شنبه 3 آذر 1403 11/23/2024

به وب سایت رسمی روزنامه طلوع خوش آمدید

جمعه 17 آذر 1396 ، 44 : 13

کد خبر : 16241

از 0 نفر 0

نزاع دومین عامل مرگ در اورژانس

نزاع دومین عامل مرگ در اورژانس

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی با تأکید بر استفاده از ظرفیت آموزش‌وپرورش در نهادینه شدن سلامت روان در جامعه، گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت دومین عامل مرگ افراد در اورژانس‌ها، نزاع است...

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی با تأکید بر استفاده از ظرفیت آموزش‌وپرورش در نهادینه شدن سلامت روان در جامعه، گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت دومین عامل مرگ افراد در اورژانس‌ها، نزاع است.
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سید حسن موسوی چلک با اشاره به افزایش آسیب‌های اجتماعی در کشور، افزود: بالا رفتن سطح خشونت در جامعه بسیار خطرناک است و لازم است مسئولان در این زمینه بررسی کنند که چرا میزان خشونت در جامعه به این حد رسیده است. وی با انتقاد از بی‌توجهی به جایگاه مددکاران در کشور به‌ویژه در لایحه سلامت روان تأکید کرد: دومین پرونده قضایی در کشور مربوط به خشونت است و این نشان می‌دهد جایی در سیاست‌گذاری‌های ما مشکل دارد. باید نقش مددکاران و روانشناسان در جامعه بیشتر شود تا بتوانیم مسائل اجتماعی و مرتبط با روان جامعه را اندکی سامان بدهیم.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی با اشاره به وجود بیش از ۱۵ میلیون پرونده قضایی در کشور ادامه داد: کشور هند با بیش از یک میلیارد نفر جمعیت حدود یک‌میلیون پرونده قضایی دارد. این در حالی است که بنابر اعلام وزارت بهداشت نزاع دومین علت مرگ‌ومیر افراد در اورژانس است.
موسوی چلک با تأکید بر اهمیت آموزش سلامت روان در جامعه گفت: از ظرفیت آموزش‌وپرورش در ارتقای شاخص سلامت روان غفلت شده است.
وی بابیان اینکه جایگاه مددکار در کشور تعریف‌نشده است، خاطرنشان کرد: انتخاب نخست نخبگان در کشور باید مددکاری باشد نه وزارت نفت؛ اما در حال حاضر شرایط به‌گونه‌ای است که کمتر کسی مددکاری را در اولویت انتخاب‌های حرفه‌ای خود قرار می‌دهد.

تحلیل خبر

سال‌هاست درزمینه‌ی آسیب‌شناسی رفتارهای ناهنجار اجتماعی و بروز خشونت، نزاع و درگیری‌های روزافزون بین اقشار جامعه، پژوهش‌های کاربردی صورت نگرفته و با کم‌کاری مبهمی از سوی دانشگاه‌ها مواجه بوده و هستیم.
آمار ارائه‌شده توسط اورژانس قابل‌بررسی و مطالعه است و باید به علل بروز این پدیده مخرب اجتماعی بدون در نظر گرفتن و تأثیرپذیری از ملاحظاتی که به‌طورمعمول نقش بازدارنده و متوقف کننده داشته و دارند، پی برد و نسخه درمان‌کننده‌ای را برای زدودن این آفت بزرگ پیچید و ارائه کرد.
فراگیری اخمویی و عبوسی و چهره‌های درهم و ناراحت، گسترش ذهنیت‌های منفی آحاد جامعه نسبت به یکدیگر و ... همه زاییده عواملی است که باید از سر راه پیشرفت، توسعه و تعالی کشور برداشته و این‌گونه بیماری‌های واگیردار
درمان شود.
جامعه غمگین و غیرشاد، جامعه‌ای متوقف و منجمد است که در آن سرمایه‌سوزی جای سرمایه‌سازی را پر می‌کند و به قهقرا می‌رود، منطق و استدلال از آن رخت برمی‌بندد و نزاع و قتل و ... را جایگزین گفت‌وگو می‌کند.


ارسال دیدگاه Post comments


آخرین عناوین « یادداشت / تحلیل خبر »

صفحه اینستاگرام روزنامه طلوع کانال واتس اپ روزنامه طلوع

پربازدیدترین ها