مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه نگاه سیاسی به حوزه زنان آسیبرسان است، گفت: بر اساس یک پژوهش گفتوگو در خانوادههای ایرانی به زیر ۳۰ دقیقه رسیده است و یک نوع جدیدی از خانواده در ایران به نام «خانواده تفردی» داریم که نوع وحشتناکی از خانواده است.
به گزارش ایسنا، فریبا نظری میرغضنفری در نشست با جمعی از بانوان معلم و کارگر شهرستان رودبار که در فرمانداری برگزار شد، افزود: انتصاب مدیران زن اتفاق خاصی در گیلان نیست و در تربیت خانوادههای گیلانی تبعیضی بین پسر و دختر نیست و اگر غیرازاین باشد باید تعجب کنیم. مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، به داشتن جامعهای باثبات، امیدوار و پرنشاط تأکید کرد و گفت: بر اساس یک پژوهش گفتوگو در خانوادههای ایرانی به زیر ۳۰ دقیقه رسیده است و یک نوع جدیدی از خانواده در ایران به نام خانواده تفردی داریم که نوع وحشتناکی از خانواده است. وی بابیان اینکه همه را تقصیر فضای مجازی نگذاریم، گفت: وقتی این فضا وجود نداشت خانم خانواده احتمال داشت آشپزی کند و آقای خانواده روزنامه بخواند و یا هرکدام تلویزیون نگاه کنند.
تحلیل خبر
حرکت شتابان بهسوی آنچه از آن بیخبریم و انگاشتههایی که ما را به پوچی و پوکی میکشاند و انسان امروز را به کاریکاتور شبهانسان مبدل میکند، سرنوشت اندوهناکی را رقم میزند که گویی همان جهنمی که همواره از خوفناکی آن سخنها شنیده و خواندهایم، در انتظارمان نشسته است.
تنهایی، درد سنگین انسان واداده امروز و عواملی که دست در دست هم دادهاند تا این پدیده شوم روزبهروز و بیشازپیش گلوی او را بفشارد و کامش را تلخ و تلختر کند.
بیانگیزگی برای تشکیل خانواده، بیمیلی به ازدواج و فرزندآوری؛ فاصلههای بیننسلی که همچون دیوار سیاه و بلندی، پدر، مادر، همسر و فرزند را از یکدیگر جدا میکند و به تقابل وامیدارد، همه و همه سرنوشت تلخی را پیامد دارند که تنهایی، دلتنگی و حسرت از گذشته را پدیدار کرده و با گذشت زمان گسترش مییابد.
باید در خود مروری دوباره کنیم و از خود بپرسیم که
«به کجا چنین شتابان؟!». با طبیعت وجودی خود همگام و همراه شویم و گامهایمان را با تأمل برداریم و در یککلام با خود خلوت کنیم، بیندیشیم و نقشه راهی روشن داشته
باشیم.