پنج شنبه 14 تیر 1403 7/4/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

چهار شنبه 4 اردیبهشت 1398 ، 24 : 14

کد خبر : 18896

از 0 نفر 0

هزینه سالانه ۳۰ هزار میلیارد تومانی برای درمان بیماری‌های ناشی از سیگار خروج ۱۵ میلیون دلار ارز برای خرید کاغذ سیگار چه معنایی دارد؟

هزینه سالانه ۳۰ هزار میلیارد تومانی برای درمان بیماری‌های ناشی از سیگار خروج ۱۵ میلیون دلار ارز برای  خرید کاغذ سیگار چه معنایی دارد؟

درحالی‌که نشریات مکتوب کشور به دلیل بالا رفتن قیمت کاغذ...

درحالی‌که نشریات مکتوب کشور به دلیل بالا رفتن قیمت کاغذ رو به تعطیلی هستند، هزینه شدن ۱۵ میلیون دلار برای خرید و واردات کاغذ سیگار به کشور چه معنایی
دارد؟
دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات با اشاره به هزینه سالانه ۳۰ هزار میلیارد تومانی برای درمان بیماری‌های ناشی از استعمال سیگار، گفت: در همه کشورهای دنیا، سیگار را گران می‌کنند تا مصرف آن کاهش یابد، اما در کشور ما، ۱۰ هزار میلیارد تومان در سال صرف خرید سیگار می‌شود.
به گزارش ایسنا، محمدرضا مسجدی با اشاره به هزینه ۳۰ هزار میلیارد تومانی درمان بیماری‌های ناشی از استعمال دخانیات گفت: درحالی‌که نشریات مکتوب کشور به دلیل بالا رفتن قیمت کاغذ رو به تعطیلی هستند، هزینه شدن ۱۵ میلیون دلار برای خرید و واردات کاغذ سیگار به کشور چه معنایی دارد؟ درزمانی که کشور با تحریم انواع اقلام پزشکی و دارویی مواجه است، تخصیص این میزان ارز جهت رشد و توسعه صنعت دخانیات جای تأسف دارد.
وی ادامه داد: در همه کشورهای دنیا، سیگار را گران می‌کنند تا مصرف آن کاهش یابد، اما در کشور ما، ۱۰ هزار میلیارد تومان در سال صرف خرید سیگار می‌شود.
این فوق تخصص ریه با اشاره به افزایش قیمت مواد غذایی و اقلام موردنیاز خانوار، گفت: متأسفانه بالا رفتن قیمت مواد غذایی باعث شده خانواده‌ها از پس‌خرید برخی اقلام برنیایند و سبد غذایی خانوار روزبه‌روز کوچک‌تر شود. در این شرایط، خروج ۱۵ میلیون دلار ارز برای خرید کاغذ سیگار چه معنایی دارد؟
بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت مبارزه با دخانیات، مسجدی افزود: صنعت دخانیات ما در حالی به‌صورت افسارگسیخته به سمت خودکفایی در تولید و بی‌نیاز کردن بازار داخل پیش می‌رود که این کالای آسیب‌رسان امروز بدون هیچ‌گونه نظارت، در دسترس همگان قرار دارد و کسی به این فکر نمی‌کند که این سیاست‌گذاری غلط، در آینده چه هزینه‌های هنگفتی را برای کشور به همراه خواهد داشت.

تحلیل خبر

شماری از مصوبات، بودجه‌بندی‌ها و...، انسان را دچار تردیدها و شبهاتی می‌کند که بسیار آزاردهنده و طاقت‌فرسا برای روح و روان است.
در شرایطی که مردم از تأمین ضروریاتی که به حیات و مرگ آنان بستگی دارد، ناتوان مانده‌اند و بدون شک نتایج خوفناک و مرگبار این وضعیت در سال‌های آینده بیشتر مشخص می‌شود و بسیاری از افراد جامعه را به بیماری‌های دردناک جسمی و روحی می‌کشاند، عده‌ای برای سیگار! بودجه‌ریزی می‌کنند و می‌خواهند داشته‌های اصلی و اساسی جامعه و کشور را دود کنند!
هنگامی‌که آن دسته از رسانه‌های مکتوبی که راه پاکی، راستی، روشنی و غیروابستگی را برگزیده‌اند و از هرگونه حمایتی نیز نسبت به آن‌ها دریغ شده و راه و رسم رانت، دغل‌بازی و... را طی نکرده‌اند، با چنگ و دندان و تحمل مشقت‌های بی‌شمار برای ادامه حیات خود تلاش می‌کنند و تنها عامل نگه‌دارنده آن‌ها «عشق» است، برخی دودودم را بر مصالح کشور ترجیح می‌دهند و سلامتی جامعه را نشانه رفته‌اند!
در اینجا این سؤال مطرح می‌شود که چگونه می‌توان از گرانی سیگار جلوگیری اما نمی‌توان گرانی لجام‌گسیخته رنج‌آور مواد غذایی ضروری و حیاتی و اجتناب‌ناپذیرِ مردم را مهار کرد؟!
چرا برخی برای حفظ و حراست از سلامتی جامعه تره هم خورد نمی‌کنند اما دودودم را در شمار الزامات محسوب می‌کنند؟!
چه حاصلی در ترویج و ترغیب به دم‌ودود و دودودم جز نکبت و تباهی بوده که برخی در پایداری و گسترش آن دست به توجیهات توهمی و خیالی می‌زنند؟!


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « خبر برگزیده »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها