یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 5/19/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 19 شهریور 1395 ، 18 : 15

کد خبر : 12065

از 0 نفر 0

وزیراطلاعات: برخی افراد را با خوش رفتاری از پیوستن به داعش منصرف کردیم

وزیراطلاعات:  برخی افراد را با خوش رفتاری از پیوستن به داعش منصرف کردیم

رفتار ما مسئولان باید زمینه‌ساز جذب حداکثری، دفع حداقلی و منجر به ...

به گزارش ایرنا، وزیر اطلاعات گفت: رفتار ما مسئولان باید زمینه‌ساز جذب حداکثری، دفع حداقلی و منجر به افزایش ولایت‌مداری و گسترش دایره زیر سایه رهبری بودن در جامعه شود.
حجت‌الاسلام سید محمود علوی در نشست شورای اداری استان بوشهر  با بیان این‌که موقعیت خدمت به مردم برای مسئولان یک نعمت است گفت: شکر نعمت تلاش برای جلب رضایت مردم است که همانا هرجا انقلاب نیازی به حضور آنان داشته سینه برای دفاع از انقلاب سپر کرده‌اند.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه اشراف اطلاعاتی و ضربه زدن به دشمن با عنایت و لطف خدا به ما محول شده، افزود: فرصت خدمت و مسئولیت در نظامی که پایه آن روی خون شهیدان استوار است امانتی است که باید به‌درستی با انجام مسئولیت پاسداری شود.
علوی اظهار داشت: محبوب‌ترین افراد نزد خداوند کسانی هستند که خدمت شایسته به مردم را پیشه کرده و مانع سرگردانی آنان شوند؛ چراکه گره زدن به کار مردم گره زدن به کار خداست و فردای قیامت باید پاسخگو باشیم.
وی با بیان اینکه خدمت ما باید بی‌منت باشد گفت: حرمت و کرامت مردم در هر مساله‌ای باید حفظ شود و ملتی که کرامتش حفظ شود امنیت در آن کشور ارتقا یافته و ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی نیز کاهش می‌یابد.
به گفته وزیر اطلاعات، مدیران نظام جمهوری اسلامی باید به جای دافعه، جاذبه داشته باشند.
وزیر اطلاعات یادآور شد: کشوری که در آن آرامش و امنیت وجود داشته باشد زمینه جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اجتماعی، جذب سرمایه‌گذاری، شکوفایی نبوغ فکری هنرمندان، رونق اقتصادی و دانش‌پژوهی در جامعه بیشتر می‌شود اما اگر بین مسئولان دعوا باشد این موضوعات نتیجه عکس داده و کسی در کشور فعالیت نمی‌کند.
علوی گفت: اینکه تقاضای سرمایه‌گذاری خارجی در کشور افزایش یافته است نشات‌گرفته از امنیت بالاست اما اگر با ورود سرمایه‌گذاران، افراد مجادله و دعوا در کشور ببینند از سرمایه‌گذاری منصرف می‌شوند.
وی با بیان اینکه رفتار ما نباید باعث ناامیدی و گریز مردم از نظام شود افزود: اسلام برای تبدیل دشمنی به دوستی و خدمت به مردم آمده است بر همین اساس هیچ‌جا و هیچ‌کسی مجاز نیست احکام ثانویه را در اولویت قرار دهد و پا روی احکام اولیه و شرع بگذارد.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه همواره در جمع همکاران خود بر رعایت اخلاق، مودت و دوستی با مردم تاکید کرده‌ام گفت: بهترین کار اطلاعات با رعایت اخلاق و مراعات شرع انجام می‌شود کما این‌که به‌تازگی افرادی‌که زمینه پیوستن به گروه تروریستی داعش را داشتند وقتی با خوش‌رفتاری سربازان گمنام امام زمان(عج) روبه‌رو شدند از ایده خود منصرف شدند.
علوی یادآور شد: از منظر قرآن همه امور برای مردم است حتی این مهم مشمول خود قرآن، پیامبر و امام نیز می‌شود؛ بنابراین دریا نیز برای معیشت مردم و رسالت مسئولان فراهم کردن زمینه معیشت سالم برای آنان است.
وی با بیان اینکه فلسفه آفرینش انسان در رنج بودن نیست گفت: ذهن‌هایی که زینت و لذت‌های حلال خداوند را برای مردم حرام می‌دانند خلاف رویه الهی عمل می‌کنند.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: کار نظام و حکومت این است که بهره‌وری مردم را تنظیم کند و با حساب و کتاب تعالیم اسلام را در جامعه عملیاتی کند.
علوی تاکید کرد: رویکرد وزارت اطلاعات در همه نشست‌ها از جمله شورای‌عالی امنیت‌ملی و دولت تلاش برای گشایش در کار مردم و تقویت پیوند بین حاکمیت و مردم است.

تحلیل خبر فوق

محبت و مهرورزی نه فقط در روابط اجتماعی نتیجه می دهد بلکه در روابط خشک سیاسی هم، اگر صادقانه و واقعی باشد، با نتیجه و ثمربخش خواهد بود. زمانی که لفظ و واژه سیاست استعمال می‌شود در پس زمینه ذهنی بسیاری از مردم، خشونت، تهدید و زهرچشم تداعی می‌کند که البته حق هم دارند چون در مقاطعی از تاریخ، اینگونه بوده است. به همین خاطر اکثریت مردم از سیاست می‌ترسند و آخر و عاقبت خوبی برای فعالین سیاسی تصور نمی کنند. در حالی که همچنان که استفاده از آب و نان و هوا حق مردم است، ورود به سیاست که با سرنوشت آنها و جامعه سروکار دارد نیز، از حقوق بسیار مهم و ترسیم کننده محتوای زندگی اجتماعی آنهاست. کسانی که مردم را از سیاست می‌ترسانند، می خواهند آنها را از دخالت در سرنوشت کشورشان بی تفاوت کرده، آنگاه هرکاری را که خواستند انجام دهند. در این حالت مردم همانند آدم مصنوعی با کوک شدن توسط دیگران، بازی می کنند و بی اراده و بی هدف، آلت دست تعدادی انگشت شمار می‌شوند.
برای اجتناب از این حالت، باید چند اصل مهم را پذیرفت:
اول: ورود به سیاستِ آگاهانه و عمیق، حق اولیه همه مردم است و استثنا هم ندارد.
دوم: مسایل سیاسی هم آغوش با خشونت، تهدید و فریبکاری نیست.
سوم: موافقت و مخالفت با پدیدارهای سیاسی، نه تنها ممنوع نیست، بلکه رمز پیشرفت، پالایش و غربال جامعه از کژی ها و ضعف هاست.
چهارم: اگر مسایل سیاسی با محبت و مهرورزی همراه شود، در درون اشخاص تثبیت و نهادینه می‌گردد و می تواند بسیاری از موضع گیری ها را تغییر دهد.
در پایان اینکه، رفع استرس در افراد و رسیدن به آرامش سیاسی، موجب تامین بهداشت روانی جامعه می گردد و مردم را نسبت به سرنوشت کشور، متعهد می‌سازد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها