دوشنبه 11 فروردین 1404 3/31/2025

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

یکشنبه 26 اسفند 1403 ، 54 : 18

کد خبر : 28747

از 0 نفر 0

وزیر بهداشت:

بیش از ۳ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای سال گذشته قطع نخاع شدند

بیش از ۳ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای سال گذشته قطع نخاع شدند

بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای دچار مرگ و میر و بیش از ۱ میلیون نیز مجروح شدند

وزیر بهداشت گفت: در سال گذشته بیش از ۲۰ هزار انسان در تصادفات جاده‌ای دچار مرگ و میر شدند. بیش از ۱ میلیون مجروح در اثر تصادفات به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند و بیش از ۳ هزار آسیب قطع نخاع داشتیم.+ تحلیل خبر

وزیر بهداشت گفت: در سال گذشته بیش از ۲۰ هزار انسان در تصادفات جاده‌ای دچار مرگ و میر شدند. بیش از ۱ میلیون مجروح در اثر تصادفات به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند و بیش از ۳ هزار آسیب قطع نخاع داشتیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا ظفرقندی در رزمایش ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ بیان کرد: به گفته قرآن هرکس جان یک انسان را نجات دهد مانند این است که تمام انسان‌ها را نجات داده است. ارزش هر دستگاه و هر حاکمیت به این است که چقدر برای جان انسان‌ها ارزش و احترام قائل است و چقدر برای آن تلاش و سرمایه‌گذاری می‌کند در دنیای امروز این را به‌عنوان یک شاخص توسعه می‌بینند.دستگاه سلامت یکی از دستگاه‌های موثر بر سلامت است.سلامت مردم یعنی رسیدگی به تمامی عوامل موثر بر سلامت اعم از آلودگی هوا، تغذیه، تصادف و غیره.
وی سپس به ارائه آماری از تصادفات در سال گذشته پرداخت و گفت: بیش از ۲۰ هزار انسان در تصادفات جاده‌ای دچار مرگ و میر شدند. بیش از ۱ میلیون مجروح در اثر تصادفات به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند. بیش از ۳ هزار آسیب قطع نخاع داشتیم.از طرفی آسیب‌های مالی و روانی را نیز باید در نظر گرفت.
میعادفر؛ رئیس اورژانس کشور در رزمایش ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ بیان کرد: سازمان اورژانس کشور سعی می‌کند از امروز با تمام توان خود تا پایان پانزده فروردین با بیش از ۱۹۰۰ پایگاه جاده‌ای و ۱۴۰۰ پایگاه شهری، ۵۲ ایستگاه اورژانس هوایی و با بیش از ۲۸۰۰۰ نیروی امدادی در خدمت مردم هستیم.
وی افزود: امیدواریم در پایان نوروزی که همزمان با عید فطر است دو عید کاهش تصادفات و کاهش مرگ و میر جاده‌ای را جشن بگیریم.

تحلیل خبر

سختی‌های زندگی افراد قطع نخاع

دکتر محمدمهدی جعفری زاده

انسان زمانی که سیر است خبر از گرسنه ندارد، موقعی که سواره است فشار وارد بر پیاده را درک نمی‌کند، هنگامی که برخوردار است مشکلات فقرا را نمی‌فهمد، فرد سالم، درد بیماران را احساس نمی‌کند و ... خلاصه انسان «دو ساحت» دارد؛ یکی از سنخ وجود است و دیگری از سنخ عدم. هر کدام از این دو ساحت و حالت، انسان را کاملاً تغییر می دهد و بر روی قضاوت، افکار، خلقیات و رفتارش مؤثر است. به قول شاعر:
تندرستان را نباشد درد ریش / جز به همدردی نگویم درد خویش
تا تو را حالی نباشد همچو ما / حال ما باشد تو را افسانه پیش
آری، انسان‌ها فقط در حالات و شرایط مشابه، همدیگر را درک می‌کنند.
اصطلاح «موقعیت» (Situation) در روانشناسی و علوم تربیتی به همین حالت اشاره دارد. تا انسان در «موقعیتِ» هر رویداد، حادثه و شرایطی به لحاظ جسمی، روحی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، مذهبی و ... قرار نگیرد، نمی‌تواند موقعیت افرادی را که در آن شرایط قرار دارند، درک کند.
یک فرد معلول قطع نخاع، مشکلات زنجیره‌واری از نظر جسمانی، روحی، عاطفی و هزینه‌های درمان دارد از جمله: مشکلات حرکتی، گوارشی، کلیوی، تنفسی، زخم بستر، افسردگی و ده‌ها مشکل دیگر که علاوه بر اینکه فرد معلول را آزار می‌دهد اعضای خانواده و پرستاران وی را نیز بشدت می‌آزارد که هیچکس به جز خانواده‌های معلولین، این موقعیت را درک نمی‌کند. داروها و گرانی زیاد آنها و سایر هزینه‌های درمانی جای خود دارد.
شرح این ماجرا، در این مختصر نمی گنجد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها