پنج شنبه 14 تیر 1403 7/4/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

شنبه 17 آبان 1399 ، 58 : 16

کد خبر : 21794

از 0 نفر 0

رای 70 درصدی مسلمانان آمریکا به بایدن

رای 70 درصدی  مسلمانان آمریکا به بایدن

ترامپ در این دوره تنها آرای 17 درصد از جامعه مسلمانان آمریکا را گرفت؛ با این حال این رقم 4 درصد نسبت به انتخابات 4 سال پیش رشد داشت.
بیش از 70 درصد از مسلمانان آمریکا به جو بایدن رأی داده‌اند.+ تحلیل خبر

ترامپ در این دوره تنها آرای 17 درصد از جامعه مسلمانان آمریکا را گرفت؛ با این حال این رقم 4 درصد نسبت به انتخابات 4 سال پیش رشد داشت.
بیش از 70 درصد از مسلمانان آمریکا به جو بایدن رأی داده‌اند.
به گزارش عصرایران، بر اساس نظرسنجی شورای روابط اسلامی-آمریکایی (CAIR) از رأی‌دهندگان آمریکایی پس از انتخابات، حدود 70 درصد از جامعه مسلمانان آمریکا در انتخابات اخیر به بایدن رأی داده‌اند.
بر اساس این نظرسنجی، بیش از 1 میلیون رأی‌دهنده آمریکایی در انتخابات اخیر در این کشور شرکت کرده‌اند که از این تعداد 70 درصد به بایدن رأی داده و تنها 17 درصد به ترامپ رأی داده‌اند.
ترامپ از سال 2017 سیاست‌های محدودکننده‌ای علیه ورود شهروندان چند کشور مسلمان به ایالات‌متحده آمریکا وضع کرده است.
نظرسنجی شورای روابط اسلامی-آمریکایی معلوم می‌کند جامعه مسلمانان آمریکا به لحاظ مشارکت در انتخابات اخیر این کشور و رأی به بایدن، رکورد زده است. نیهاد عواد رئیس شورای روابط اسلامی – آمریکایی از مشارکت گسترده و کم‌سابقه جامعه مسلمانان آمریکا در انتخابات اخیر این کشور قدردانی کرده است. نظرسنجی نشان می‌دهد ترامپ در مقایسه با انتخابات سال 2016 تنها 4 درصد حمایت بیشتر از سوی جامعه مسلمانان دریافت کرده است. در انتخابات سال 2016 حدود 13 درصد از رأی‌دهندگان جامعه مسلمانان به ترامپ رأی داده بودند که این رقم در انتخابات امسال به 17 درصد رسیده است. برآورد می‌شود جامعه مسلمانان آمریکا نقش مهمی در تعیین نتایج انتخاباتی در برخی حوزه‌های حساس و نزدیک انتخاباتی از جمله در میشیگان ایفا کرده‌اند. بایدن در رقابتی نزدیک به ترامپ آرای الکتورال ایالت میشیگان را برده است و این حوزه یکی از مراکز تجمع عرب‌های مسلمان در آمریکاست که به طور گسترده به بایدن رأی داده‌اند.
نتایج یک نظرسنجی پیش از انتخابات از سوی موسسه عرب- آمریکایی (AAI) نشان می‌داد اکثریت جامعه عرب مسلمان در آمریکا از بایدن حمایت می‌کنند. بر اساس نتایج این نظرسنجی در حالی که 35 درصد از عرب‌های مسلمان آمریکا از ترامپ حمایت می‌کنند بیش از 59 درصد آنها حامی بایدن هستند.
به طور سنتی و پیش از روی کار آمدن دولت ترامپ، جامعه عرب‌های مسلمان آمریکا از هر 2 حزب جمهوری‌خواه و دموکرات حمایت می‌کردند؛ آنها از جمهوری‌خواهان به خاطر حمایت از ارزش‌های خانوادگی و آزادی مذهبی و از دموکرات‌ها به دلیل سیاست‌های لیبرال‌تر در قبال مهاجرت، حمایت کرده‌اند.
اما از زمانی که ترامپ به قدرت رسید، رویکرد خصمانه‌ای نسبت به مسلمانان در پیش گرفت و یکی از نخستین تصمیمات و اقدامات دولت او صدور فرمان اجرایی منع ورود اتباع 6 کشور مسلمان به خاک آمریکا بود. بایدن وعده داده این فرمان اجرایی ترامپ را در نخستین روز از راه‌یابی خود به کاخ سفید، لغو کند.

تحلیل خبر

هر چند سیاست های ساختاری و استراتژیک آمریکا با تغییر
رؤسای‌جمهور، تغییر نمی‌کند اما به لحاظ رویکردهای تاکتیکی، هر رئیس‌جمهور می‌تواند روش خاص خود را داشته باشد. یکی از رویکردهای غلط ترامپ، افراط در مقابله با مهاجرت به آمریکا و برخورد ناروا با مهاجرین بود.
گرچه اکثریت شهروندان
آمریکایی الاصل موافق سخت‌گیری در امر مهاجرت به این کشور بودند اما ترامپ پا را از این فراتر نهاد و با برخورد افراطی، مهاجرین را رنجاند. اگر به ترکیب و بافت جمعیتی آمریکا نگاه کنیم می‌بینیم که از سراسر جهان، مهاجرین زیادی، وارد این کشور شده اند. حتی نیاکان برخی از رؤسای‌جمهور آمریکا از جمله خود ترامپ و اوباما از کشورهای دیگر به آمریکا مهاجرت کرده اند. بسیاری از وزرا و مدیران بلندپایه، تجار بزرگ و دانشمندان آمریکا، اصالتا غیرآمریکایی هستند.
پس، از پایین‌ترین رده های جمعیتی تا سران آمریکا ریشه غیرآمریکایی دارند.
با این توصیف بی مهری نسبت به مهاجرین، بی مهری و توهین به خیل عظیم جمعیت آمریکاست و ترامپ در این رویکرد، خودزنی کرد. همانها در انتخابات اخیر از ترامپ روی گرداندند و به سمت بایدن رفتند. بایدن هم از این سیاست غلط ترامپ انتقاد کرد و گفت: اگر به ریاست جمهوری برسد اولین قانونی را که لغو می‌کند منع ورود اتباع شش کشور مسلمان به ایالات متحده است و بدین‌سان آرای مسلمانان و مهاجرین را به سوی خویش متمایل کرد. هرچند بایدن هم سیاست های درازمدت آمریکا را دنبال می کند ولی از اشتباهات ترامپ عبرت گرفته که مسیری را انتخاب کند که با ریزش موافقان خود مواجه نشود. جان کلام اینکه مردم داری، اساس هر حاکمیتی است.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها