پنج شنبه 14 تیر 1403 7/4/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

چهار شنبه 3 مهر 1398 ، 51 : 13

کد خبر : 19041

از 0 نفر 0

آیت‌الله احمد جنتی: مدیران فعلی باید با مدیران جوان و انقلابی جایگزین شوند تا از گرفتاری رها شویم در مذاکره با آمریکا ما برنده نمی‌شویم

آیت‌الله احمد جنتی: مدیران فعلی باید با مدیران  جوان و انقلابی جایگزین شوند  تا از گرفتاری رها شویم در مذاکره با آمریکا ما برنده نمی‌شویم

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: بی‌تعارف من به مدیران فعلی هیچ امیدی ندارم. ما برای روزی کار می‌کنیم که این‌ها با مدیران جوان و انقلابی جایگزین شوند...

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: بی‌تعارف من به مدیران فعلی هیچ امیدی ندارم. ما برای روزی کار می‌کنیم که این‌ها با مدیران جوان و انقلابی جایگزین شوند.
رویداد۲۴: آیت‌الله احمد جنتی طی سخنانی در مراسم افتتاحیه هفتمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری (دوره پنجم) بابیان اینکه امسال سال فوق‌العاده‌ای است که با هیچ سالی قابل‌مقایسه نیست، گفت: در این سال پیروزی‌های زیادی نصیب انقلاب اسلامی شده و رخدادهای زیادی در آن به وقوع پیوسته است.
وی با اشاره به برگزاری راهپیمایی اربعین ادامه داد: این حرکت صد در صد مردمی است و همه افراد عادی هستند و دشمن هم هیچ غلطی درباره آن از دستش برنمی‌آید. دشمن در این زمینه به‌زانو درآمده است و خدا را شکر که امنیت آن همیشه محفوظ بوده است که جای تشکر دارد.
جنتی با تأکید بر اینکه اربعین برای دشمن پیام دارد و نشان از وحدت مسلمانان است، اظهار کرد: امام حسین (ع) برای خدا و مبارزه با ظلم و برافکندن ظالم قیام کرد و به همه دنیا درس آزادگی داد و حرکتی انقلابی را سامان داد.
رئیس مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه دشمن در برابر عاشورا و اربعین توان ایستادگی ندارد، افزود: امید دارم که همه، پیام‌های اربعین را دریافت کنند.
وی با اشاره به محوریت مقاومت در موضوع اربعین اظهار کرد: امام حسین (ع) همه خانواده خود را فدا کرد تا تسلیم نشود و این پیام مقاومت است. دفاع مقدس ما هم پیام عاشورایی داشت و جوانان ما با عشق عاشورا به میدان رفتند و شهادت را که به فراموشی سپرده شده بود، احیا کردند.
جنتی با تأکید بر اینکه ایران در برابر دشمن سرتاپا امکانات در جنگ ایستاده بود، یادآور شد: نیروهای ما سابقه جنگیدن نداشتند و جوانان ما تازه با تفنگ آشنا شده بودند، اما به میدان رفتند و با دشمن جنگیدند. هرچند ما دنبال جنگ و درگیری نبودیم به‌خصوص که دشمن ما نیز مسلمان بود و نمی‌خواستیم کسی از ما یا آن‌ها از دست برود.
رئیس مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه در حوادث انقلاب می‌توان درس خداشناسی را آموخت، اظهار کرد: آن روز به‌ندرت بخشی از کشورها به ما خصومتی نشان نمی‌دادند و آن‌ها هم که این کار را نمی‌کردند، کمک چندانی هم به ما نکردند تا جایی که دشمن تصور می‌کرد این انقلاب را نابود می‌کند، اما خدا نخواست تا این اتفاق بیفتد و کشور ما به دست اشرار بعثی بیفتد.
جنتی بابیان اینکه مسئله مقاومت مسئله مهمی در اسلام و تاریخ نبوت است، اظهار کرد: می‌دانیم که دشمنان انبیا با همین مقاومت شکست خوردند و اگر دفاع مقدس نبود ما نیز به این زودی به قدرت نظامی نمی‌رسیدیم، اما این جنگ به ما اسلحه‌سازی یاد داد.
وی تصریح کرد: همین موشک‌هایی که امروز دشمن را ترسانده و پهپاد آنان را هدف قرار می‌دهد از قبل دفاع مقدس به دست ما رسیده است و ما را توانمند ساخته است.
رئیس مجلس خبرگان بابیان اینکه پولدارها و پول خوارها و غارتگرها در داخل و خارج تلاش می‌کنند تا مردم مستمند باشند و علیه نظام شورش کنند، تصریح کرد: دشمنان به دنبال این هستند که مردم به‌نظام آسیب بزنند و به‌عنوان عاملی در جهت تحقق اهداف دشمن مورداستفاده قرار گیرند، اما امسال سال رونق تولید است و ما باید نیازهای مردم را تأمین کنیم، ولی جای این سیاست در ایران امروز خالی است.
جنتی تأکید کرد: برخی نمی‌خواهند این امر تحقق یابد تا جایی که سال گذشته هجده میلیارد دلار به جیب دلالان ریخته شده است و اروپایی‌ها نیز وعده سر خرمن به ما می‌دهند و کمکی به ما نمی‌کنند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اما مردم نباید بی‌تفاوت باشند و نباید اجازه دهیم که ناامید شوند. مردم باید مطالبه گر باشند؛ چراکه اگر ایستادند و مطالبه گری کردند دیگران مجبور می‌شوند به حرفشان گوش دهند، هرچند که بی‌تعارف من به مدیران فعلی هیچ امیدی ندارم. ما برای روزی کار می‌کنیم که این‌ها با مدیران جوان و انقلابی جایگزین شوند تا از این خفت و گرفتاری که دچارش شده‌ایم رها شویم.
وی با تأکید بر اینکه هدف قرار دادن پهپاد آمریکایی و نفت‌کش انگلیسی سبب شد ترامپ در برابر ایران عقب‌نشینی کند، گفت: امروز دوران ما دوران خوب و عجیب‌وغریبی است. امروز در یمن مردم ایستادگی کردند و با موشک تشکیلات آرامکو را هدف قراردادند و این نتیجه ایستادگی است که قدرت لعنتی آل سعود را تضعیف کرده است.
جنتی با تأکید بر اینکه در ایران هم برخی آدم‌های نادان و جاهل دنبال مذاکره با آمریکا هستند، گفت: در مذاکره ما برنده نیستیم، بلکه باید حرف‌شنوی آنان را بکنیم. می‌خواهند دست ما را بندند و تسلیممان کنند و یکی‌یکی توان‌های ما را محدود کنند، از توان موشکی گرفته تا سایر موارد. پس سخنان رهبری در این زمینه که در شرایط فعلی اهل مذاکره نیستیم نشان‌دهنده هدایت داهیانه و مقاومت کردن نظام جمهوری اسلامی است. وی بابیان اینکه ما باید قدر قدرت ایران را بدانیم، اظهار کرد: ما امسال انتخابات را داریم که سرنوشت مملکت را تعیین می‌کند. پس نمایندگان خبرگان هم نباید نسبت به آن بی‌تفاوت باشند بلکه باید کمک کنند تا افراد خوبی وارد مجلس شوند و کار مردم را دنبال کنند و مشکلاتشان را رفع سازند وگرنه جز این شود همین است که الان می‌بینم.
جنتی با اشاره به خط قرمزهای شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها، تصریح کرد: یک عده با پول‌های کثیف می‌خواهند وارد مجلس شوند و این خط قرمز ما در شورای نگهبان است. ماتحت تأثیر افکار جریان‌های سیاسی قرار نمی‌گیریم. پس کسی انتظار نداشته باشد ماکسانی را به دلیل اینکه عده‌ای با آن‌ها دشمن هستند ردشان کنیم یا کسانی را که عده‌ای با آنان دوست هستند، تأیید کنیم ما برای رضایت خداوند کار می‌کنیم نه خوشامد افراد. وی در پایان اظهار کرد: راه برای کسانی که نظام، اسلام، قانون اساسی و ولایت‌فقیه را قبول دارند برای حضور در انتخابات باز است، ولی ما حتماً جلوی کسانی را که می‌خواهند با پول‌های کثیف وارد انتخابات شوند را می‌گیریم.

تحلیل خبر

جوان‌گرایی در مدیریت کشور، حرف خوبی است اما برای فاصله گرفتن از «شعار» و حرکت به سمت «عمل» باید اول سن و ملاک جوانی را برای انواع مدیریت‌ها مشخص کنند. مثلاً بگویند منظور از سن جوانی برای انواع مدیریت‌ها حداکثر 60 سال است و هر کس با بالاتر از این سن مشغول به ایفای مدیریت است خداحافظی کند و حداکثر به‌عنوان مشاور به مدیران جوان مشورت بدهد. این ملاک سنی هم باید برای همه مسئولان در همه قوای کشور و سازمان‌ها و نهادهای مختلف یکسان باشد تا کل مدیریت کشور هماهنگ شود. البته باید از تجارب ارزشمند مدیران گذشته به‌صورت غیررسمی و غیراداری استفاده شود؛ اما اگر قرار شد که هیچ مسئولی بالاتر از مثلاً 60 سال نداشته باشد دیگر نباید 70 – 80 – 90 ساله‌ها در جاهای مختلف، خود را جوان ببینند. حرف منطقی این است که اگر واقعاً به خاطر کهولت سن، افراد نمی‌توانند مدیر خوبی باشند پس این‌ها در هر پستی باشند سن‌شان همان سن است و توانایی اعمال مدیریت را ندارند. از طرف دیگر برای این کار مصوبه قانونی نیاز است تا همانند استانداران بازنشسته که با یک مصوبه همگی را کنار گذاشتند، سایر مسئولان نیز با مصوبه‌ای جای خود را به جوانان پرانرژی و تحول‌آفرین بدهند که جرأت ریسک کردن و نوآوری و انجام اصلاحات در کشور را دارند.
به‌هرحال «دو صد گفته چون نیم کردار نیست.»


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها