چهار شنبه 5 اردیبهشت 1403 4/24/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

چهار شنبه 3 شهریور 1395 ، 09 : 17

کد خبر : 11986

از 0 نفر 0

واکنش رییس جمهور به تصمیم لغو برگزاری کنسرت در مشهد ؛ از نظر من هیچ وزیری دربرابر هیچ فشاری نباید کوتاه آید و عقب نشینی کند

واکنش رییس جمهور به تصمیم لغو برگزاری کنسرت در مشهد ؛ از نظر من هیچ وزیری دربرابر هیچ فشاری نباید کوتاه آید  و عقب نشینی کند

 رییس جمهور با بیان اینکه بی قانونی خوب...

 رییس جمهور با بیان اینکه بی قانونی خوب نیست و بی قانونی به نام دین و دلسوزی بدتر است گفت: افتخار ما این است که کشورمان کشور قانون است و امام (ره) بارها بر اینکه حکومت اسلام و جمهوری اسلامی حکومت قانون است تاکید کردند چرا که اگر قانون زیر پا رود سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.
به گزارش خبرنگار ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در مراسم دیدار با جامعه پزشکی کشور صبح امروز که به مناسبت رو ز پزشک و هفته دولت در مرکز همایشهای بین المللی ابوریحان برگزار شد، با اشاره به حاشیه هایی ایجاد شده در مورد برگزاری کنسرت ها در کشور گفت: یک جا می‌خواهد کنسرتی برگزار شود مجلس قانون گذاری شکل می‌گیرد در حالی که ما مجلس شورای اسلامی داریم و هرکسی که صبح بیدار می‌شود و یک تریبون پیدا می‌کند نمی‌تواند قانون گذاری کند، و وزیر نباید نیز تبعیت کند چرا که وزیر باید تابع قانون باشد.
رییس دولت یازدهم با تاکید بر اینکه از نظر من هیچ وزیری دربرابر هیچ فشاری نباید کوتاه آید و عقب نشینی کند افزود: اگر قرار است قانونی وضع شود باید از طریق مجلس اقدام شود و مراحل خود را در شورای نگهبان طی کند و در نهایت رئیس جمهور آن را ابلاغ کند تا عملی شود.

تحلیل خبر فوق

سقراط بیش از دو هزار سال قبل برای نشان دادن اهمیت و جایگاه قانون، جام شوکران نوشید. شاگرد او افلاطون، کتاب جمهوریت نوشت و مدینه فاضله و نهادهای مدنی را بر تارک تاریخ ترسیم کرد. ارسطو شاگرد افلاطون، علم منطق را بنیان نهاد. این سه اندیشمند جهانی، با تاکید بر قانون، جمهوریت و منطق- در آن زمانی که مردم سواد نداشتند- جامعه بشری را از جامعه حیوانی جدا کردند.
ناپسند و زشت است که ما پس از دو سال هزار سال، هنوز «قانون» را نمی فهمیم و ارج نمی نهیم. در دنیای فوق پیشرفته کنونی نباید هرکس هر چه دلش خواست بگوید و قوانین کشور را به هیچ انگارد. ریشه این قانون گریزی و خود محوری چیست؟ آیا دلسوزی برای دین، یا شکستن حریم قانون، نتیجه مطلوبی می دهد؟ گاهی بد دفاع کردن از دین، بدتر از دشمنی با دین است.
اگر قانون موجود، نارسا، ناقص و بد است، آن را از طریق مجاری قانونی باید اصلاح کرد وگرنه نادیده گرفتن قانون، خسارت بار است و مردم را به مقاومت و مخالفت وا می دارد.
 در یک کشور اسلامی، توسط برخی افراد، نباید به نام حمایت  از شرع مقدس، قانون نادیده گرفته شود و تعارض بین دین و قانون ایجاد گردد.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها