نامزد جمهوری خواهان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رسماً پیروز انتخابات شد.
به گزارش ایلنا به نقل از فاکس نیوز، «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا شد.
وی تا کنون ۲۷۷ رأی کالج الکترال را به دست آورده و پیروزی خود را در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا تضمین کرده است.بر این اساس، ترامپ با شکست «کامالا هریس»، نامزد جمهوری خواهان و رئیسجمهور پیشین آمریکا به عنوان چهل و هفتمین رئیسجمهور ایالات متحده انتخاب شد.
تحلیل خبر
سیاست متقابل ایران و آمریکا با ریاست جمهوری ترامپ
دکتر محمدمهدی جعفری زاده
سیاستی که اکثر روسای جمهور ایالات متحده آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران اتخاذ کردهاند، سیاست «چماق و هویج» بوده. با این تفاوت که روسای جمهور دموکرات، بیشتر بر سیاست هویج و مشوقها تاکید داشتهاند و روسای جمهور جمهوریخواه، بر سیاست چماق و تهدید پای فشردهاند. اگر به عملکرد سیاسی منتخبین این دو حزب نگاه کنیم به راحتی میبینیم که روسای جمهور دموکرات همانند کارتر، اوباما و بایدن بسیار آرامتر و محتاطتر در قبال جمهوری اسلامی موضع گرفتند اما روسای جمهور جمهوریخواه مانند ریگان، بوش پدر و پسر و ترامپ موضع تندتر و سختتری در قبال جمهوری اسلامی ایران اتخاذ کردند.
فعلاً هم واقعیت این است که ترامپ برای بار دوم وارد کاخ سفید خواهد شد و زمام امور این کشور ابرقدرت را به دست خواهد گرفت.
از این پس ما با دو مسئله مواجه هستیم؛ یکی اینکه سیاست ترامپ مقابل ایران چه خواهد بود و دیگری اینکه سیاست جمهوری اسلامی در قبال ترامپ چیست؟
این دو نوع سیاست، مستقیماً بر سرنوشت کشور ما تأثیر عمده خواهد داشت. زیرکی و درایت در این مصاف باید به گونهای باشد که کشور ما آسیب نبیند و بتواند با حل شدن مشکل تحریمها، اقتصاد بیمار کشور را مداوا کند. اینکه در قبال ترامپ چه سیاستی، مناسبتر است مردم در آن دخالتی ندارند و مسئولان کشور باید «بهترین راه حل» را پیدا کنند.
هر تصمیمی در این راستا میتواند سرنوشت کشور را در آینده تعیین کند. امیدواریم از این پس وقایعی رخ دهد که به نفع کشور و مردم ایران باشد.