشت قرمز، مرغ، ماهی، لبنیات، حبوبات، میوه‌جات، سبزیجات و ... را ندارند و حتی بعضی خانواده‌های ضعیف، با گران شدن نان، در خوردن آن که کمترین «قوت لایموت» است هم صرفه‌جویی می‌کنند و همه اینها باعث شده که بر تعداد بیماران و انواع بیماری‌ها افزوده شود به طوری که مراکز درمانی، شلوغ‌ترین بخش جامعه بوده و بعضاً برای مداوای مردم، 6 ماهه و یکساله نوبت می‌دهند، حال محتکران و گران فروشان دارو با چه وجدان و انصافی، دسترسی این بیماران بیچاره را به انواع داروها سخت و مشکل می‌کنند؟ در بین این بیماران، بیماران خاص از سنین کودکی تا پیران ناتوان، با درد شبانه روزی کشنده می‌نالند و توانایی خرید آمپول‌ها و داروهای چند ده میلیونی را ندارند! اجحاف و ستم به مردم در همه جا بد است اما بدتر و وحشتناک‌تر، اجحاف در بخش دارو و درمان است. یعنی همان موقع که جان آنها به لب رسیده و خانه و ماشین و فرش زیر پایشان را می‌فروشند تا خود را مداوا کنند، از آنها تقاضای پول بیشتر و هنگفت‌تر کنند. این شیوه غیرانسانی با چه عبارتی قابل بیان و توصیف است! برای قطع دست این زالوصفتان و حذف این اشباح بر سر مردم، باید مسئولان همه سعی خود را به کار گیرند تا مردم از تیررس زیاده‌خواهی آنان در امان باشند.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها