شهردار شیراز گفت: امروزه دیگر نمیتوان با تکیه بر عوارض مردم، اوراق مشارکت و وام شهرها را اداره کرد، چراکه اخذ تسهیلات و فروش اوراق مشارکت در شرایطی توجیه دارد که اقتصاد تورمی داشته باشیم.
به گزارش روزنامه طلوع به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری شیراز، اسکندرپور در دیدار با رییس و کارشناسان سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای اقتصادی اظهار داشت: به نظر میرسد در شرایط دشوار فعلی جذب سرمایهگذار تنها راه نجات شهرداریهاست.
وی در این دیدار که با حضور معاون مالی و اقتصادی شهرداری و رییس کمیسیون سرمایهگذاری شورای شهر صورت گرفت، خاطرنشان ساخت: تعریف و تشریح شفاف پروژههای سرمایهگذاری، بهکارگیری مشاوران توانمند با فکر و اندیشهی فاخر و توجه به میزان سود سرمایهگذار همچنین استفاده از توان نیروهای خوشفکر، خوشرو و خوشاخلاق، معیارهایی است که باید بیش از پیش در حوزه سرمایهگذاری مدنظر قرار گیرد.
اسکندرپور با تأکید بر اهمیت جذب سرمایهگذار در روند توسعه و پیشرفت شهر، اعلام کرد: بهعنوان شهردار این کلانشهر، ضمن اینکه اجازه حضور دلالان اقتصادی را در شیراز نمیدهم، شخصاً با آغوش باز به استقبال سرمایهگذاران واقعی میروم و برای آنها به معنای واقعی فرش قرمز پهن میکنیم.
وی ضمن اشاره به ظرفیتهای موجود در بافت تاریخی فرهنگی شیراز برای سرمایهگذاری همچنین اهمیت این محدوده به لحاظ فرهنگی، مذهبی، تاریخی و حتی اجتماعی، بیان داشت: در مسیر جذب سرمایهگذار و تعریف بستههای سرمایهگذاری نگاه ویژه به احیای بافت تاریخی فرهنگی شیراز با هدف بازگشت ساکنان اصیل به این منطقه خواهیم داشت.
اسدی، معاون مالی و اقتصادی شهرداری نیز ضمن اشاره به روند همکاری شهرداری شیراز با سرمایهگذاران، گفت: طبق مصوبه شورا در بودجه امسال، یکهزار میلیارد تومان تکلیف جذب سرمایهگذاری برای شهرداریهای مناطق تعیین شده است. ازین رو نگاه مدیریت شهری باید به سمت سرمایهگذاری و جذب بخش خصوصی باشد. وی پیشنهاد کرد یکی از ملاکهای ارزیابی مدیران بهویژه شهرداران مناطق میزان موفقیت در جذب سرمایهگذاری باشد تا این مهم بیشازپیش در دستور کار زیرمجموعههای شهرداری قرار گیرد. براساس این گزارش، سینا بنی زمانی، رییس کمیسیون سرمایهگذاری شورای شهر شیراز هم در این نشست، با بیان این مطلب که باید ظرفیتهای مادی و معنوی شهر شیراز را برای سرمایهگذاران بهصورت روشن معرفی کرد، اظهار داشت: در حوزههای فرهنگی، ورزشی و گردشگری فرصتهای بسیاری برای تعریف پروژههای سرمایهگذاری وجود دارد. وی افزود: این رویکرد را میتوان حتی در برگزاری رویدادهای شهری از جمله جشنوارههای فرهنگی، علمی و... نیز پیاده کرد. همچنین قلعهدار، رییس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای اقتصادی شهرداری خاطرنشان ساخت: اعتقاد مجموعه شهرداری این است که هر پروژه سرمایهگذاری علاوه بر رونق اقتصادی زمینه را برای اشتغالزائی نیز فراهم میکند. از این رو تقویت رویکرد جذب سرمایهگذار در تمامی دستگاهها و نهادهای متولی اهمیت ویژهای دارد که انتظار میرود با همکاری و همراهی همهی نهادهای مرتبط با این حوزه، در آینده نزدیک رویدادهای خوشی را در این زمینه شاهد باشیم.