وزیر راه و شهرسازی گفت: یک فرودگاه بینالمللی در شأن مردم نداریم و فرودگاه امام خمینی (ره) باید در سه بخش توسعه جدی داشته باشد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد اسلامی امروز در مراسم معارفه محمدمهدی کربلایی مدیرعامل جدید شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اظهار داشت: آقای رستمی مدیرعامل سابق شرکت فرودگاهی امام (ره) نیرویی شایسته و خدمتگزاری فوقالعاده موفق است و اینجا خوب عمل کرد.
وی افزود: در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) 3 کارکرد داریم و برای این 3 کارکرد باید از ظرفیت مدیران قدیم استفاده کنیم.
وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه طرح توسعه فرودگاه امام (ره) کار شبانهروزی میطلبد اظهار کرد: چرخ حرکت توسعه در دنیا رو به رشد است، ما هنوز فرودگاه بینالمللی درخور و شأن ملت ایران نداریم. مردم ما میروند و میبینند و هر چه به ما نثار میکنند حقمان
است. اسلامی گفت: سرمایهگذاری، پارک لجستیک، صنایع پشتیبان هوانوردی و منطقه آزاد ظرفیتهایی است که در فرودگاه امام (ره) باید موردتوجه خاص شود و این موارد، نیروی محرک قدرتمند برای توسعه استفاده کشور است.
وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه منطقه آزاد فرودگاه امام (ره) برای جنوب شرق تهران ظرفیت کمنظیری است، گفت: منابعی که میتوان از آن سهام پروژه تعریف کرد، باید دقیق مشخص شود و ضرورت دارد نقشه راه و طرح جامع کارآمد داشته باشیم.
وی گفت: منطقه آزاد فرودگاه امام (ره) باید منطقه آزاد واقعی و از جنس صادرات باشد. وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: بیش از این نمیتوانیم تأخیر کنیم و باید زمینه را برای اشتغال شرکتهای دانشبنیان و جوانان فراهم کنیم. اسلامی گفت: طرح و برنامه و اراضی حاضر است، پس باید به سمت تحقق برنامهها حرکت کنیم. باید این سرمایهها شکوفا شود و جهت رونق کسبوکار گام برداریم.
وی گفت: در ساختار جدید که با همفکری مدیرعامل جدید شرکت شهر فرودگاهی امام (ره) و مدیرعامل شرکت فرودگاهها داریم، اقتصاد صنعت در این بخش قویتر خواهد شد.
تحلیل خبر
اوایل پیروزی انقلاب، چقدر مردم به مسئولان احترام میگذاشتند و همگی مدافع و سپر بلای آنان بودند. اگر کسی به مسئولی (از ردهی شهرستانی تا کشوری) اهانتی میکرد، مردم او را محکوم و سرزنش میکردند. قبل از پیروزی انقلاب، جان خود را در راه مبارزه، فدا میکردند و پس از پیروزی انقلاب و مدت 8 سال جنگ همهجانبه، فرزندان خود را جهت حضور در جبههها و شکست دشمنان اسلام، انقلاب و ایران تشویق و ترغیب میکردند. حتی اقلیتهای دینی و مذهبی نیز در دفاع از ایران و انقلاب، سینه سپر کرده و شهید دادند اما اینک چه شده است که ماجرا معکوس شده و اکثریت، زبان به انتقاد و اعتراض و اهانت گشودهاند، بهطوریکه وزیر مسکن و شهرسازی میگوید: «هر چه مردم نثارمان میکنند حقمان است»؟!
البته صداقت و صراحت بیان این وزیر را باید تحسین کرد چراکه برخی چشم بر روی واقعیت میبندند و حتی مردم را عاشق و شیفته خود میدانند، اما جناب وزیر واقعیات را پذیرفته است. در تحلیل علل طرفداری و علاقه مردم به مسئولان در اوایل پیروزی انقلاب، میتوان گفت: این چرایی به اعتقادات و امید مردم برمیگردد. در آن زمان همه مردم، مسئولان را زمینهساز تحقق اهداف، آرزوها و خواستههایشان میدانستند و لذا احساس میکردند با حمایت از آنها میتوانند به اهداف بلند و آرزوهای اجتماعی و ملیشان برسند. مجموعه عملکردها، رفتارها، اندیشهها و بیانات مسئولان است که آنها را محبوب یا مغضوب میکند و جناب وزیر به این تشخیص رسیده است. امید آنکه مسئولان ردههای مختلف، برای محبوبیت خویش هم که شده، به اصلاح امور همت گماشته و دل مردم را به دست آورند.